#bandungngangenin

images and videos

Dirgahayu BDG207..Tambah Umur Tambahlah Jaya..Jadilah kota yg selalu dikenang.
.
.
๐ŸŽค๐ŸŽคHalo-Halo Bandung
 Sok ah enjoykeun jengjeng๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#milangkalabandung #ilovebandung #tshirtbandung #kaosbandung #ridwankamilforjabar #bandunggass #halohalobandung #bandungjuara #aingkangenbandung #bandungngangenin #igaingkumahaaing #bandunghits
Ary Khairullah

Dirgahayu BDG207..Tambah Umur Tambahlah Jaya..Jadilah kota yg selalu dikenang.
.
.
๐ŸŽค๐ŸŽคHalo-Halo Bandung
Sok ah enjoykeun jengjeng๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#milangkalabandung #ilovebandung #tshirtbandung #kaosbandung #ridwankamilforjabar #bandunggass #halohalobandung #bandungjuara #aingkangenbandung #bandungngangenin #igaingkumahaaing #bandunghits

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Surabaya Snowcake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 1Normal
At Surabaya Snowcake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Tunggu saya di duaribudelapanbelas~

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Meidina Resti

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Tunggu saya di duaribudelapanbelas~

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Bandung

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Palembang Lamonde

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Palembang Lamonde

Wilujeng minangkala kota Bandung tercinta "Gunung teu menang di lebur, sagara teu meunang di rusak, buyut teu meunang di rempak"

Kangen Bandung Tempo Doeloe, teu Aya macet, seueur tatangkalan, jalan aspal hideung sanes beton...! #bandungngangenin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#minangkalabandung
Cincin Puri Asriani

Wilujeng minangkala kota Bandung tercinta "Gunung teu menang di lebur, sagara teu meunang di rusak, buyut teu meunang di rempak"

Kangen Bandung Tempo Doeloe, teu Aya macet, seueur tatangkalan, jalan aspal hideung sanes beton...! #bandungngangenin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#minangkalabandung

๐Ÿ’ฌ 10Normal

Bandung menjadi tempat peraduan setelah perjalanan maupun pelarian.
Rumah bagi siapa saja yang pernah meninggalkan rasa.
.
.
Wilujeng Milangkala Kota Bandung.
#BDG207 #BandungNgangenin
Heru Novriyendra

Bandung menjadi tempat peraduan setelah perjalanan maupun pelarian.
Rumah bagi siapa saja yang pernah meninggalkan rasa.
.
.
Wilujeng Milangkala Kota Bandung.
#BDG207 #BandungNgangenin

๐Ÿ’ฌ 8Normal
At Bandung

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta #Repost @laudyacynthiabella with @insta.save.repost โ€ข โ€ข โ€ข
Bellaers jakarta

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta #Repost @laudyacynthiabella with @insta.save.repost โ€ข โ€ข โ€ข

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
reallycake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 2Normal

Dan bagiku BANDUNG sgalanya. ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜
Wilujeung tepang taun Bandung anu ka 207 ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ #ulangtahunbandung
#Bandung207
#bandungngangenin 
#budayasunda
opotipi

Dan bagiku BANDUNG sgalanya. ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜
Wilujeung tepang taun Bandung anu ka 207 ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ #ulangtahunbandung
#Bandung207
#bandungngangenin
#budayasunda

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Alun Alun Bandung Familyy

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
gigieatcake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 6Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Jambi Roru Cake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 2Normal

#Repost from @laudyacynthiabella ... Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta
๋ฐ• ๋ž˜ ๋ฆฌ

#Repost from @laudyacynthiabella ... Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Semarang Roru Cake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 10Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
mamahkejogja

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Mamahkejogja

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Pekanbaru Just Cake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Cirebon Sultana

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 1Normal
At CirebonSultana

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya cinta nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207
pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasanangan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonn.
naon hal nu sok pisonoeun ti kota bandung? seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung nya.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#bandungmakuta #bandungngangenin
#initehngangenin
#bdg207
.
.
Cek terus akun IG/FB/LINE @medannapoleon ( pakai tanda @ depannya ) untuk dapat info terbaru dari kami.
.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒป๐ŸŒธ
๐Ÿ Kede 1: Jl. KH Wahid Hasyim No. 46/35 Medan
๐Ÿ Kede 2: Jl. Soekarno Hatta LK V Sudut Jalan Paus, Dekat Stasiun Binjai (Depan Kampung Kuliner), Binjai
๐Ÿ Kede 3: Jl. Batang Kuis No 33 (Medan Napoleon Drive Thru Arah Kualanamu)
.
.
.
#medannapoleon #oleholehkotamedan #oleholehhits #napoleoncake #napoleonista #napoleoncaramel #jajanhalalmedan #medanfood #kulinermedan #gaknyesallahkelen #kekginilahanakmedan #irwansyah15
Medan Napoleon

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya cinta nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207
pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasanangan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonn.
naon hal nu sok pisonoeun ti kota bandung? seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung nya.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#bandungmakuta #bandungngangenin
#initehngangenin
#bdg207
.
.
Cek terus akun IG/FB/LINE @medannapoleon ( pakai tanda @ depannya ) untuk dapat info terbaru dari kami.
.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒป๐ŸŒธ
๐Ÿ Kede 1: Jl. KH Wahid Hasyim No. 46/35 Medan
๐Ÿ Kede 2: Jl. Soekarno Hatta LK V Sudut Jalan Paus, Dekat Stasiun Binjai (Depan Kampung Kuliner), Binjai
๐Ÿ Kede 3: Jl. Batang Kuis No 33 (Medan Napoleon Drive Thru Arah Kualanamu)
.
.
.
#medannapoleon #oleholehkotamedan #oleholehhits #napoleoncake #napoleonista #napoleoncaramel #jajanhalalmedan #medanfood #kulinermedan #gaknyesallahkelen #kekginilahanakmedan #irwansyah15

๐Ÿ’ฌ 0Normal

#Repost from @laudyacynthiabella with @regram.app ... Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #happy #lfl #bandunghebat #bandungjaya #bandungjuara  #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta @ridwankamil @explorebandung @bandung.banget
H A Y

#Repost from @laudyacynthiabella with @regram.app ... Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #happy #lfl #bandunghebat #bandungjaya #bandungjuara #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta @ridwankamil @explorebandung @bandung.banget

๐Ÿ’ฌ 0Clarendon
At Bandung Satu, Jawa Barat, Indonesia

Selamat ulang tahun kota BANDUNG ku tercinta โ™ฅ๏ธ โ™ฅ๏ธ@ridwankamil ๐Ÿ‘
.
.
.
@bandungmakuta & @jannahcorp present Bandung Ngangenin untuk kota Bandung ๐Ÿ’•
.
.
.
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Richard Ricardo

Selamat ulang tahun kota BANDUNG ku tercinta โ™ฅ๏ธ โ™ฅ๏ธ@ridwankamil ๐Ÿ‘
.
.
.
@bandungmakuta & @jannahcorp present Bandung Ngangenin untuk kota Bandung ๐Ÿ’•
.
.
.
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 1Normal
At Bandung

โค
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta
Laudya Cynthia Bella ๐Ÿ†”

โค
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Lukman Azhari

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 1Normal

Bandung bagi saya adalah bukan sekedar kota kembang tapi lebih dari itu
Selama kenal kota Bandung banyak kisah dan cerita-cerita manis dan cinta yang selalu ada yang selalu mengingatkan saya untuk pergi ke Bandung lagi selamat ulang tahun kota pujaanku semoga tetap jaya Semakin menjadi kota yang dipuji oleh masyarakat Indonesia menjadi kota yang terjaga kebersihannya dan semoga Persib Bandung pun meraih juara kembali amin

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Abdul Hasan

Bandung bagi saya adalah bukan sekedar kota kembang tapi lebih dari itu
Selama kenal kota Bandung banyak kisah dan cerita-cerita manis dan cinta yang selalu ada yang selalu mengingatkan saya untuk pergi ke Bandung lagi selamat ulang tahun kota pujaanku semoga tetap jaya Semakin menjadi kota yang dipuji oleh masyarakat Indonesia menjadi kota yang terjaga kebersihannya dan semoga Persib Bandung pun meraih juara kembali amin

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Monday a day off for me and now his time with @bandungmakuta #initehngangenin #bandungngangenin ๐Ÿฐ๐Ÿ’•
.
.
.
๐Ÿ“ท @umarfawzysungkar
Richard Ricardo

Monday a day off for me and now his time with @bandungmakuta #initehngangenin #bandungngangenin ๐Ÿฐ๐Ÿ’•
.
.
.
๐Ÿ“ท @umarfawzysungkar

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Bandung

Wilujeng milangkala kangge kota bandung nu ka 207.

#bandungngangenin
Imam surahman

Wilujeng milangkala kangge kota bandung nu ka 207.

#bandungngangenin

๐Ÿ’ฌ 0Clarendon
At Alun Alun Bandung

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

@bandungmakuta

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
opotipi

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

@bandungmakuta

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 2Normal

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Irwansyah

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 42Normal

Selamat Ulang Tahun Kota Bandung โš˜, bandung yg slalu mengajarkan kemandirian. Mengajarkan arti kehidupan dgn rasa bersyukur, dan membuatku slalu ingin kembali . ๐Ÿƒโš˜#bandungngangenin #bandungpunyacerita
Isma Ariska

Selamat Ulang Tahun Kota Bandung โš˜, bandung yg slalu mengajarkan kemandirian. Mengajarkan arti kehidupan dgn rasa bersyukur, dan membuatku slalu ingin kembali . ๐Ÿƒโš˜#bandungngangenin #bandungpunyacerita

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Alun Alun Bandung

Kali aja ya besok punya "Ladang" di Bandung juga.. aamiin.. Barokallah..
.
.
#Repost from @laudyacynthiabella ใƒปใƒปใƒป
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta
Arief Fathurrohman

Kali aja ya besok punya "Ladang" di Bandung juga.. aamiin.. Barokallah..
.
.
#Repost from @laudyacynthiabella ใƒปใƒปใƒป
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. .
.
.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–
.
.
Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.
.
.
.
Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.
.
.
.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
@bandungmakuta

๐Ÿ’ฌ 0Normal

#Repost from @bandungmakuta by @quicksave.app
ใƒปใƒปใƒป
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207 #InstaSaveApp #quicksaveapp
ุงุฎุฉูŠ ุฑุญู…ูˆุฉ ุงุทุฑ

#Repost from @bandungmakuta by @quicksave.app
ใƒปใƒปใƒป
Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207 #InstaSaveApp #quicksaveapp

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Bandung

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
miabeutik

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 22Normal
At Bandung

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207 @bandungmakuta
Medina Susani Daivinna Zein

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207 @bandungmakuta

๐Ÿ’ฌ 19Normal
At Makuta Bandung

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita. 
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207
Bandung Makuta Cake

Bandung lain saukur kota, aya cinta nu turut serta, aya rasa nu murasa, aya kenangan jeung cerita.
Wilujeng milangkala kangge kota Bandung nu ka 207 ๐Ÿ’–

Pami Bandung sok pisonoeun, abdi nu tiasana ngan ngantosan anjeun mah teu aya nanaonna.

Naon hal nu sok pisonoeun ti kota Bandung? Seratkeun oge harepan Makuku kangge kota Bandung, nya.

#bandungmakuta #bandungngangenin #initehngangenin #bdg207

๐Ÿ’ฌ 11Normal
At Bandung Makuta Cake

next