#blushermurah

images and videos

💊JUS CALIPH NEW PACKAGING💊
.
💢KELEBIHAN/KEBAIKAN⤵
.
Antara khasiat CaliphJus Supplement for kids :-
• Mengaktifkan minda/memperbaiki konsentrasi dan tumpuan anak
• Meningkatkan IQ anak
• Menenangkan fikiran
• Menambahkan minat belajar
• Mengatasi stress
• Kuatkan daya ingatan dan hafalan
• Mengatasi masalah bertutur, berjalan dan kawal selera makan
• Mengatasi masalah hiperaktif
• Lebih berkeyakinan
.
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph :-
• Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
• Penawar kepada pelbagai penyakit.
• Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
• Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
• Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak
.
💰HARGA : RM45 Exc Pos
.
📲FOR ORDER WHATSAPP⏩0194019415 atau CLICK LINK BIO ↗

#juscaliph #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurah #lens #lensmurah #lensmurahmalaysia #lipstick #lipstickmurah #eyeshadow #eyeshadowmurah #blusher #blushermurah #brushmakeup #brush #brushmurah #foundation #foundationmurah #eyeliner #eyelinermurah
•السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ•

💊JUS CALIPH NEW PACKAGING💊
.
💢KELEBIHAN/KEBAIKAN⤵
.
Antara khasiat CaliphJus Supplement for kids :-
• Mengaktifkan minda/memperbaiki konsentrasi dan tumpuan anak
• Meningkatkan IQ anak
• Menenangkan fikiran
• Menambahkan minat belajar
• Mengatasi stress
• Kuatkan daya ingatan dan hafalan
• Mengatasi masalah bertutur, berjalan dan kawal selera makan
• Mengatasi masalah hiperaktif
• Lebih berkeyakinan
.
Kelebihan dan Manfaat Jus Caliph :-
• Merupakan makanan sunnah yang sangat berkhasiat.
• Penawar kepada pelbagai penyakit.
• Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
• Membantu kanak-kanak cepat menghafal.
• Meningkatkan kesihatan tubuh dan antibodi kanak-kanak
.
💰HARGA : RM45 Exc Pos
.
📲FOR ORDER WHATSAPP⏩0194019415 atau CLICK LINK BIO ↗

#juscaliph #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurah #lens #lensmurah #lensmurahmalaysia #lipstick #lipstickmurah #eyeshadow #eyeshadowmurah #blusher #blushermurah #brushmakeup #brush #brushmurah #foundation #foundationmurah #eyeliner #eyelinermurah

💬 1Normal

🐼HYDRO MINI NOBLUK LENS🐼
.
📏SIZE : 14.5MM
🎨COLOUR : VIOLET, BROWN, GRAY, BLUE, GREEN
🔎POWER : 0.00 ➡ 10.00 (depends on stock)
.
💰HARGA : RM22 Exc Pos
.
📲FOR ORDER WHATSAPP⏩0194019415 atau CLICK LINK BIO ↗

#hydromininobluklens #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurah #lens #lensmurah #lensmurahmalaysia #lipstick #lipstickmurah #eyeshadow #eyeshadowmurah #blusher #blushermurah #brushmakeup #brush #brushmurah #foundation #foundationmurah #eyeliner #eyelinermurah
•السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ•

🐼HYDRO MINI NOBLUK LENS🐼
.
📏SIZE : 14.5MM
🎨COLOUR : VIOLET, BROWN, GRAY, BLUE, GREEN
🔎POWER : 0.00 ➡ 10.00 (depends on stock)
.
💰HARGA : RM22 Exc Pos
.
📲FOR ORDER WHATSAPP⏩0194019415 atau CLICK LINK BIO ↗

#hydromininobluklens #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #contactlens #contactlensmurah #lens #lensmurah #lensmurahmalaysia #lipstick #lipstickmurah #eyeshadow #eyeshadowmurah #blusher #blushermurah #brushmakeup #brush #brushmurah #foundation #foundationmurah #eyeliner #eyelinermurah

💬 0Normal

Tahan lama. Senang dibawa. Tak perlu touch up. Kesan pinkish natural. Senang dibawa. Halal. Lagi apa lagii? Byk la kelebihan blusher pipipink ni. Tak larat nak list dah haaa

RM60

www.wasap.my/60145008199
www.wasap.my/60145008199

#okaya #okayafoundation #okayafoundationmurah #okayamurah #okayacreamtopowder #sayajualokaya #sayajualfoundation #foundationmurah #foundationpengantin #foundationlakukeras #okayanilai #okayasepang #okayaklia #okayabeauty #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #blusher #blusherpipipink #blushermurah #1mmmascara #1mmm #1mmmascaramurah #mascarafiber #2
Okaya Foundation Original

Tahan lama. Senang dibawa. Tak perlu touch up. Kesan pinkish natural. Senang dibawa. Halal. Lagi apa lagii? Byk la kelebihan blusher pipipink ni. Tak larat nak list dah haaa

RM60

www.wasap.my/60145008199
www.wasap.my/60145008199

#okaya #okayafoundation #okayafoundationmurah #okayamurah #okayacreamtopowder #sayajualokaya #sayajualfoundation #foundationmurah #foundationpengantin #foundationlakukeras #okayanilai #okayasepang #okayaklia #okayabeauty #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #blusher #blusherpipipink #blushermurah #1mmmascara #1mmm #1mmmascaramurah #mascarafiber #2

💬 0Normal

Testimoni #ManniqueenArganOil senang cerita 1 badan sesuai pakai argan oil ni. Kulit sensitif kulit oily kulit kering. Habaq mai jee. Sbb dia bersifat natural kak. Meresap mcm serum. Berbaloi dgn harga nye pun. Try dulu baru tauu

50ml - RM69
100ml - RM120

www.wasap.my/60145008199
www.wasap.my/60145008199

#okaya #okayafoundation #okayafoundationmurah #okayamurah #okayacreamtopowder #sayajualokaya #sayajualfoundation #foundationmurah #foundationpengantin #foundationlakukeras #okayanilai #okayasepang #okayaklia #okayabeauty #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #blusher #blusherpipipink #blushermurah #1mmmascara #1mmm #1mmmascaramurah #mascarafiber #2
Okaya Foundation Original

Testimoni #ManniqueenArganOil senang cerita 1 badan sesuai pakai argan oil ni. Kulit sensitif kulit oily kulit kering. Habaq mai jee. Sbb dia bersifat natural kak. Meresap mcm serum. Berbaloi dgn harga nye pun. Try dulu baru tauu

50ml - RM69
100ml - RM120

www.wasap.my/60145008199
www.wasap.my/60145008199

#okaya #okayafoundation #okayafoundationmurah #okayamurah #okayacreamtopowder #sayajualokaya #sayajualfoundation #foundationmurah #foundationpengantin #foundationlakukeras #okayanilai #okayasepang #okayaklia #okayabeauty #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #blusher #blusherpipipink #blushermurah #1mmmascara #1mmm #1mmmascaramurah #mascarafiber #2

💬 0Normal

Customer dr Sarawak order dua2 sekali ha. Pipipink & Okaya Foundation. Sebab apa? Dua2 item hot. Kalau blend dua2 ni letops gojes habis. Dh la kulit muka flawless xpecah2 pakai okaya foundation, then pipi pinkish2 natural plak. Rugi sape tak grab tau. Yg dh pakai okaya tu meh try pipipink plak. Peloles habaq hang. Tak caya cuba laa

Okaya - RM79 (POSTAGE AKAK LANJE)
Pipipink RM60 (NAK AKAK LANJE POSTAGE JUGAK? MEH DM/ WHATSAPP)

www.wasap.my/60145008199
www.wasap.my/60145008199

#okaya #okayafoundation #okayafoundationmurah #okayamurah #okayacreamtopowder #sayajualokaya #sayajualfoundation #foundationmurah #foundationpengantin #foundationlakukeras #okayanilai #okayasepang #okayaklia #okayabeauty #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #blusher #blusherpipipink #blushermurah #1mmmascara #1mmm #1mmmascaramurah #mascarafiber #2
Okaya Foundation Original

Customer dr Sarawak order dua2 sekali ha. Pipipink & Okaya Foundation. Sebab apa? Dua2 item hot. Kalau blend dua2 ni letops gojes habis. Dh la kulit muka flawless xpecah2 pakai okaya foundation, then pipi pinkish2 natural plak. Rugi sape tak grab tau. Yg dh pakai okaya tu meh try pipipink plak. Peloles habaq hang. Tak caya cuba laa

Okaya - RM79 (POSTAGE AKAK LANJE)
Pipipink RM60 (NAK AKAK LANJE POSTAGE JUGAK? MEH DM/ WHATSAPP)

www.wasap.my/60145008199
www.wasap.my/60145008199

#okaya #okayafoundation #okayafoundationmurah #okayamurah #okayacreamtopowder #sayajualokaya #sayajualfoundation #foundationmurah #foundationpengantin #foundationlakukeras #okayanilai #okayasepang #okayaklia #okayabeauty #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkmurah #blusher #blusherpipipink #blushermurah #1mmmascara #1mmm #1mmmascaramurah #mascarafiber #2

💬 0Normal

BLUSHER USHAS

RM15
Postage  rm7sm/rm10 ss

Whatsapp
0199063761

#kosmetiktermurah 
#blushermurah 
#pemborongkosmetik 
#sayajualborong 
#kosmetikmurah 
#makeuptutorial 
#makeup
💄KOSMETIK MURAH

BLUSHER USHAS

RM15
Postage rm7sm/rm10 ss

Whatsapp
0199063761

#kosmetiktermurah
#blushermurah
#pemborongkosmetik
#sayajualborong
#kosmetikmurah
#makeuptutorial
#makeup

💬 0Normal

Blusher Rhomlon . Warna memang cantik . Macam pink natural gittu . 
Sapa nak ? 
Whatsapp : 0174040002
Cod : Sungai Petani

#Rhomlon #blusherrhomlon #Rhomlonblusher #blushermurah #makeupmurah #makeupbybellaz
OkayaRosetyaraVeviousIflawless

Blusher Rhomlon . Warna memang cantik . Macam pink natural gittu .
Sapa nak ?
Whatsapp : 0174040002
Cod : Sungai Petani

#Rhomlon #blusherrhomlon #Rhomlonblusher #blushermurah #makeupmurah #makeupbybellaz

💬 0Normal

Alhamdulillah 😊 Ada new cust lagi order barang dgn sis. Selalu area utara ja order, kali ni dari selatan pulak ! 😌
.
Barang murah dan berbaloi rugi kalau tak beli kan? InshaAllah hampa tak kan menyesal dgn harga kami 😘
.
Come on ajak kawan2 follow tymal_shoppe ! 🤗 Boleh selit2 order dengan kawan2 and share2 harga postage 😘
.
.
Nak beli? Nak tanya? Nak check stock? Whatsapp ja sis 📲01112588201
.
.
#barangmakeupmurah #concealermurah #minihudalipstickmurah #lipstickmurah #lipmattemurah #liptintmurah #lipglossmurah #eyeshadowmurah #blushermurah #eyelinermurah #eyebrowmurah #highlightermurah #shadingmurah #maskmurah
TYMAL

Alhamdulillah 😊 Ada new cust lagi order barang dgn sis. Selalu area utara ja order, kali ni dari selatan pulak ! 😌
.
Barang murah dan berbaloi rugi kalau tak beli kan? InshaAllah hampa tak kan menyesal dgn harga kami 😘
.
Come on ajak kawan2 follow tymal_shoppe ! 🤗 Boleh selit2 order dengan kawan2 and share2 harga postage 😘
.
.
Nak beli? Nak tanya? Nak check stock? Whatsapp ja sis 📲01112588201
.
.
#barangmakeupmurah #concealermurah #minihudalipstickmurah #lipstickmurah #lipmattemurah #liptintmurah #lipglossmurah #eyeshadowmurah #blushermurah #eyelinermurah #eyebrowmurah #highlightermurah #shadingmurah #maskmurah

💬 0Normal

Lembut Ke Tidak Dia Punya Berus ???? Jom Grab Nowww !!! Berminat Pm ❤ 📲 wassap.my/601131671719

COD 🚘

Parit Sulong-Simpang Lima-Tongkang Pechah -Sri Medan-BatuPahat 🌸

Self Pickup 👣

Taman Sri Sulong , Batu Pahat .

Postage ✈
Rm8ss/Rm10ss

#eyebrowmurah #brushmurah #highlightermurah #foundationmurah #primermurah #eyeshadowmurahmalaysia #spraymakeupmurah #morphetutorial #blushermurah #lipstickmurah #makeup #makeuptutorial #makeuplook #makeuplove #makeuplover #barang #barangmurah #barangmakeupmurah #jualanonline #cod #paritsulong #srimedan #tongkang #tongkangpecah #tanjung #muar #batupahat #batupahatmall #batupahatjohor #johorbahru
Open Promosi 20/9 - 30/9

Lembut Ke Tidak Dia Punya Berus ???? Jom Grab Nowww !!! Berminat Pm ❤ 📲 wassap.my/601131671719

COD 🚘

Parit Sulong-Simpang Lima-Tongkang Pechah -Sri Medan-BatuPahat 🌸

Self Pickup 👣

Taman Sri Sulong , Batu Pahat .

Postage ✈
Rm8ss/Rm10ss

#eyebrowmurah #brushmurah #highlightermurah #foundationmurah #primermurah #eyeshadowmurahmalaysia #spraymakeupmurah #morphetutorial #blushermurah #lipstickmurah #makeup #makeuptutorial #makeuplook #makeuplove #makeuplover #barang #barangmurah #barangmakeupmurah #jualanonline #cod #paritsulong #srimedan #tongkang #tongkangpecah #tanjung #muar #batupahat #batupahatmall #batupahatjohor #johorbahru

💬 0Normal

The right way💓 Semoga bermanfaat💋
.
🌸CLICK #makeuptipsbypipipinkco FOR MORE MAKEUP TIPS🌸
🌸PIPIPINK DOLL STICK BLUSHER🌸

The right way💓 Semoga bermanfaat💋
.
🌸CLICK #makeuptipsbypipipinkco FOR MORE MAKEUP TIPS🌸

💬 1Normal

CUSTOMER BARU CUBA PIPIPINK NI SEKALI JE, TERUS DIA GRAB😍
.
Dah ramai yang jatuh hati dengan pipipink ni tau❤️ Warna blusher ni sangat natural. Pipipink ni bukan blusher biasa eh sebab pipipink ada vitamin yang boleh merawat kulit agar tidak rosak. Sesuai untuk semua jenis kulit tak kira sensitive atau berminyak💖
.
Pipipink ni mudah digunakan. Calit sikit dekat pipi, hidung tu and then ratakan guna jari pun dah cantik tau. Tak perlu touch up banyak kali sebab sekali pakai boleh tahan 7-8 jam 😊 Mesti glowing je pipi korang nanti😘
.
🌸 Pipipink dalam bentuk stick eh uolss. Macam lipbalm giteww haaa. So mudahlaa korang nak bawa kemana2 sahaja. Simpan dalam pocket pun boleh, jatuh pun takkan pecah sebab safety pipipink ni mmg tiptop👍🏻Pipipink ni juga tahan lama. Satu stick boleh tahan 2-4 bulan. Berbaloi tak? 😍
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋Sekarang tengah ada promosi! Harga asal pipipink ni RM85 exc postage tapi sis bagi harga promosi iaitu RM60 exc postage. Jimat RM25 😘 Whatsapp 0188743074 for more details 💕 .
.
❤️ CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK FROM @pipipink.co ❤️ Zoom gambar if tak jelas 💋
🌸PIPIPINK DOLL STICK BLUSHER🌸

CUSTOMER BARU CUBA PIPIPINK NI SEKALI JE, TERUS DIA GRAB😍
.
Dah ramai yang jatuh hati dengan pipipink ni tau❤️ Warna blusher ni sangat natural. Pipipink ni bukan blusher biasa eh sebab pipipink ada vitamin yang boleh merawat kulit agar tidak rosak. Sesuai untuk semua jenis kulit tak kira sensitive atau berminyak💖
.
Pipipink ni mudah digunakan. Calit sikit dekat pipi, hidung tu and then ratakan guna jari pun dah cantik tau. Tak perlu touch up banyak kali sebab sekali pakai boleh tahan 7-8 jam 😊 Mesti glowing je pipi korang nanti😘
.
🌸 Pipipink dalam bentuk stick eh uolss. Macam lipbalm giteww haaa. So mudahlaa korang nak bawa kemana2 sahaja. Simpan dalam pocket pun boleh, jatuh pun takkan pecah sebab safety pipipink ni mmg tiptop👍🏻Pipipink ni juga tahan lama. Satu stick boleh tahan 2-4 bulan. Berbaloi tak? 😍
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋Sekarang tengah ada promosi! Harga asal pipipink ni RM85 exc postage tapi sis bagi harga promosi iaitu RM60 exc postage. Jimat RM25 😘 Whatsapp 0188743074 for more details 💕 .
.
❤️ CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK FROM @pipipink.co ❤️ Zoom gambar if tak jelas 💋

💬 1Normal

WAH. DAH RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN PIPIPINK NI TAU😍
.
Warna blusher ni sangat natural. Pipipink ni bukan blusher biasa sebab pipipink ada vitamin yang boleh merawat kulit agar tidak rosak. Sesuai untuk semua jenis kulit tak kira sensitive atau berminyak💖
.
Pipipink sangat mudah digunakan. Calit sikit dekat pipi, hidung tu and then ratakan guna jari pun dah cantik tau. Tak perlu touch up banyak kali sebab sekali pakai boleh tahan 7-8 jam 👍🏻 Mesti glowing je pipi korang nanti😘
.
🌸 Pipipink ni dalam bentuk stick tau. Macam lipbalm giteww haaa. So mudahlaa korang nak bawa kemana2 sahaja😘. Simpan dalam pocket pun boleh, jatuh pun takkan pecah sebab safety pipipink ni mmg tiptop👍🏻Pipipink ni juga tahan lama. Satu stick boleh tahan 2-4 bulan. Berbaloi tak? 😍
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋Sekarang tengah ada promosi! Harga asal pipipink ni RM85 exc postage tapi sis bagi harga promosi iaitu RM60 exc postage. Jimat RM25 😘 Whatsapp 0188743074 for more details 💕
.
🌸 CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK FROM @pipipink.co 🌸 Zoom if tak jelas 💋
🌸PIPIPINK DOLL STICK BLUSHER🌸

WAH. DAH RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN PIPIPINK NI TAU😍
.
Warna blusher ni sangat natural. Pipipink ni bukan blusher biasa sebab pipipink ada vitamin yang boleh merawat kulit agar tidak rosak. Sesuai untuk semua jenis kulit tak kira sensitive atau berminyak💖
.
Pipipink sangat mudah digunakan. Calit sikit dekat pipi, hidung tu and then ratakan guna jari pun dah cantik tau. Tak perlu touch up banyak kali sebab sekali pakai boleh tahan 7-8 jam 👍🏻 Mesti glowing je pipi korang nanti😘
.
🌸 Pipipink ni dalam bentuk stick tau. Macam lipbalm giteww haaa. So mudahlaa korang nak bawa kemana2 sahaja😘. Simpan dalam pocket pun boleh, jatuh pun takkan pecah sebab safety pipipink ni mmg tiptop👍🏻Pipipink ni juga tahan lama. Satu stick boleh tahan 2-4 bulan. Berbaloi tak? 😍
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋Sekarang tengah ada promosi! Harga asal pipipink ni RM85 exc postage tapi sis bagi harga promosi iaitu RM60 exc postage. Jimat RM25 😘 Whatsapp 0188743074 for more details 💕
.
🌸 CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK FROM @pipipink.co 🌸 Zoom if tak jelas 💋

💬 2Normal

Perkara yang perlu dibuat dan tidak patut dibuat for the beginners. Semoga bermanfaat💋
.
🌸 CLICK #makeuptipsbypipipinkco FOR MORE MAKEUP TIPS 🌸
🌸PIPIPINK DOLL STICK BLUSHER🌸

Perkara yang perlu dibuat dan tidak patut dibuat for the beginners. Semoga bermanfaat💋
.
🌸 CLICK #makeuptipsbypipipinkco FOR MORE MAKEUP TIPS 🌸

💬 1Normal

DAH RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN PIPIPINK 😍
.
Korang nak tak cantik ala ala doll gitu? Jom guna Pipipink. Calit sikit je dh nampak natural pinkish pada wajah😍
.
Pipipink ni wajib ada dalam beg tau. Senang sangat nak guna kat mana mana. Warna dia natural sangat. Bahan2nya juga takkan merosakkan kulit. Malah boleh menjaga kulit agar tidak rosak. Produk ni dari kilang korea yang berkualiti tau. Bukan produk kilo atau repack eh ‼️Kalau nk cepat2 order😘
.
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋Untuk order boleh whatsapp 0188743074💕
Dapatkan HARGA PROMOSI SEKARANG‼️Jimat RM25 tau. Rugi tau kalau tak dapatkan sekarang😘 .
.
🌸 CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK 🌸 Zoom if tak jelas💋
🌸PIPIPINK DOLL STICK BLUSHER🌸

DAH RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN PIPIPINK 😍
.
Korang nak tak cantik ala ala doll gitu? Jom guna Pipipink. Calit sikit je dh nampak natural pinkish pada wajah😍
.
Pipipink ni wajib ada dalam beg tau. Senang sangat nak guna kat mana mana. Warna dia natural sangat. Bahan2nya juga takkan merosakkan kulit. Malah boleh menjaga kulit agar tidak rosak. Produk ni dari kilang korea yang berkualiti tau. Bukan produk kilo atau repack eh ‼️Kalau nk cepat2 order😘
.
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋Untuk order boleh whatsapp 0188743074💕
Dapatkan HARGA PROMOSI SEKARANG‼️Jimat RM25 tau. Rugi tau kalau tak dapatkan sekarang😘 .
.
🌸 CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK 🌸 Zoom if tak jelas💋

💬 1Normal

Ada lagi tak yang nak grab pipipink ni? Pipipink ni bukan blusher biasa eh sebab pipipink ada vitamin yang boleh merawat kulit agar tidak rosak. Sebabtu jerawat pun boleh hilang 😚 Sesuai untuk semua jenis kulit tak kira sensitive atau berminyak💖
.
Pipipink ni mudah digunakan. Calit sikit dekat pipi, hidung tu and then ratakan guna jari pun dah cantik tau. Tak perlu touch up banyak kali sebab sekali pakai boleh tahan 7-8 jam 😊 Mesti glowing je pipi korang nanti😘
.
🌸 Pipipink dalam bentuk stick eh uolss. Macam lipbalm giteww haaa. So mudahlaa korang nak bawa kemana2 sahaja. Pipipink ni juga tahan lama😘 Satu stick boleh tahan 2-4 bulan. Berbaloi tak? 😍
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋 Dapatkan #pipipink pada harga promosi. Whatsapp 0188743074 untuk details 💕💕
.
💓 CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK 💓 Zoom if tak jelas 💋
🌸PIPIPINK DOLL STICK BLUSHER🌸

Ada lagi tak yang nak grab pipipink ni? Pipipink ni bukan blusher biasa eh sebab pipipink ada vitamin yang boleh merawat kulit agar tidak rosak. Sebabtu jerawat pun boleh hilang 😚 Sesuai untuk semua jenis kulit tak kira sensitive atau berminyak💖
.
Pipipink ni mudah digunakan. Calit sikit dekat pipi, hidung tu and then ratakan guna jari pun dah cantik tau. Tak perlu touch up banyak kali sebab sekali pakai boleh tahan 7-8 jam 😊 Mesti glowing je pipi korang nanti😘
.
🌸 Pipipink dalam bentuk stick eh uolss. Macam lipbalm giteww haaa. So mudahlaa korang nak bawa kemana2 sahaja. Pipipink ni juga tahan lama😘 Satu stick boleh tahan 2-4 bulan. Berbaloi tak? 😍
.
Feedback pipipink semua best2 tau. Tak percaya? Stalk ig sis @pipipink.co 💋 Dapatkan #pipipink pada harga promosi. Whatsapp 0188743074 untuk details 💕💕
.
💓 CLICK #pipipinkcofeedback FOR MORE FEEDBACK 💓 Zoom if tak jelas 💋

💬 1Normal

[BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
======================== 1. KEKAL LAMA: tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT: sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented

3. EASY TO WEAR: Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata

4. SAIZ: 15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj

5. HASIL YANG NATURAL: make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik

6. HARGA MAMPU MILIK: semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi

7. UNTUK MAKE UP ARTIST: Menjimatkan masa utk apply dan mudah blend

HARGA PENGENALAN RM39 SAHAJA
POSTAGE SEMENANJUNG RM8
SABAH/SARAWAK RM12

CEPAT CEPAT JANGAN TERLAMBAT! STOCKS ARE SELLING FAST! =====================
MANA NAK BELI BLUSHER NI?
===================== .
WHATSAPP
📲+60137648567

#blushercushionmalaysia #suikone #suikonemalaysia #blushermurah #bazaarpaknil #mekap #pemerahpipi #blusherbellaz #makeupmalaysia #suikoneblusher #Cpgcosmetics #iflawless #veviousprimer #codputrajaya #nrcperfectiontreatmentfoundation
NATURACTOR.CPG.IFLAWLESS

[BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
======================== 1. KEKAL LAMA: tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT: sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented

3. EASY TO WEAR: Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata

4. SAIZ: 15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj

5. HASIL YANG NATURAL: make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik

6. HARGA MAMPU MILIK: semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi

7. UNTUK MAKE UP ARTIST: Menjimatkan masa utk apply dan mudah blend

HARGA PENGENALAN RM39 SAHAJA
POSTAGE SEMENANJUNG RM8
SABAH/SARAWAK RM12

CEPAT CEPAT JANGAN TERLAMBAT! STOCKS ARE SELLING FAST! =====================
MANA NAK BELI BLUSHER NI?
===================== .
WHATSAPP
📲+60137648567

#blushercushionmalaysia #suikone #suikonemalaysia #blushermurah #bazaarpaknil #mekap #pemerahpipi #blusherbellaz #makeupmalaysia #suikoneblusher #Cpgcosmetics #iflawless #veviousprimer #codputrajaya #nrcperfectiontreatmentfoundation

💬 1Normal

Rona merah jambu pada wajah dan pipi dengan warna yg sgt natural.. tak nampak macam pkai blusher pun.. cantik kan..? Sapu sikit je tau jimat sgt.. Sekarang saya nak kasi harga promosi tau! 😍😍 berminat boleh WhatsApp  01133645716😍
#blushermurah #pipipinkmurah #blushermalaysia #pipipinkblusher #pipipinkpromo
PROMOSI BLUSHER Pipippink

Rona merah jambu pada wajah dan pipi dengan warna yg sgt natural.. tak nampak macam pkai blusher pun.. cantik kan..? Sapu sikit je tau jimat sgt.. Sekarang saya nak kasi harga promosi tau! 😍😍 berminat boleh WhatsApp 01133645716😍
#blushermurah #pipipinkmurah #blushermalaysia #pipipinkblusher #pipipinkpromo

💬 0Normal

PARTY STAR ALL MATT PLUS BLUSHER 2IN1 COLOUR ❤CODE 1
❤CODE 2
❤CODE 3
❤CODE 4

#morrisgshop
#blushermurah
#morrisgshopcoametics

PM 📲
Morris Gshop

PARTY STAR ALL MATT PLUS BLUSHER 2IN1 COLOUR ❤CODE 1
❤CODE 2
❤CODE 3
❤CODE 4

#morrisgshop
#blushermurah
#morrisgshopcoametics

PM 📲

💬 0Normal

ABH BROW PALLET .
💰: RM 39 SM | RM 42 SS
.
Gred: 99% copy ori ‼️
( US IMPORT )
Quality: super pigmented ‼️
This item is not original, they are 99% same to the original one. Pls take note and read the caption ‼️
.
HOW TO PURCHASE?
Directly ws me at 0132770335 for any questions about the item!
. 
Cepat ws elis ! Nanti kalau stock habis nangis tepi bucu 😜
.
#makeupgeekmalaysia #blushermurah #sephoramalyasia #makeupsale #highlighter #highlighteraddict #makeupmalaysia #sayajualmurah #sayajualseluar #sayajualkasut #visitmyigmalaysia #visitmyig #sayajualbag #sayajualbrush #sayajualmakeupmurah #makeupborong #makeup
MAKEUP|NAFURA|SCRUB DISTRICT

ABH BROW PALLET .
💰: RM 39 SM | RM 42 SS
.
Gred: 99% copy ori ‼️
( US IMPORT )
Quality: super pigmented ‼️
This item is not original, they are 99% same to the original one. Pls take note and read the caption ‼️
.
HOW TO PURCHASE?
Directly ws me at 0132770335 for any questions about the item!
.
Cepat ws elis ! Nanti kalau stock habis nangis tepi bucu 😜
.
#makeupgeekmalaysia #blushermurah #sephoramalyasia #makeupsale #highlighter #highlighteraddict #makeupmalaysia #sayajualmurah #sayajualseluar #sayajualkasut #visitmyigmalaysia #visitmyig #sayajualbag #sayajualbrush #sayajualmakeupmurah #makeupborong #makeup

💬 0Normal

👆🏻👆🏻TAKE NOTED YAAAA SEMUAAA HEHE. YANG NAK COD , BUAT STOCK DOLLANIS NI CECEPAT LAH ORDER DLM MASA 2 MINGGU NII TAUUUU . 😊😊😊
BULAN 10 NNT SIS TAKDE KT MALAYSI SEBULAN . JGN MNTK SIS COD PULK TIME TU, TAK DAN NAK TERBANG BALIK MALAYSI BALIK HAHA 😂
.
.
Whatsapp 017-6741433
Whatsapp 017-6741434
Whatsapp 014-6741434
.
.
#dollanislovers #dollanismurah #dollanisfeedback #naymalaysia #naykl #naycodkl #dollanis #dollaniskl #dollanisampang #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #lipstickmurah #blushermurah #blushercushionmurah #blushercushion #mattelipstickmurahmalaysia #lipmattedollanis #nudecollection
_nanabeautyshop

👆🏻👆🏻TAKE NOTED YAAAA SEMUAAA HEHE. YANG NAK COD , BUAT STOCK DOLLANIS NI CECEPAT LAH ORDER DLM MASA 2 MINGGU NII TAUUUU . 😊😊😊
BULAN 10 NNT SIS TAKDE KT MALAYSI SEBULAN . JGN MNTK SIS COD PULK TIME TU, TAK DAN NAK TERBANG BALIK MALAYSI BALIK HAHA 😂
.
.
Whatsapp 017-6741433
Whatsapp 017-6741434
Whatsapp 014-6741434
.
.
#dollanislovers #dollanismurah #dollanisfeedback #naymalaysia #naykl #naycodkl #dollanis #dollaniskl #dollanisampang #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #lipstickmurah #blushermurah #blushercushionmurah #blushercushion #mattelipstickmurahmalaysia #lipmattedollanis #nudecollection

💬 0Normal

Siapa lagi tak grap Pipipink ni?? Sekarang tengah promo. Sis pun jatuh cinta dengan Pipipink ni 😍 pipi semula jadi pink bila pakai Pipipink ni tau! Whatsapp 01133645716 skrg! Promo masih ada!
#blushermurah #pipipinkmurah #blushermalaysia #pipipinkblusher #pipipinkpromo
PROMOSI BLUSHER Pipippink

Siapa lagi tak grap Pipipink ni?? Sekarang tengah promo. Sis pun jatuh cinta dengan Pipipink ni 😍 pipi semula jadi pink bila pakai Pipipink ni tau! Whatsapp 01133645716 skrg! Promo masih ada!
#blushermurah #pipipinkmurah #blushermalaysia #pipipinkblusher #pipipinkpromo

💬 0Normal

[THE FACE SHOP] Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher
💸 IDR 85.000

Available :
⭐ 02. Coral Cushion
⭐ 03. Plum Cushion
⭐ 04. Pink Cushion
⭐ 05. Peach Cushion
•
•
•
•
#faceshop #thefaceshop #faceshopmurah #original
#faceshoplovelymeexpastelcushion #faceshoppastelcushion #faceshoplovelymeex #pastelcushion #faceshopblusher #blushercushionmurah #blushermurah #cushionmurah
BENTON MIZON ETUDE LANEIGE

[THE FACE SHOP] Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher
💸 IDR 85.000

Available :
⭐ 02. Coral Cushion
⭐ 03. Plum Cushion
⭐ 04. Pink Cushion
⭐ 05. Peach Cushion




#faceshop #thefaceshop #faceshopmurah #original
#faceshoplovelymeexpastelcushion #faceshoppastelcushion #faceshoplovelymeex #pastelcushion #faceshopblusher #blushercushionmurah #blushermurah #cushionmurah

💬 0Normal

next