#dyxy

images and videos

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
whatsapp iqaa lelaju 🏃💨
📲 019-9487743
📲 019-9487743
📲 019-9487743
.
.
.
#dyxy #cosmetics #dyxycosmetic #dyxycosmetics #dyxybccream #foundation
#dyxyfacemist #facemist #dyxylipstick #dyxybrush #lipstick #teamfl #makeup #feedback #mattelipstick #dyxyfeedback #dyxylovers #makeuplovers #dyxymalaysia  #dyxyoriginal #dyxycod #dyxyfreegift #freegift #jualdyxy #beauty
💞 DYXY COSMETICS Here !!! 💞

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
whatsapp iqaa lelaju 🏃💨
📲 019-9487743
📲 019-9487743
📲 019-9487743
.
.
.
#dyxy #cosmetics #dyxycosmetic #dyxycosmetics #dyxybccream #foundation
#dyxyfacemist #facemist #dyxylipstick #dyxybrush #lipstick #teamfl #makeup #feedback #mattelipstick #dyxyfeedback #dyxylovers #makeuplovers #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycod #dyxyfreegift #freegift #jualdyxy #beauty

💬 0Normal

Jangan tak tau , DYXY kini kian meningkat nama! Harga murah kualiti mahal ! 😘😍
.
Dah cantik pon still dengan DYXY tauuu 😍😍😍
.
Jangan risau kami tak letak harga artis pon tau. Semua harga mampu milik 😉😉😉
.
Ruginya sapa tak grab sementara promosi masih ada 💞💞
.
PM kita laju laju .
www.wasap.my/60197614249
www.wasap.my/60197614249
www.wasap.my/60197614249

#dyxy #dyxylipsmatte #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxybccream #bccreamkorea #bccreambydila #bccreamdyxyfoundation #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxycombo #dyxytutorial #dyxyfeedback #dropshipmalaysia
Dilah Osman 😘

Jangan tak tau , DYXY kini kian meningkat nama! Harga murah kualiti mahal ! 😘😍
.
Dah cantik pon still dengan DYXY tauuu 😍😍😍
.
Jangan risau kami tak letak harga artis pon tau. Semua harga mampu milik 😉😉😉
.
Ruginya sapa tak grab sementara promosi masih ada 💞💞
.
PM kita laju laju .
www.wasap.my/60197614249
www.wasap.my/60197614249
www.wasap.my/60197614249

#dyxy #dyxylipsmatte #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxybccream #bccreamkorea #bccreambydila #bccreamdyxyfoundation #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxycombo #dyxytutorial #dyxyfeedback #dropshipmalaysia

💬 0Normal

CUSTOMER FEEDBACK 😍
.
Waahh jimat in advance ni 😱
Dah la jimat penggunaan sehingga 5 bulan, sekarang awak tak perlu lagi beli bedak dan sunblock jugak. Mana tak nya bccream kan ada spf50 lindung kulit awk sehingga 8 jam .
.

Best nyaa. Tak rugi awak cuba produk viral dan berkualiti ni 😍
.
📲Whatsapp/DM +60137289022
.
#bccreambydyana #bccream #bccreammalaysia #bccreamkorea #bccreamurah #bccreambydyana #bccreamdyxy #bccreambydyanafacemist #bccream #bccreamterbaik #bccreamcantik #foundation #foundationmurah #foundationcantik #foundationmurah2 #foundationjimat #foundationflawless #foundationpopular #foundationcantik #foundationviral #dyxy #dyxybccream #facemist #facemistgreentea #facemistmurah #facemistdyxy #dropshipdyxy #dyxyrengit #dyxybenut #agentdyxy #makeup #mua
FOUNDATION LAKU KERAS ⚡️

CUSTOMER FEEDBACK 😍
.
Waahh jimat in advance ni 😱
Dah la jimat penggunaan sehingga 5 bulan, sekarang awak tak perlu lagi beli bedak dan sunblock jugak. Mana tak nya bccream kan ada spf50 lindung kulit awk sehingga 8 jam .
.

Best nyaa. Tak rugi awak cuba produk viral dan berkualiti ni 😍
.
📲Whatsapp/DM +60137289022
.
#bccreambydyana #bccream #bccreammalaysia #bccreamkorea #bccreamurah #bccreambydyana #bccreamdyxy #bccreambydyanafacemist #bccream #bccreamterbaik #bccreamcantik #foundation #foundationmurah #foundationcantik #foundationmurah2 #foundationjimat #foundationflawless #foundationpopular #foundationcantik #foundationviral #dyxy #dyxybccream #facemist #facemistgreentea #facemistmurah #facemistdyxy #dropshipdyxy #dyxyrengit #dyxybenut #agentdyxy #makeup #mua

💬 0Normal

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? 
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗

#dyxy #dyxyjbcod
#dyxyjohorbahru
#dyxyteam 
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige 
#dyxygreenteamineralfacemist 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxymattelipstik 
#dyxybrushgemok
DYXY_JOHOR

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗

#dyxy #dyxyjbcod
#dyxyjohorbahru
#dyxyteam
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundation
#dyxymattelipstik
#dyxybrushgemok

💬 0Normal

Flawless dengan Dyxy Set Asyallie(3 In 1) Sapa takmauu rugi teruk uolss.. Set 3 In 1 complete dengan Brush, Spray Mist & Bc Cream untuk glowingkan muka sekaligus boleh merawat masalah kulit wajah kitaa.. SET 3 IN 1 (SET ASYALLIE) 😚Face Mist + Bc Cream + Brush
.
RM 120 FREE POSTAGE+FREE BAG 💕
.
Dan yang paling besttt, Foundation DYXY lain darii yang lain dari Foundation yang ada di Malaysia nii tauu😱 Tahan 3-5bulan bergantung pada cara pakaii korang.
.
Kindly PM / WS for fast respond.
.
#dyxymurah #setcombo #set3in1 #setasyallie #dyxymurahkawkaw #setasyalliemurah #dyxy #dyxyborong #dyxyborongmurah #dyxymakeup #dyxysetashallie #dyxy #dyxymurah #dyxymakeup #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysiaoriginal #dyxycosmeticsmalaysia #dyxypromosi
Ez Beauty Empire

Flawless dengan Dyxy Set Asyallie(3 In 1) Sapa takmauu rugi teruk uolss.. Set 3 In 1 complete dengan Brush, Spray Mist & Bc Cream untuk glowingkan muka sekaligus boleh merawat masalah kulit wajah kitaa.. SET 3 IN 1 (SET ASYALLIE) 😚Face Mist + Bc Cream + Brush
.
RM 120 FREE POSTAGE+FREE BAG 💕
.
Dan yang paling besttt, Foundation DYXY lain darii yang lain dari Foundation yang ada di Malaysia nii tauu😱 Tahan 3-5bulan bergantung pada cara pakaii korang.
.
Kindly PM / WS for fast respond.
.
#dyxymurah #setcombo #set3in1 #setasyallie #dyxymurahkawkaw #setasyalliemurah #dyxy #dyxyborong #dyxyborongmurah #dyxymakeup #dyxysetashallie #dyxy #dyxymurah #dyxymakeup #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysiaoriginal #dyxycosmeticsmalaysia #dyxypromosi

💬 0Normal

Sales salesss saless 🔥🔥🔥
.
Jubah camelia on sales ! Rm150 only.
(Normal price rm179)
.
.
⏰ OPERATION HOUR:
MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#nuraysa#produkkosmetik#blousemurah#blouseplussize#lensmurah#bajuraya#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#kosmetikmurah#minicafe#underoneroofboutique#dyxycosmetics#dyxy#temyracle#sephiabyjannanick#kuantan#icecreambabakuantan#butikkuantan#brushmekapmurah#bawalmurah#shawlmurah#kasutmurah#bagmurah#samyangramen#ramenmurah#mekapmurah#aiskrimviral
1st ICECREAM BABA ORI KUANTAN

Sales salesss saless 🔥🔥🔥
.
Jubah camelia on sales ! Rm150 only.
(Normal price rm179)
.
.
⏰ OPERATION HOUR:
MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#nuraysa#produkkosmetik#blousemurah#blouseplussize#lensmurah#bajuraya#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#kosmetikmurah#minicafe#underoneroofboutique#dyxycosmetics#dyxy#temyracle#sephiabyjannanick#kuantan#icecreambabakuantan#butikkuantan#brushmekapmurah#bawalmurah#shawlmurah#kasutmurah#bagmurah#samyangramen#ramenmurah#mekapmurah#aiskrimviral

💬 0Normal

Sales salesss saless 🔥🔥🔥
.
Jubah camelia on sales ! Rm150 only.
(Normal price rm179)
.
.
⏰ OPERATION HOUR:
MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#nuraysa#produkkosmetik#blousemurah#blouseplussize#lensmurah#bajuraya#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#kosmetikmurah#minicafe#underoneroofboutique#dyxycosmetics#dyxy#temyracle#sephiabyjannanick#kuantan#icecreambabakuantan#butikkuantan#brushmekapmurah#bawalmurah#shawlmurah#kasutmurah#bagmurah#samyangramen#ramenmurah#mekapmurah#aiskrimviral
1st ICECREAM BABA ORI KUANTAN

Sales salesss saless 🔥🔥🔥
.
Jubah camelia on sales ! Rm150 only.
(Normal price rm179)
.
.
⏰ OPERATION HOUR:
MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#nuraysa#produkkosmetik#blousemurah#blouseplussize#lensmurah#bajuraya#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#kosmetikmurah#minicafe#underoneroofboutique#dyxycosmetics#dyxy#temyracle#sephiabyjannanick#kuantan#icecreambabakuantan#butikkuantan#brushmekapmurah#bawalmurah#shawlmurah#kasutmurah#bagmurah#samyangramen#ramenmurah#mekapmurah#aiskrimviral

💬 0Normal

Sales salesss saless 🔥🔥🔥
.
Jubah camelia on sales ! Rm150 only.
(Normal price rm179)
.
.
⏰ OPERATION HOUR:
MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#nuraysa#produkkosmetik#blousemurah#blouseplussize#lensmurah#bajuraya#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#kosmetikmurah#minicafe#underoneroofboutique#dyxycosmetics#dyxy#temyracle#sephiabyjannanick#kuantan#icecreambabakuantan#butikkuantan#brushmekapmurah#bawalmurah#shawlmurah#kasutmurah#bagmurah#samyangramen#ramenmurah#mekapmurah#aiskrimviral
1st ICECREAM BABA ORI KUANTAN

Sales salesss saless 🔥🔥🔥
.
Jubah camelia on sales ! Rm150 only.
(Normal price rm179)
.
.
⏰ OPERATION HOUR:
MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
:
#nuraysa#produkkosmetik#blousemurah#blouseplussize#lensmurah#bajuraya#minikurung#peplummurah#peplumminikurung#jubahmurah#kosmetikmurah#minicafe#underoneroofboutique#dyxycosmetics#dyxy#temyracle#sephiabyjannanick#kuantan#icecreambabakuantan#butikkuantan#brushmekapmurah#bawalmurah#shawlmurah#kasutmurah#bagmurah#samyangramen#ramenmurah#mekapmurah#aiskrimviral

💬 0Normal

Rezeki datang dalam cara yang kita takkan expect. Kadang-kadang tu kita ingat we made the wrong choice, padahal sebenarnya itu yang terbaik untuk kita. God really does work in mysterious ways 💖
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybrush #cosmetics #makeup #flawless #beauty #koreanmakeup #instagram #malaysia
DYXY Cosmetics

Rezeki datang dalam cara yang kita takkan expect. Kadang-kadang tu kita ingat we made the wrong choice, padahal sebenarnya itu yang terbaik untuk kita. God really does work in mysterious ways 💖
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybrush #cosmetics #makeup #flawless #beauty #koreanmakeup #instagram #malaysia

💬 0Normal

PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
#dyxy #dyxybydyana #dyxyteam #sayajual #dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #bccreambydyana #bccream #teamfl #foundationmurah #produkkecantikan #dyxyjohorbahru #dyxyjb #dyxybrush #kosmetik #kosmetikmalaysia #muamalaysia #foundationmalaysia #dyxymurah #dyxycosmetics #dyxyselangor #dyxylover #codjohorbahru #codsingapore #johorbahru
DYXY COSMETIC (SFL01D15)

PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
#dyxy #dyxybydyana #dyxyteam #sayajual #dyxycosmetic #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #bccreambydyana #bccream #teamfl #foundationmurah #produkkecantikan #dyxyjohorbahru #dyxyjb #dyxybrush #kosmetik #kosmetikmalaysia #muamalaysia #foundationmalaysia #dyxymurah #dyxycosmetics #dyxyselangor #dyxylover #codjohorbahru #codsingapore #johorbahru

💬 0Normal

PRINCESSPULSE HAIR PERFUME

Kualiti dia memang level premium la..sebab dah la murah tapi tahan 8 jam..siyes cakap ni.. Dah la ada avocado oil,aloevera dan argan oil utk bekalkan khasiat kat rambut,lepas tu pulak siap alcohol free utk jaga rambut korang,taknak bagi kering.. Dah nama pun hair perfume,confirm wangi yakmattt la..say babai forever to masalah rambut berbau tu..time peluh2,bila kene pakai tudung time rambut basah2 pun takyah risau psal rambut berbau dah..#PrincessPulse Hair Perfume boleh settlekan semua.. RM 35
Tak termasuk Postage

#hairperfume #hairtonic #hairserum #hairvitamin #sugarbear #sayajual #dyxycosmetics #dyxy #dexandra #dexandramurah
Dyxy Cosmetics

PRINCESSPULSE HAIR PERFUME

Kualiti dia memang level premium la..sebab dah la murah tapi tahan 8 jam..siyes cakap ni.. Dah la ada avocado oil,aloevera dan argan oil utk bekalkan khasiat kat rambut,lepas tu pulak siap alcohol free utk jaga rambut korang,taknak bagi kering.. Dah nama pun hair perfume,confirm wangi yakmattt la..say babai forever to masalah rambut berbau tu..time peluh2,bila kene pakai tudung time rambut basah2 pun takyah risau psal rambut berbau dah..#PrincessPulse Hair Perfume boleh settlekan semua.. RM 35
Tak termasuk Postage

#hairperfume #hairtonic #hairserum #hairvitamin #sugarbear #sayajual #dyxycosmetics #dyxy #dexandra #dexandramurah

💬 0Normal

TESTIMONI BC CREAM ! 
FLAWLESS AJE ! REPEAT ORDER LAGI ! calit calit terus cantik. Siapa nak mcm ni? 
Jomm cepat dapatkan dyxy bc cream dengan kita WhatsApp athirah +60126023130 untuk harga promosi

#dyxy #dyxybccream #dyxylover #dyxyfacemist #dyxybydyana #dyxycombo #dyxymelaka #dyxyselangor #dyxysabakbernam #dyxysungaibesar
Lovera | DYXY | Meeracle

TESTIMONI BC CREAM !
FLAWLESS AJE ! REPEAT ORDER LAGI ! calit calit terus cantik. Siapa nak mcm ni?
Jomm cepat dapatkan dyxy bc cream dengan kita WhatsApp athirah +60126023130 untuk harga promosi

#dyxy #dyxybccream #dyxylover #dyxyfacemist #dyxybydyana #dyxycombo #dyxymelaka #dyxyselangor #dyxysabakbernam #dyxysungaibesar

💬 0Normal

FEEBBACK FROM DYXY LOVERS.. 'Muka nampak FLAWLESS je, MUDAH NAK PAKAI, TAK MACAM FOUNDATION YANG LAIN, HARGA pun boleh tahan MURAH'.. So, what are u waiting for?  Ada harga promo ni.. Cepat ORDER! WHILST STOCKS LAST! .
.
#dyxysg
#dyxysingapore
#dyxy
#dyxyteamsg
#singapore
#dyxystokissg
#foundation
#concealer
#koreanmakeup
#singaporemakeup
#comboset
#glowingskin
AUTHORISED DS for DYXY

FEEBBACK FROM DYXY LOVERS.. 'Muka nampak FLAWLESS je, MUDAH NAK PAKAI, TAK MACAM FOUNDATION YANG LAIN, HARGA pun boleh tahan MURAH'.. So, what are u waiting for? Ada harga promo ni.. Cepat ORDER! WHILST STOCKS LAST! .
.
#dyxysg
#dyxysingapore
#dyxy
#dyxyteamsg
#singapore
#dyxystokissg
#foundation
#concealer
#koreanmakeup
#singaporemakeup
#comboset
#glowingskin

💬 1Normal

Dyxy Cosmetics ‼️‼️‼️ Jom sertai kami sekarang ‼️‼️‼️‼️..
.
Boleh Tambah duit poket ..kami mencari Agent dan dropship..Terhad kepada 30 org sahaja..
.
.
🌼 Produk demand tinggi, senang jual, Marketing sedia ada complte
🌸komisyen dan margin untung yang tinggi
👍 Coaching A to Z
🍀Team work..
.
.
Whatsap 019-6161136
.
.
📲 @Phantasmajaya_legacy 
#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteam #dyxy#dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxybest
Dyxy Cosmetics

Dyxy Cosmetics ‼️‼️‼️ Jom sertai kami sekarang ‼️‼️‼️‼️..
.
Boleh Tambah duit poket ..kami mencari Agent dan dropship..Terhad kepada 30 org sahaja..
.
.
🌼 Produk demand tinggi, senang jual, Marketing sedia ada complte
🌸komisyen dan margin untung yang tinggi
👍 Coaching A to Z
🍀Team work..
.
.
Whatsap 019-6161136
.
.
📲 @Phantasmajaya_legacy
#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteam #dyxy#dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxybest

💬 0Normal

Waaahh rambang mata tak korang tengok ? Hehe . Tapi semua nie Ct tak jual tahu . 🙏🏼🙏🏼 Semua nie Ct nak bagi FREE SAHAJA kepada awak2 semua dengan setiap pembelian SET COMBO DYXY .. Alahaii dah laa set combo nie extra jimat ada LESS HARGA OFFER pastuu dapat pulak free gift berlambak tak mahu ke ? Hehe.... Cepatt jom grab set anda sekarang tahu sementara stok terhaddd sgt yeaa . Lepas nie belum tentu dpt items mcm kat bawah nie yeaa sbb order mmg berdesup masukk ☺️ Nak lawa nak cantiks flowlesss gituuu tacap laa dengan #DYXY 😍 konfirm nyata jelita terus jatuh cinta ❤️❤❤ Wassup sekarang yeaa 
http://www.wasap.my/60173078792
http://www.wasap.my/60173078792
http://www.wasap.my/60173078792

#dyxy #dyxyselangor #dyxydropship #dyxyteam #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxygombak #dyxypwtc #dyxyklcc #dyxysentul #dyxyagent #dyxyselayang #dyxysetapak #dyxysemenyih #dyxydamansara #dyxybangiavenue #dyxybangsar #dyxyupmserdang #dyxyuum #dyxyuitm #dyxyupsi #dyxyunikl #dyxyuniten
ctaim

Waaahh rambang mata tak korang tengok ? Hehe . Tapi semua nie Ct tak jual tahu . 🙏🏼🙏🏼 Semua nie Ct nak bagi FREE SAHAJA kepada awak2 semua dengan setiap pembelian SET COMBO DYXY .. Alahaii dah laa set combo nie extra jimat ada LESS HARGA OFFER pastuu dapat pulak free gift berlambak tak mahu ke ? Hehe.... Cepatt jom grab set anda sekarang tahu sementara stok terhaddd sgt yeaa . Lepas nie belum tentu dpt items mcm kat bawah nie yeaa sbb order mmg berdesup masukk ☺️ Nak lawa nak cantiks flowlesss gituuu tacap laa dengan #DYXY 😍 konfirm nyata jelita terus jatuh cinta ❤️❤❤ Wassup sekarang yeaa
http://www.wasap.my/60173078792
http://www.wasap.my/60173078792
http://www.wasap.my/60173078792

#dyxy #dyxyselangor #dyxydropship #dyxyteam #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxygombak #dyxypwtc #dyxyklcc #dyxysentul #dyxyagent #dyxyselayang #dyxysetapak #dyxysemenyih #dyxydamansara #dyxybangiavenue #dyxybangsar #dyxyupmserdang #dyxyuum #dyxyuitm #dyxyupsi #dyxyunikl #dyxyuniten

💬 0Normal

Jangan tak tau , DYXY kini kian meningkat nama! Harga murah kualiti mahal ! 😘😍
.
Dah cantik pon still dengan DYXY tauuu 😍😍😍
.
Jangan risau kami tak letak harga artis pon tau. Semua harga mampu milik 😉😉😉
.
Ruginya sapa tak grab sementara promosi masih ada 💞💞
.
PM kita laju laju .
www.wasap.my/601127579824
www.wasap.my/601127579824
www.wasap.my/601127579824

#dyxy #dyxylipsmatte #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxybccream #bccreamkorea #bccreambydila #bccreamdyxyfoundation #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxycombo #dyxytutorial #dyxyfeedback #dropshipmalaysia
IRAKECIK

Jangan tak tau , DYXY kini kian meningkat nama! Harga murah kualiti mahal ! 😘😍
.
Dah cantik pon still dengan DYXY tauuu 😍😍😍
.
Jangan risau kami tak letak harga artis pon tau. Semua harga mampu milik 😉😉😉
.
Ruginya sapa tak grab sementara promosi masih ada 💞💞
.
PM kita laju laju .
www.wasap.my/601127579824
www.wasap.my/601127579824
www.wasap.my/601127579824

#dyxy #dyxylipsmatte #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxybccream #bccreamkorea #bccreambydila #bccreamdyxyfoundation #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxycombo #dyxytutorial #dyxyfeedback #dropshipmalaysia

💬 0Normal

Set Syafell ni antara set yg TOP ok. Set ni ada: 👇
- Bc Cream 1x
- Face Mist 1x
- Dyxy Brush/ Lipstick 1x
.

Then yg bestnya korang akan dapat freegift produk kosmetik best-ii tau 🎁
.

OFFER sampai 30/9. DM or whatsapp 0102614356 utk dptkan best price ❤
.

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamsyafellstuffshop
#teamdyxy
#sayajualdyxy
#dyxy
DYXY SALE UNTIL 30/9 🎉

Set Syafell ni antara set yg TOP ok. Set ni ada: 👇
- Bc Cream 1x
- Face Mist 1x
- Dyxy Brush/ Lipstick 1x
.

Then yg bestnya korang akan dapat freegift produk kosmetik best-ii tau 🎁
.

OFFER sampai 30/9. DM or whatsapp 0102614356 utk dptkan best price ❤
.

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamsyafellstuffshop
#teamdyxy
#sayajualdyxy
#dyxy

💬 0Normal

New and Improved‼️
.
Zs Instant White comes with new formula and packaging 😍💕
.
ZS INSTANT WHITE adalah bleaching kulit paling laris,dijamin 100% HALAL,BERKESAN dan SELAMAT digunakan,di tambah dgn serum whitening booster with repairing utk kesan yg lebih cepat dan putih gebu kekal 😘
.
💯 KKM approved
.
Kenapa mesti pilih ZS INSTANT WHITE?? Meh sini sis nak bagitau korang kenapa ZS INSTANT WHITE 🌻💅🏻 :
.
Kelebihan-Kelebihan ZS INSTANT WHITE:
.
✅ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh  tubuh termasuk celah peha dan ketiak
✅Mencegah bintik hitam
✅Merawat dan mengecut segala jerawat
✅Menghapuskan pigmentasi dan jeragat
✅Memudarkan/menghilangkan segala parut
✅Melembabkan kulit serta mengecilkan liang pori
✅ Sesuai digunakan Lelaki/Perempuan
.
🌻Boleh refer feedback dan testimoni berjaya di IG @zswhiteputihgebu
.
💕 Best used before mandi taw korang,jangan malas-malas sbelum mandi tu bleach dulu kulit korang dgn ZS INSTANT WHITE,kesan seawal 2-3 kali penggunaan 💕
.
.
Normal Price:
.
✅ rm 149.90 SM + free postage
✅ rm 159.90 SS + free postage
.
NAK GRAB HARGA PROMO PALING MURAH?? Ws/dm now👇🏻😘
.
📲 whatsapp 0136074701 or click je link di bio nanti saya akn reply secepat mungkin 👆🏻😊
.
#zsinstantwhite #zsinstantwhitemurah #zsinstantwhitemurahgila #putihgebu #testimonizsinstantwhite #basuroputih #tipskecantikan #bleachingkulit #produkputihberkesan #basuro #dyxy #dyxymurah #dollanis #dollanisskincaremurah #jomdetox #jemaimawhiteningpillsmurah #serumbulumata #pelebatjambang #lawobeautemurah #azanismurah #sabunberasmurah
PUTIH GEBU SEAWAL 20 MINIT‼️👑

New and Improved‼️
.
Zs Instant White comes with new formula and packaging 😍💕
.
ZS INSTANT WHITE adalah bleaching kulit paling laris,dijamin 100% HALAL,BERKESAN dan SELAMAT digunakan,di tambah dgn serum whitening booster with repairing utk kesan yg lebih cepat dan putih gebu kekal 😘
.
💯 KKM approved
.
Kenapa mesti pilih ZS INSTANT WHITE?? Meh sini sis nak bagitau korang kenapa ZS INSTANT WHITE 🌻💅🏻 :
.
Kelebihan-Kelebihan ZS INSTANT WHITE:
.
✅ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh tubuh termasuk celah peha dan ketiak
✅Mencegah bintik hitam
✅Merawat dan mengecut segala jerawat
✅Menghapuskan pigmentasi dan jeragat
✅Memudarkan/menghilangkan segala parut
✅Melembabkan kulit serta mengecilkan liang pori
✅ Sesuai digunakan Lelaki/Perempuan
.
🌻Boleh refer feedback dan testimoni berjaya di IG @zswhiteputihgebu
.
💕 Best used before mandi taw korang,jangan malas-malas sbelum mandi tu bleach dulu kulit korang dgn ZS INSTANT WHITE,kesan seawal 2-3 kali penggunaan 💕
.
.
Normal Price:
.
✅ rm 149.90 SM + free postage
✅ rm 159.90 SS + free postage
.
NAK GRAB HARGA PROMO PALING MURAH?? Ws/dm now👇🏻😘
.
📲 whatsapp 0136074701 or click je link di bio nanti saya akn reply secepat mungkin 👆🏻😊
.
#zsinstantwhite #zsinstantwhitemurah #zsinstantwhitemurahgila #putihgebu #testimonizsinstantwhite #basuroputih #tipskecantikan #bleachingkulit #produkputihberkesan #basuro #dyxy #dyxymurah #dollanis #dollanisskincaremurah #jomdetox #jemaimawhiteningpillsmurah #serumbulumata #pelebatjambang #lawobeautemurah #azanismurah #sabunberasmurah

💬 0Normal

Ade promotion ya smpai hujung bulan ni.. smpai 30 sept sahaja..free postage..cepat2..jgan ketinggalan.
#dyxypromotion
#dyxy
INAI RED CHILLIE

Ade promotion ya smpai hujung bulan ni.. smpai 30 sept sahaja..free postage..cepat2..jgan ketinggalan.
#dyxypromotion
#dyxy

💬 0Normal

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak? 
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy
DYXY COSMETIC FOUNDATION

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak?
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy

💬 0Normal

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak? 
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy
DYXY COSMETIC FOUNDATION

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak?
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy

💬 0Normal

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️
.
Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. .
SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
Ws sis untuk order 😍0168049341📲💐.
.

#teamfl
#dyxybccream 
#dyxygreenteamist 
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxybccream #dyxygreenteafacemint #bccream #bccreammurah #dyxyselangor #dyxykelanajaya #dyxypetalingjaya #dyxy #dyxymalaysia #dyxybrush #brush #makeup #dyxycosmetics #foundation #cream #lipstick
DYXY Cosmetics by Sue🔥‼️

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️
.
Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. .
SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
Ws sis untuk order 😍0168049341📲💐.
.

#teamfl
#dyxybccream
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxybccream #dyxygreenteafacemint #bccream #bccreammurah #dyxyselangor #dyxykelanajaya #dyxypetalingjaya #dyxy #dyxymalaysia #dyxybrush #brush #makeup #dyxycosmetics #foundation #cream #lipstick

💬 0Normal

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak? 
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy
DYXY COSMETIC FOUNDATION

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak?
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy

💬 0Normal

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak? 
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy
DYXY COSMETIC FOUNDATION

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak?
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy

💬 0Normal

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak? 
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy
DYXY COSMETIC FOUNDATION

Ramai ingat green tea facemist ni untuk bagi makeup tahan lama and glowing kan muka je betul tak?
_
Sebenarnya, facemist ni boleh jugak mengecutkan jerawat malah ada feedback yang kata breakout makin kurang lepas spray facemist ni 😱
_
Kandungan green tea facemist dyxy :
⭐️ Green tea extract
⭐️ Mineral
⭐️ Vitamin E
⭐️ Vitamin C
_
Cara pakai?
👉🏼 Spray sebelum dan selepas makeup
👉🏼 Basahkan brush
👉🏼 Spray bila-bila masa untuk hydrate especially mereka yang dry-skin
_
Apa nak try jugak? Boleh whatsapp 016-2611990 sekarang untuk pertanyaan dan order. saya guide sampai awak dapat kulit flawless macam korean. COD available seluruh Kuala Lumpur.
_
Calling for dropship too, whatsapp 016-2611990. Saya guide sampai dapat.
_
#bccream #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykl #dyxyampang #dyxysetapak #dyxygombak #dyxycheras #dyxywangsamaju #dropshipdyxyneeded #dropshipneeded #korean #produkkecantikan #kosmetikmurah #dyxy #facemist #greentea #facemistdyxy

💬 0Normal

💐🍃 DYXY COSMETIC PROMO
.
BC CREAM :
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK.
❗TAHAN 2-3BULAN
.
KELEBIHAN DYXY BRUSH
.
🌲Bulu PADAT DAN MAMPAT
🌲Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
🌲Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja.
.
💦 Harga loose items( tak termasuk postage)
.
🔵 DYXY BC CREAM : Rm75
.
🔵 DYXY GREEN TEA FACE MIST : Rm50
.
🔵 DYXY BRUSH : Rm45
.
🔵DYXY LIPSTICK : Rm45
.
💦 HARGA COMBO. (Free pos ke sm)
.
🔵 DYXY COMBO SET ASYALIEE ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : Rm130sm/ss.
▶️FREE POSTAGE ke sm.
▶️ Free PAPERBAG.
▶️FREE GIFT : VESELINE LIPS ROSY.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
🌸DYXY COMBO LADY D Rm🌸
- 1 x BC CREAM
- 1 x FACE MIST
- 1 x MATTE LIPSTICK
- 1 x BRUSH
RM150
▶️ FREE POSTAGE ke sm
▶️ FREE GIFT VASELINE ROSYLIPS.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
For repeat order :
Combo dyxy bc cream + face mist : RM110.
Free pos ke semenanjung.
Free gift sheseido mask.
. .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Berminat nk order.
Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order.
.
#honeybeevenom  #royalexpert  #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea  #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte  #dyxytestimoni #dyxyira
Dyxy Sale Bc Cream Facemist

💐🍃 DYXY COSMETIC PROMO
.
BC CREAM :
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK.
❗TAHAN 2-3BULAN
.
KELEBIHAN DYXY BRUSH
.
🌲Bulu PADAT DAN MAMPAT
🌲Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
🌲Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja.
.
💦 Harga loose items( tak termasuk postage)
.
🔵 DYXY BC CREAM : Rm75
.
🔵 DYXY GREEN TEA FACE MIST : Rm50
.
🔵 DYXY BRUSH : Rm45
.
🔵DYXY LIPSTICK : Rm45
.
💦 HARGA COMBO. (Free pos ke sm)
.
🔵 DYXY COMBO SET ASYALIEE ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : Rm130sm/ss.
▶️FREE POSTAGE ke sm.
▶️ Free PAPERBAG.
▶️FREE GIFT : VESELINE LIPS ROSY.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
🌸DYXY COMBO LADY D Rm🌸
- 1 x BC CREAM
- 1 x FACE MIST
- 1 x MATTE LIPSTICK
- 1 x BRUSH
RM150
▶️ FREE POSTAGE ke sm
▶️ FREE GIFT VASELINE ROSYLIPS.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
For repeat order :
Combo dyxy bc cream + face mist : RM110.
Free pos ke semenanjung.
Free gift sheseido mask.
. .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Berminat nk order.
Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order.
.
#honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni #dyxyira

💬 1Normal

💐🍃 DYXY COSMETIC PROMO
.
BC CREAM :
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK.
❗TAHAN 2-3BULAN
.
KELEBIHAN DYXY BRUSH
.
🌲Bulu PADAT DAN MAMPAT
🌲Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
🌲Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja.
.
💦 Harga loose items( tak termasuk postage)
.
🔵 DYXY BC CREAM : Rm75
.
🔵 DYXY GREEN TEA FACE MIST : Rm50
.
🔵 DYXY BRUSH : Rm45
.
🔵DYXY LIPSTICK : Rm45
.
💦 HARGA COMBO. (Free pos ke sm)
.
🔵 DYXY COMBO SET ASYALIEE ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : Rm130sm/ss.
▶️FREE POSTAGE ke sm.
▶️ Free PAPERBAG.
▶️FREE GIFT : VESELINE LIPS ROSY.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
🌸DYXY COMBO LADY D Rm🌸
- 1 x BC CREAM
- 1 x FACE MIST
- 1 x MATTE LIPSTICK
- 1 x BRUSH
RM150
▶️ FREE POSTAGE ke sm
▶️ FREE GIFT VASELINE ROSYLIPS.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
For repeat order :
Combo dyxy bc cream + face mist : RM110.
Free pos ke semenanjung.
Free gift sheseido mask.
. .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Berminat nk order.
Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order.
.
#honeybeevenom  #royalexpert  #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea  #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte  #dyxytestimoni #dyxyira
Dyxy Sale Bc Cream Facemist

💐🍃 DYXY COSMETIC PROMO
.
BC CREAM :
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK.
❗TAHAN 2-3BULAN
.
KELEBIHAN DYXY BRUSH
.
🌲Bulu PADAT DAN MAMPAT
🌲Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
🌲Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja.
.
💦 Harga loose items( tak termasuk postage)
.
🔵 DYXY BC CREAM : Rm75
.
🔵 DYXY GREEN TEA FACE MIST : Rm50
.
🔵 DYXY BRUSH : Rm45
.
🔵DYXY LIPSTICK : Rm45
.
💦 HARGA COMBO. (Free pos ke sm)
.
🔵 DYXY COMBO SET ASYALIEE ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : Rm130sm/ss.
▶️FREE POSTAGE ke sm.
▶️ Free PAPERBAG.
▶️FREE GIFT : VESELINE LIPS ROSY.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
🌸DYXY COMBO LADY D Rm🌸
- 1 x BC CREAM
- 1 x FACE MIST
- 1 x MATTE LIPSTICK
- 1 x BRUSH
RM150
▶️ FREE POSTAGE ke sm
▶️ FREE GIFT VASELINE ROSYLIPS.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
For repeat order :
Combo dyxy bc cream + face mist : RM110.
Free pos ke semenanjung.
Free gift sheseido mask.
. .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Berminat nk order.
Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order.
.
#honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni #dyxyira

💬 0Normal

💐🍃 DYXY COSMETIC PROMO
.
BC CREAM :
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK.
❗TAHAN 2-3BULAN
.
KELEBIHAN DYXY BRUSH
.
🌲Bulu PADAT DAN MAMPAT
🌲Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
🌲Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja.
.
💦 Harga loose items( tak termasuk postage)
.
🔵 DYXY BC CREAM : Rm75
.
🔵 DYXY GREEN TEA FACE MIST : Rm50
.
🔵 DYXY BRUSH : Rm45
.
🔵DYXY LIPSTICK : Rm45
.
💦 HARGA COMBO. (Free pos ke sm)
.
🔵 DYXY COMBO SET ASYALIEE ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : Rm130sm/ss.
▶️FREE POSTAGE ke sm.
▶️ Free PAPERBAG.
▶️FREE GIFT : VESELINE LIPS ROSY.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
🌸DYXY COMBO LADY D Rm🌸
- 1 x BC CREAM
- 1 x FACE MIST
- 1 x MATTE LIPSTICK
- 1 x BRUSH
RM150
▶️ FREE POSTAGE ke sm
▶️ FREE GIFT VASELINE ROSYLIPS.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
For repeat order :
Combo dyxy bc cream + face mist : RM110.
Free pos ke semenanjung.
Free gift sheseido mask.
. .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Berminat nk order.
Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order.
.
#honeybeevenom  #royalexpert  #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea  #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte  #dyxytestimoni #dyxyira
Dyxy Sale Bc Cream Facemist

💐🍃 DYXY COSMETIC PROMO
.
BC CREAM :
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK.
❗TAHAN 2-3BULAN
.
KELEBIHAN DYXY BRUSH
.
🌲Bulu PADAT DAN MAMPAT
🌲Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
🌲Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja.
.
💦 Harga loose items( tak termasuk postage)
.
🔵 DYXY BC CREAM : Rm75
.
🔵 DYXY GREEN TEA FACE MIST : Rm50
.
🔵 DYXY BRUSH : Rm45
.
🔵DYXY LIPSTICK : Rm45
.
💦 HARGA COMBO. (Free pos ke sm)
.
🔵 DYXY COMBO SET ASYALIEE ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : Rm130sm/ss.
▶️FREE POSTAGE ke sm.
▶️ Free PAPERBAG.
▶️FREE GIFT : VESELINE LIPS ROSY.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
🌸DYXY COMBO LADY D Rm🌸
- 1 x BC CREAM
- 1 x FACE MIST
- 1 x MATTE LIPSTICK
- 1 x BRUSH
RM150
▶️ FREE POSTAGE ke sm
▶️ FREE GIFT VASELINE ROSYLIPS.
▶️ FREE GIFT EFOLAR MASCARA.
.
For repeat order :
Combo dyxy bc cream + face mist : RM110.
Free pos ke semenanjung.
Free gift sheseido mask.
. .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
Berminat nk order.
Whatsapp 📲 +6013-2402196 to order.
.
#honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni #dyxyira

💬 0Normal

#Repost @dyxybyfiska with @repostapp
・・・
😱 TERCARI CARI BEST FOUNDATION?
.
Korang memang wajib try DYXY BC CREAM FOUNDATION ni! SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋
.
Sudah terbukti NAK FLAWLESS tak perlu nak tepek bedak tebal2 da! Apply BCCREAM sekali sapuan da boleh nampk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Boleh la gi melaram sakan tak yah touchup2 da 👍😘
.
And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnnya amatt aihh 💃💃
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!😍😍😍
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga
.
🌟 So lepas ni xpayah malu nak selfie lagi 😘😘😘 Yang penting muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK 👍
.
Info Lanjut / Pembelian :
WHATSAPP 012-7977432
WHATSAPP 012-7977432
WHATSAPP 012-7977432

Link whatsapp ada di bio

#bccreamfoundation #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxykl #sayajual #dyxy #dyxybyfiska #dyxycosmetics #mua #muakl #makeupartist #muamalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #malaysia #asyalliee #asyallieemakeup #setasyalliee #dyxylover #dyxybrush #dyxymattelipstik
ADAH COLLECTIONS

#Repost @dyxybyfiska with @repostapp
・・・
😱 TERCARI CARI BEST FOUNDATION?
.
Korang memang wajib try DYXY BC CREAM FOUNDATION ni! SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋
.
Sudah terbukti NAK FLAWLESS tak perlu nak tepek bedak tebal2 da! Apply BCCREAM sekali sapuan da boleh nampk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Boleh la gi melaram sakan tak yah touchup2 da 👍😘
.
And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnnya amatt aihh 💃💃
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!😍😍😍
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga
.
🌟 So lepas ni xpayah malu nak selfie lagi 😘😘😘 Yang penting muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK 👍
.
Info Lanjut / Pembelian :
WHATSAPP 012-7977432
WHATSAPP 012-7977432
WHATSAPP 012-7977432

Link whatsapp ada di bio

#bccreamfoundation #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxykl #sayajual #dyxy #dyxybyfiska #dyxycosmetics #mua #muakl #makeupartist #muamalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #malaysia #asyalliee #asyallieemakeup #setasyalliee #dyxylover #dyxybrush #dyxymattelipstik

💬 0Normal

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah
Nynie

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah

💬 0Normal

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah
Nynie

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah

💬 0Normal

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah
Nynie

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah

💬 0Normal

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah
Nynie

OFF RM45
.
OFF RM45
.
OFF RM45
.
Guyss, sempena birthday Lady D kite ada buat PROMO SPECIAL untuk SET COMBO. .
Jom grab noww💥 .
Ws cepat 01129355746
.
🌈Yang mana jauh ciknynie boleh post
🌈Yang mana dekat ciknynie boleh COD (Bandar Kuala Krai / Kbmall /Tesco Kota Bharu)
.
🌹Free Postage 📦
🌹Free COD 🤝
🌹Free Gift 🎁 .
#dyxycosmetics
#dyxyteam #dyxy #dyxybrush #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxyfoundation #dyxyfacemist #bccreamdyxy #bccreambydyxy #lipstikdyxy #lipstickdyxy #brushgemok #AgentDYXYKelantan #AgentKelantanKrai #ciknyniefamily #dyxyoriginal #dyxyoffer #dyxymurah

💬 0Normal

next