#kcolly

images and videos

Parut bekas operation pun boleh hilang dengan #boosterwhitening 😍 syukur alhamdulillah. #boosterwhitening bagi byk sangat manfaat pada pengguna😘
.
.

P/s : Kesan kecerahan kulit bergantung tubuh seseorang. Tolong konsisten dan air 3 liter sehari. Jangan malas!
.
. .

HARGA ASAL RM80 .
.
. .🎈SEKARANG HARGA PROMOSI🎈 .
1 botol
RM68 SM / RM71 SS

2 botol
Rm128 SM/Rm131 ss (Disarankan ambil dua botol untuk kesan yang maksimum)
.
. .
📬FREE POSTAGE
📃FREE FLYERS
💕FREE TIPS CARA MAKAN (KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA)
❌NO COD ❌NO CALL
.
. 📲📲WHATSAPP SISRA (AGENT SAH) 0126432447 UNTUK ORDER
.
.
#janganCopyCaptionSaya 😠
#boosterwhitening
#TeamKyra
#perlashine
#kapsulmutiara
#kcolly#satinskinz
💋KAPSUL PEMUTIH NO 1 MALAYSIA💋

Parut bekas operation pun boleh hilang dengan #boosterwhitening 😍 syukur alhamdulillah. #boosterwhitening bagi byk sangat manfaat pada pengguna😘
.
.

P/s : Kesan kecerahan kulit bergantung tubuh seseorang. Tolong konsisten dan air 3 liter sehari. Jangan malas!
.
. .

HARGA ASAL RM80 .
.
. .🎈SEKARANG HARGA PROMOSI🎈 .
1 botol
RM68 SM / RM71 SS

2 botol
Rm128 SM/Rm131 ss (Disarankan ambil dua botol untuk kesan yang maksimum)
.
. .
📬FREE POSTAGE
📃FREE FLYERS
💕FREE TIPS CARA MAKAN (KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA)
❌NO COD ❌NO CALL
.
. 📲📲WHATSAPP SISRA (AGENT SAH) 0126432447 UNTUK ORDER
.
.
#janganCopyCaptionSaya 😠
#boosterwhitening
#TeamKyra
#perlashine
#kapsulmutiara
#kcolly#satinskinz

💬 0Normal

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah 
#kcolly 
#kcollyborong 
#kcolly17 
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah 
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal 
#kcollyrm89 
#originalkcolly
#dyrazbeaute
#dyrazbeautetrustedseller

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#dyrazbeaute

💬 0Normal

K COLLY PINKISH SKIN
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
🌸Membantu melembap,menghalus,melicin & menghaluskan kulit wajah.#dyrazbeaute
🌸Membantu merawat jeragat dan jerawat.
🌸Mencerahkan celah-celahan terlindung sehingga betul-betul cerah.#dyrazbeaute
🌸Menjadikan anda lebih awet muda dengan antioksidan yang tinggi.
🌸Membantu mencerahkan kulit seawal 3 hari.#dyrazbeaute
🌸Membantu memudarkan parut.#dyrazbeaute
🌸Membantu merawat kulit kusam dan bintik hitam.
🌸Juga tidak terkecuali dalam merawat tumit kaki yang pecah.#dyrazbeaute
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌸Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Porcelain Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.#dyrazbeaute
🌸Kemudian minum air masak atau air mineral.
🌸Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.#dyrazbeaute
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. #dyrazbeaute
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
#kcollypinkishskin
#kcollypinkish
#kcolly
#kcollymurah
#kcollypinkishskinmurah
#dyrazbeaute
#kcollypinkishskinborongmurah
#kcollypinkishskinmurahborong
#kcollyborongmurah
#kcollypinkishoriginal
#kcollyoriginal
#dyrazbeautetrustedseller

K COLLY PINKISH SKIN
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
🌸Membantu melembap,menghalus,melicin & menghaluskan kulit wajah.#dyrazbeaute
🌸Membantu merawat jeragat dan jerawat.
🌸Mencerahkan celah-celahan terlindung sehingga betul-betul cerah.#dyrazbeaute
🌸Menjadikan anda lebih awet muda dengan antioksidan yang tinggi.
🌸Membantu mencerahkan kulit seawal 3 hari.#dyrazbeaute
🌸Membantu memudarkan parut.#dyrazbeaute
🌸Membantu merawat kulit kusam dan bintik hitam.
🌸Juga tidak terkecuali dalam merawat tumit kaki yang pecah.#dyrazbeaute
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌸Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Porcelain Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.#dyrazbeaute
🌸Kemudian minum air masak atau air mineral.
🌸Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.#dyrazbeaute
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. #dyrazbeaute
.
🌸🌸🌸🌸🌸
.
#kcollypinkishskin
#kcollypinkish
#kcolly
#kcollymurah
#kcollypinkishskinmurah
#dyrazbeaute
#kcollypinkishskinborongmurah
#kcollypinkishskinmurahborong
#kcollyborongmurah
#kcollypinkishoriginal
#kcollyoriginal

💬 0Normal

🔥NIKE VAPORMAX 2018🔥
🕐 Pre Order❗
💯 CopyOri 1:1
💰 RM185
👟 Size Can Refer to the Picture
📦 Free Postage SM/SS + RM7
🚚 Estimate Time Arrival 7 - 14 Day's
📲 Screenshot Pic & Whatsapp 0122466484 (MeyLo)

#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #instashop #visitmyig #igshop #sayajualonline #malaysia #malaysiaonlineshop #bazaronline #onlineshopmurah #onlineshopping #igbiz #sayajualkasut #dressmurah #sayajualbeg #onlineshopsingapore #onlineshoppingmalaysia #kcolly #kualalumpur #handbagmurah #onlineshopbrunei #malaysiaigshop #murah #murahmurah #meyylormstore
meyylormstore

🔥NIKE VAPORMAX 2018🔥
🕐 Pre Order❗
💯 CopyOri 1:1
💰 RM185
👟 Size Can Refer to the Picture
📦 Free Postage SM/SS + RM7
🚚 Estimate Time Arrival 7 - 14 Day's
📲 Screenshot Pic & Whatsapp 0122466484 (MeyLo)

#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #instashop #visitmyig #igshop #sayajualonline #malaysia #malaysiaonlineshop #bazaronline #onlineshopmurah #onlineshopping #igbiz #sayajualkasut #dressmurah #sayajualbeg #onlineshopsingapore #onlineshoppingmalaysia #kcolly #kualalumpur #handbagmurah #onlineshopbrunei #malaysiaigshop #murah #murahmurah #meyylormstore

💬 0Normal

🔥STAN SMITH🔥
🏳️‍🌈 ALL WHITE
🕐 Pre Order❗
💯 CopyOri 1:1
💰 RM175
👟 Size 35 - 44
📦 Free Postage SM/SS + RM7
🚚 Estimate Time Arrival 7 - 14 Day's
📲 Screenshot Pic & Whatsapp 0122466484 (MeyLo)

#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #instashop #visitmyig #igshop #sayajualonline #malaysia #malaysiaonlineshop #bazaronline #onlineshopmurah #onlineshopping #igbiz #sayajualkasut #dressmurah #sayajualbeg #onlineshopsingapore #onlineshoppingmalaysia #kcolly #kualalumpur #handbagmurah #onlineshopbrunei #malaysiaigshop #murah #murahmurah #meyylormstore
meyylormstore

🔥STAN SMITH🔥
🏳️‍🌈 ALL WHITE
🕐 Pre Order❗
💯 CopyOri 1:1
💰 RM175
👟 Size 35 - 44
📦 Free Postage SM/SS + RM7
🚚 Estimate Time Arrival 7 - 14 Day's
📲 Screenshot Pic & Whatsapp 0122466484 (MeyLo)

#sayajual #sayajualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #instashop #visitmyig #igshop #sayajualonline #malaysia #malaysiaonlineshop #bazaronline #onlineshopmurah #onlineshopping #igbiz #sayajualkasut #dressmurah #sayajualbeg #onlineshopsingapore #onlineshoppingmalaysia #kcolly #kualalumpur #handbagmurah #onlineshopbrunei #malaysiaigshop #murah #murahmurah #meyylormstore

💬 0Normal

🌿 CALCIUM TIENS 🌿
.
.
➡️ PASTIKAN yg original dengan barcode .
➡️ free paper
CALCIUM TIENS adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➡️NUTRISI SEMULAJADI.
100BERKESAN.
100SELAMAT.
100-HALAL ✔️ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
✔️ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
✔️ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
✔️ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. .

Consume CALCIUM TIENS dengan KONSISTEN dan amalkan SENAMAN KHAS untuk MENINGGIKAN BADAN. 💪Bergantung pada metabolisma.

SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
DUDUK di atas ke-2 belah kaki.👆
ANGKAT TANGAN tegak ke atas.👆
Berbaring TANPA LURUSKAN 📱whatsap:+60108265528
📱wechat id :calciumherbal99

#bvr #bvrc #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #Kcolly #bvrcollagenoriginal #bvrc #bvrscrub #heightupmurah #heightupmalaysia #heightup #heightuporiginal #heightupmurahoriginal #sayajualheightup #glutacaps #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #auramen #auramenturbo
BERJAYA TAMBAH TINGGI 2-15CM💯

🌿 CALCIUM TIENS 🌿
.
.
➡️ PASTIKAN yg original dengan barcode .
➡️ free paper
CALCIUM TIENS adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➡️NUTRISI SEMULAJADI.
100BERKESAN.
100SELAMAT.
100-HALAL ✔️ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
✔️ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
✔️ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
✔️ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. .

Consume CALCIUM TIENS dengan KONSISTEN dan amalkan SENAMAN KHAS untuk MENINGGIKAN BADAN. 💪Bergantung pada metabolisma.

SENAMAN MUDAH DENGAN HANYA 3 LANGKAH SAHAJA.:
DUDUK di atas ke-2 belah kaki.👆
ANGKAT TANGAN tegak ke atas.👆
Berbaring TANPA LURUSKAN 📱whatsap:+60108265528
📱wechat id :calciumherbal99

#bvr #bvrc #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #Kcolly #bvrcollagenoriginal #bvrc #bvrscrub #heightupmurah #heightupmalaysia #heightup #heightuporiginal #heightupmurahoriginal #sayajualheightup #glutacaps #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #auramen #auramenturbo

💬 0Normal

HEIGHT CALCIUM. Produk ni dihasilkan dari bahan-bahan berteknik dan berquality tinggi untuk memastikan ianya berkesan dan 100selamat.

ORIGINAL RM150 SAHAJA!!! Jum Order!!!
¥Cara nak order¥
🏧 maybank and BCA
WhatsApp :+60108265412
WeChat. : Calciumherbaltinggi

#heightup #sayajualmurah #sayajual #bazaronline #instagrammalaysia  #sayajualonline #supplementtinggi #trustedsellermalaysia #instashot #giant_herbal #comel #budak #rawang #batugajah #kotatinggi #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost #kcolly
MALAYSIA-SINGAPORE-BRUNEI

HEIGHT CALCIUM. Produk ni dihasilkan dari bahan-bahan berteknik dan berquality tinggi untuk memastikan ianya berkesan dan 100selamat.

ORIGINAL RM150 SAHAJA!!! Jum Order!!!
¥Cara nak order¥
🏧 maybank and BCA
WhatsApp :+60108265412
WeChat. : Calciumherbaltinggi

#heightup #sayajualmurah #sayajual #bazaronline #instagrammalaysia #sayajualonline #supplementtinggi #trustedsellermalaysia #instashot #giant_herbal #comel #budak #rawang #batugajah #kotatinggi #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost #kcolly

💬 0Normal

Kcolly murah giler kentang
Promosi half dari harga asal
.
.
Diskaunnnnn sehingga
Bukan rm10
Bukan rm20
Bukan rm30
.
.
.
Wah gile byk diskaun kann?
.
.
Haa sambung diskaun
Bukan rm40
Bukan rm50
Bukan rm60 jugakkk 😅
Bukan rm70
.
.
ZURA BAGI DISKAUN RM80 😍😍😍
.
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan  #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster #Regrann
jannalawwa_okaya murah

Kcolly murah giler kentang
Promosi half dari harga asal
.
.
Diskaunnnnn sehingga
Bukan rm10
Bukan rm20
Bukan rm30
.
.
.
Wah gile byk diskaun kann?
.
.
Haa sambung diskaun
Bukan rm40
Bukan rm50
Bukan rm60 jugakkk 😅
Bukan rm70
.
.
ZURA BAGI DISKAUN RM80 😍😍😍
.
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster #Regrann

💬 0Normal

💐SIREH LOVELY CARE💐
.
Pembersih Mahkota Wanita Terunggul untuk menstabilkan pH wanita, mencegah keputihan, kegatalan, mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan, pemulihan luka selepas bersalin, menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri

Keistimewaan SIREH LOVELY CARE untuk wanita :
🌹 Memperbaiki peredaran darah
🌹 Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria
🌹 Mencegah & merawat keputihan
🌹 Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita
🌹 Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
🌹 Baik digunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalikan keanjalan dan mencegah kanser payudara
HALAL/LULUS KKM/GMP/MUSLIM PRODUK.
.
KANDUNGAN SIREH LOVELY CARE :
🌟️Extra Manjakani 🌟Extra Kacip Fatimah 🌟️Extra Sireh 🌟Extra Akar Serapat
.
CARA PENGGUNAAN SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH :
✔️Titiskan sedikit Sireh Lovely Care ke tapak tangan & cucikan ke anggota sulit, kemudian bilaskan dengan air bersih.
✔️Gunakan dgn kerap ketika mandi utk cucian mengurut payu dara juga dpt mencegah kanser payu dara
.
👉HARGA : RM25
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#sirehlovelycare #sirehlovelycareoriginal #sirehlovelycaremurah #vsireh #sirehlovelycareintimatewash #sirehlovelycarefemininwash #vsirehmurah #mollysbeauty #manjasireh #tatiskincare #kcolly #bvrc #azanis #glowglowing #pureslim7d #bazaarpaknil
FOLLOW ME BACK😉👆

💐SIREH LOVELY CARE💐
.
Pembersih Mahkota Wanita Terunggul untuk menstabilkan pH wanita, mencegah keputihan, kegatalan, mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan, pemulihan luka selepas bersalin, menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri

Keistimewaan SIREH LOVELY CARE untuk wanita :
🌹 Memperbaiki peredaran darah
🌹 Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria
🌹 Mencegah & merawat keputihan
🌹 Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita
🌹 Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
🌹 Baik digunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalikan keanjalan dan mencegah kanser payudara
HALAL/LULUS KKM/GMP/MUSLIM PRODUK.
.
KANDUNGAN SIREH LOVELY CARE :
🌟️Extra Manjakani 🌟Extra Kacip Fatimah 🌟️Extra Sireh 🌟Extra Akar Serapat
.
CARA PENGGUNAAN SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH :
✔️Titiskan sedikit Sireh Lovely Care ke tapak tangan & cucikan ke anggota sulit, kemudian bilaskan dengan air bersih.
✔️Gunakan dgn kerap ketika mandi utk cucian mengurut payu dara juga dpt mencegah kanser payu dara
.
👉HARGA : RM25
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#sirehlovelycare #sirehlovelycareoriginal #sirehlovelycaremurah #vsireh #sirehlovelycareintimatewash #sirehlovelycarefemininwash #vsirehmurah #mollysbeauty #manjasireh #tatiskincare #kcolly #bvrc #azanis #glowglowing #pureslim7d #bazaarpaknil

💬 1Normal

Keputihan.. Keputihan.. Baru la putih.. Erkkk!

Tempat lain boleh la putih, tapi miss v tu jangan biar keputihan bersarang.

Hakak biasa da dgr..alaa sikit je..tak teruk pun.. Haaa masa sikit n tak teruk ni la kena cegah! Tak perlu tunggu sampai basi miss v tu baru nak gelabah! 
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agen Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #igbizmalaysia #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #dianz #dollyspinky #kcolly #produkkesihatan #sabah #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #keputihan #perlaking #promot
💋Miracle Beauty Mist 💋

Keputihan.. Keputihan.. Baru la putih.. Erkkk!

Tempat lain boleh la putih, tapi miss v tu jangan biar keputihan bersarang.

Hakak biasa da dgr..alaa sikit je..tak teruk pun.. Haaa masa sikit n tak teruk ni la kena cegah! Tak perlu tunggu sampai basi miss v tu baru nak gelabah!
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agen Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #igbizmalaysia #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #dianz #dollyspinky #kcolly #produkkesihatan #sabah #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #keputihan #perlaking #promot

💬 0Normal

Keputihan.. Keputihan.. Baru la putih.. Erkkk!

Tempat lain boleh la putih, tapi miss v tu jangan biar keputihan bersarang.

Hakak biasa da dgr..alaa sikit je..tak teruk pun.. Haaa masa sikit n tak teruk ni la kena cegah! Tak perlu tunggu sampai basi miss v tu baru nak gelabah! 
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agen Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #igbizmalaysia #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #dianz #dollyspinky #kcolly #produkkesihatan #sabah #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #keputihan #perlaking #promot
💋Miracle Beauty Mist 💋

Keputihan.. Keputihan.. Baru la putih.. Erkkk!

Tempat lain boleh la putih, tapi miss v tu jangan biar keputihan bersarang.

Hakak biasa da dgr..alaa sikit je..tak teruk pun.. Haaa masa sikit n tak teruk ni la kena cegah! Tak perlu tunggu sampai basi miss v tu baru nak gelabah!
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agen Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #igbizmalaysia #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #dianz #dollyspinky #kcolly #produkkesihatan #sabah #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #keputihan #perlaking #promot

💬 0Normal

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❤ Postage RM8 SM // RM12 SS
❤ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❤ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❤ FREE postage
❤ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❤ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki
SAFIEY | LELAKI CANTIK PUTIH

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❤ Postage RM8 SM // RM12 SS
❤ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❤ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❤ FREE postage
❤ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❤ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki

💬 0Normal

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❤ Postage RM8 SM // RM12 SS
❤ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❤ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❤ FREE postage
❤ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❤ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki
SAFIEY | LELAKI CANTIK PUTIH

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❤ Postage RM8 SM // RM12 SS
❤ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❤ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❤ FREE postage
❤ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❤ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki

💬 0Normal

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❤ Postage RM8 SM // RM12 SS
❤ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❤ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❤ FREE postage
❤ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❤ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki
SAFIEY | LELAKI CANTIK PUTIH

Gomok gomok parcel isi perrrlashine ni 😎
.
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
1 kotak Perlashine RM120
❤ Postage RM8 SM // RM12 SS
❤ FREE 1 Sabun Mutiara bernilai RM40.00
❤ FREE 1 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 1 + Percuma 2 wow! 😲😲
.
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
2 kotak Perlashine RM240
❤ FREE postage
❤ FREE 2 Sabun Mutiara bernilai RM80.00
❤ FREE 2 lagi extra gift
.
😲😲 Beli 2 + Percuma 4 wahhh! 😲😲
.
.
Wawa Ratu Freeee Gift . Customer pun suka . Ewahhh!
.
Whatsapp +6011 4000 8654
Whatsapp +6011 4000 8654
.
#perlashine #perlashinemurah #perlashinefreepostage #perlashinekapsulmutiara #agentwanted #miniagentwanted #perlashinerawang #perlashinebandartasikputeri #rawang #bandartasikputeri #aurawhitemurah #aurawhite #kcolly #kcollymurah #sabunmutiara #lentikdara #gct #shaklee #shakleemurah #perlashineselangor #nurraysa #nurraysamurah #dianz #dianzmurah #kdollbeauty #perlashineoriginal #perlashinehq #mutiara #kelebihanmutiara #kongsirezeki

💬 0Normal

🌿 CALCIUM TIENS 🌿
.
.
➡️ PASTIKAN yg original dengan barcode .
➡️ free paper
CALCIUM TIENS adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➡️NUTRISI SEMULAJADI.
100% BERKESAN.
100% SELAMAT.
100% HALAL
✔️ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
✔️ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
✔️ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
✔️ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. .

WeChat : herbaltinggi_badan

#heightup #kcolly #focuswhitebooster #inspiringbeauty #beautysolution #ubattinggi_my #whiteningsupplement #suppllementtinggi #tinggi #naktinggi #cepattinggi #mestitinggi #heighup #growthup #calciumtiens #boletinggi #cepattinggi #serawak #comel #berkesantinggi #mestitinggi #lawatinggi
Tambah tinggi 2-15cm

🌿 CALCIUM TIENS 🌿
.
.
➡️ PASTIKAN yg original dengan barcode .
➡️ free paper
CALCIUM TIENS adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➡️NUTRISI SEMULAJADI.
100% BERKESAN.
100% SELAMAT.
100% HALAL
✔️ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
✔️ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
✔️ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
✔️ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. .

WeChat : herbaltinggi_badan

#heightup #kcolly #focuswhitebooster #inspiringbeauty #beautysolution #ubattinggi_my #whiteningsupplement #suppllementtinggi #tinggi #naktinggi #cepattinggi #mestitinggi #heighup #growthup #calciumtiens #boletinggi #cepattinggi #serawak #comel #berkesantinggi #mestitinggi #lawatinggi

💬 0Normal

Dengan ini saya sukacita memaklumkan produk kami iaitu Garam Bukit Delima Anggun telah mendapat pengesahan KKM (kementerian kesihatan malaysia) Nombor Notifikasi NOT161201371K. 
Bagi sesiapa yang baru nak mencuba insyallah & tanpa ragu-ragu bahan-bahan yang kami gunakan adalah selamat untuk anda semua & tidak memudaratkan kesihatan luaran dan dalaman. Terima kasih

#sweetcandcup
#bazaarpaknil #garambukitdelimaanggun #sayajualmurah #sayajual #sweetcandcup #garambukit #gbda #ninaskincare #symabeauty #zofeabeautysecret #perlacoffee #perlaexclusive #advanceslim #sabunalrazi #glutacaps #babiesblink #beaumama #heightup #olicandy #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #belvya #kcolly #aurawhite #glutacaps #quputeh #azanisscarserum
Sweet Can D Cup

Dengan ini saya sukacita memaklumkan produk kami iaitu Garam Bukit Delima Anggun telah mendapat pengesahan KKM (kementerian kesihatan malaysia) Nombor Notifikasi NOT161201371K.
Bagi sesiapa yang baru nak mencuba insyallah & tanpa ragu-ragu bahan-bahan yang kami gunakan adalah selamat untuk anda semua & tidak memudaratkan kesihatan luaran dan dalaman. Terima kasih

#sweetcandcup
#bazaarpaknil #garambukitdelimaanggun #sayajualmurah #sayajual #sweetcandcup #garambukit #gbda #ninaskincare #symabeauty #zofeabeautysecret #perlacoffee #perlaexclusive #advanceslim #sabunalrazi #glutacaps #babiesblink #beaumama #heightup #olicandy #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #belvya #kcolly #aurawhite #glutacaps #quputeh #azanisscarserum

💬 2Normal

🌿 CALCIUM TIENS 🌿
.
.
➡️ PASTIKAN yg original dengan barcode .
➡️ free paper
CALCIUM TIENS adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➡️NUTRISI SEMULAJADI.
100% BERKESAN.
100% SELAMAT.
100% HALAL
✔️ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
✔️ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
✔️ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
✔️ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. .

WeChat : herbaltinggi_badan

#heightup #kcolly #focuswhitebooster #inspiringbeauty #beautysolution #ubattinggi_my #whiteningsupplement #suppllementtinggi #tinggi #naktinggi #cepattinggi #mestitinggi #heighup #growthup #calciumtiens #boletinggi #cepattinggi #serawak #comel #berkesantinggi #mestitinggi #lawatinggi
LAJU TINGGI BADAN 2-15 CM

🌿 CALCIUM TIENS 🌿
.
.
➡️ PASTIKAN yg original dengan barcode .
➡️ free paper
CALCIUM TIENS adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.

Scientifically Researched & Proven Height Formula.
.
, ➡️NUTRISI SEMULAJADI.
100% BERKESAN.
100% SELAMAT.
100% HALAL
✔️ Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan.
✔️ Sekiranya pengambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
✔️ Sekiranya pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
✔️ Makan sekaligus setiap pengambilan.
. .

WeChat : herbaltinggi_badan

#heightup #kcolly #focuswhitebooster #inspiringbeauty #beautysolution #ubattinggi_my #whiteningsupplement #suppllementtinggi #tinggi #naktinggi #cepattinggi #mestitinggi #heighup #growthup #calciumtiens #boletinggi #cepattinggi #serawak #comel #berkesantinggi #mestitinggi #lawatinggi

💬 0Normal

Alhamdulillah sis puas hati dgn produk kami 😘, thank you so much for purchasing with us And Support MabeautyOfficial💖💖💖. Ualls bila lagi ?? .
.
Thankyouu beli, nanti repeat order lagi ye. Maaf ye kalau ada kekurangan selama berurusan dengan kami 😘Huhu. 🌹 love uollsss. Hehe..
.
.
Kepuasan customer diutamakan kami. FREE GIFT wajib dari kami 💄 In Sha Allah, we'll try our best to serve you better😸😸😸
. 
Dijamin original, murah dan servis terbaik. Love from @Mabeauty_Official
.
.
.
#mabeautyofficialfeedback #shopwithmabeautyofficial
#feedbackcustomer
#kcolly
#kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollymurah
.
For order whatsapp +6017-3980067 (order)
owner @mabeautyofficial

Alhamdulillah sis puas hati dgn produk kami 😘, thank you so much for purchasing with us And Support MabeautyOfficial💖💖💖. Ualls bila lagi ?? .
.
Thankyouu beli, nanti repeat order lagi ye. Maaf ye kalau ada kekurangan selama berurusan dengan kami 😘Huhu. 🌹 love uollsss. Hehe..
.
.
Kepuasan customer diutamakan kami. FREE GIFT wajib dari kami 💄 In Sha Allah, we'll try our best to serve you better😸😸😸
.
Dijamin original, murah dan servis terbaik. Love from @Mabeauty_Official
.
.
.
#mabeautyofficialfeedback #shopwithmabeautyofficial
#feedbackcustomer
#kcolly
#kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollymurah
.
For order whatsapp +6017-3980067 (order)

💬 0Normal

Nampak tak biji2 jerawat yg gambar belah kiri? Yg mana tak nampak zoom dekat2.. 😳😳.
.
Tapi kan tgok laa plak gmbr belah kanan , kali nie xyah zoom, sebb biji2 jerawat dh memang xde 🙊
.
Alhamdulillah, syukur lala bila dpt bantu customers nie..
.
dlu biji2 jerawat still ada... tapi skrg daa xde.. 😍
.
haaa tempek je krim #hacare / #beeshine,  insya Allah kulit awak pun dapat licin macam nie jgak 😍😍..
.
NO JERAWAT,  NO PARUT, NO SENSITIVE SKIN, NO SKIN PROBLEMS 🙈😍
.
Sememangnyaa ia fokus tuk merawat kulit yg bermasalah berasaskan madu lebah kelulut 🐝🐝
.
(+) tak percaya??? Tengok sini untuk feedback ohsem dari pengguna ( #testimonihacare / #testimonibeeshine )
.
💞 those yg send gambar feedback after n before apply product #BeeShine, akan dapat less Rm5.
👇
CARA ORDER :
.
📲 Website Beeshinebeauty.com
🏡 walk in butik lala lola, kubang kerian , Kota Bharu / @mooncouture
📲 whatsapp +6010 5754324
📱 wechat adilazahaimi
.
#HACARE #SABUNMADU #KRIMMADU #SATINSKINZ #KCOLLY #IBUPUTIH #babiesblink #SAYAJUAL  #bvrc #ukm #upm #vendorkotabharu #vendorkelantan #vendorwanted #vendorneeded #vendorbutik #quputeh #dherbs #susumaaez #bellaza
BeeShine Beauty by HA Care

Nampak tak biji2 jerawat yg gambar belah kiri? Yg mana tak nampak zoom dekat2.. 😳😳.
.
Tapi kan tgok laa plak gmbr belah kanan , kali nie xyah zoom, sebb biji2 jerawat dh memang xde 🙊
.
Alhamdulillah, syukur lala bila dpt bantu customers nie..
.
dlu biji2 jerawat still ada... tapi skrg daa xde.. 😍
.
haaa tempek je krim #hacare / #beeshine, insya Allah kulit awak pun dapat licin macam nie jgak 😍😍..
.
NO JERAWAT, NO PARUT, NO SENSITIVE SKIN, NO SKIN PROBLEMS 🙈😍
.
Sememangnyaa ia fokus tuk merawat kulit yg bermasalah berasaskan madu lebah kelulut 🐝🐝
.
(+) tak percaya??? Tengok sini untuk feedback ohsem dari pengguna ( #testimonihacare / #testimonibeeshine )
.
💞 those yg send gambar feedback after n before apply product #BeeShine, akan dapat less Rm5.
👇
CARA ORDER :
.
📲 Website Beeshinebeauty.com
🏡 walk in butik lala lola, kubang kerian , Kota Bharu / @mooncouture
📲 whatsapp +6010 5754324
📱 wechat adilazahaimi
.
#HACARE #SABUNMADU #KRIMMADU #SATINSKINZ #KCOLLY #IBUPUTIH #babiesblink #SAYAJUAL #bvrc #ukm #upm #vendorkotabharu #vendorkelantan #vendorwanted #vendorneeded #vendorbutik #quputeh #dherbs #susumaaez #bellaza

💬 0Normal

|| GARAM BUKIT DELIMA ANGGUN || ★ Bebas bahan kimia ★ Tanpa krim merkuri ★ Tanpa krim pemutih ★ Tanpa Bahan Larangan ★ Lulus KKM 
Manfaat utama Garam Bukit Delima Anggun :
---------------------------------------------- ➜ Meningkatkan aura dan potensi diri.
➜ Membantu mengatasi masalah jerawat.
➜ Mampu menghilangkan parut.
➜ Menanggalkan sel kulit mati.
➜ Mencerahkan kulit dan mengembalikan keremajaan kulit.
➜ Menghapuskan tompok jeragat di muka
➜ Memberi kelembapan kulit yang sempurna
➜ Menghapuskan bintik-bintik hitam
➜ Menghilangkan garis-garis halus penuaan
➜ Merawat tona kulit tidak sekata
➜ Mencerahkan bahagian tersembunyi badan terutama leher, ketiak, pinggang, belakang badan, siku, celah peha, lutut & tumit kaki ➜ Melembab & me"relakskan" kulit

Jaminan kami :
--------------- ✓ Lebih Wangi & Tidak Melekit
✓ Harga berpatutan
✓ 100% berkesan
✓ Tiada kesan sampingan

#sweetcandcup
#bazaarpaknil #garambukitdelimaanggun #sayajualmurah #sayajual #sweetcandcup #garambukit #gbda #ninaskincare #symabeauty #zofeabeautysecret #perlacoffee #perlaexclusive #advanceslim #sabunalrazi #glutacaps #babiesblink #beaumama #heightup #olicandy #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #belvya #kcolly #aurawhite #glutacaps #quputeh #azanisscarserum
Sweet Can D Cup

|| GARAM BUKIT DELIMA ANGGUN || ★ Bebas bahan kimia ★ Tanpa krim merkuri ★ Tanpa krim pemutih ★ Tanpa Bahan Larangan ★ Lulus KKM
Manfaat utama Garam Bukit Delima Anggun :
---------------------------------------------- ➜ Meningkatkan aura dan potensi diri.
➜ Membantu mengatasi masalah jerawat.
➜ Mampu menghilangkan parut.
➜ Menanggalkan sel kulit mati.
➜ Mencerahkan kulit dan mengembalikan keremajaan kulit.
➜ Menghapuskan tompok jeragat di muka
➜ Memberi kelembapan kulit yang sempurna
➜ Menghapuskan bintik-bintik hitam
➜ Menghilangkan garis-garis halus penuaan
➜ Merawat tona kulit tidak sekata
➜ Mencerahkan bahagian tersembunyi badan terutama leher, ketiak, pinggang, belakang badan, siku, celah peha, lutut & tumit kaki ➜ Melembab & me"relakskan" kulit

Jaminan kami :
--------------- ✓ Lebih Wangi & Tidak Melekit
✓ Harga berpatutan
✓ 100% berkesan
✓ Tiada kesan sampingan

#sweetcandcup
#bazaarpaknil #garambukitdelimaanggun #sayajualmurah #sayajual #sweetcandcup #garambukit #gbda #ninaskincare #symabeauty #zofeabeautysecret #perlacoffee #perlaexclusive #advanceslim #sabunalrazi #glutacaps #babiesblink #beaumama #heightup #olicandy #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #belvya #kcolly #aurawhite #glutacaps #quputeh #azanisscarserum

💬 0Normal

💐SIREH LOVELY CARE💐
.
Pembersih Mahkota Wanita Terunggul untuk menstabilkan pH wanita, mencegah keputihan, kegatalan, mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan, pemulihan luka selepas bersalin, menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri

Keistimewaan SIREH LOVELY CARE untuk wanita :
🌹 Memperbaiki peredaran darah
🌹 Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria
🌹 Mencegah & merawat keputihan
🌹 Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita
🌹 Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
🌹 Baik digunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalikan keanjalan dan mencegah kanser payudara
HALAL/LULUS KKM/GMP/MUSLIM PRODUK.
.
KANDUNGAN SIREH LOVELY CARE :
🌟️Extra Manjakani 🌟Extra Kacip Fatimah 🌟️Extra Sireh 🌟Extra Akar Serapat
.
CARA PENGGUNAAN SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH :
✔️Titiskan sedikit Sireh Lovely Care ke tapak tangan & cucikan ke anggota sulit, kemudian bilaskan dengan air bersih.
✔️Gunakan dgn kerap ketika mandi utk cucian mengurut payu dara juga dpt mencegah kanser payu dara
.
👉HARGA : RM25
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#sirehlovelycare #sirehlovelycareoriginal #sirehlovelycaremurah #vsireh #sirehlovelycareintimatewash #sirehlovelycarefemininwash #vsirehmurah #mollysbeauty #manjasireh #tatiskincare #kcolly #bvrc #azanis #glowglowing #pureslim7d #bazaarpaknil
KOSMETIK MURAH FREE POS😀

💐SIREH LOVELY CARE💐
.
Pembersih Mahkota Wanita Terunggul untuk menstabilkan pH wanita, mencegah keputihan, kegatalan, mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan, pemulihan luka selepas bersalin, menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri

Keistimewaan SIREH LOVELY CARE untuk wanita :
🌹 Memperbaiki peredaran darah
🌹 Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria
🌹 Mencegah & merawat keputihan
🌹 Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita
🌹 Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin
🌹 Baik digunakan sebagai sabun cucian payudara bagi mengembalikan keanjalan dan mencegah kanser payudara
HALAL/LULUS KKM/GMP/MUSLIM PRODUK.
.
KANDUNGAN SIREH LOVELY CARE :
🌟️Extra Manjakani 🌟Extra Kacip Fatimah 🌟️Extra Sireh 🌟Extra Akar Serapat
.
CARA PENGGUNAAN SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH :
✔️Titiskan sedikit Sireh Lovely Care ke tapak tangan & cucikan ke anggota sulit, kemudian bilaskan dengan air bersih.
✔️Gunakan dgn kerap ketika mandi utk cucian mengurut payu dara juga dpt mencegah kanser payu dara
.
👉HARGA : RM25
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#sirehlovelycare #sirehlovelycareoriginal #sirehlovelycaremurah #vsireh #sirehlovelycareintimatewash #sirehlovelycarefemininwash #vsirehmurah #mollysbeauty #manjasireh #tatiskincare #kcolly #bvrc #azanis #glowglowing #pureslim7d #bazaarpaknil

💬 0Normal

APA KEBAIKAN JELITA [✔] Membakar lemak berlebihan dalam badan
[✔] Merawat jerawat & mencantikkan kulit
[✔] Melancarkan pembuangan air besar untuk menyingkirkan racun-racun di dalam badan
[✔] Melancarkan perjalanan haid
[✔] Menghilangkan bau badan
[✔] Menyejukan badan
[✔] Mengurangkan selera makan
[✔] Menghilangkan kelesuan, lemah lemah serta lenguh lenguh seleruh badan
[✔] Menyempitkan Miss V [✔] Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
[✔] Menghilangkan lenguh-lenguh sendi
[✔] Mencegah & mengubati kencing manis
[✔] Mencegah & mengubati darah tinggi
[✔] Memulihkan tenaga dalaman
[✔] Menjadikan awet muda

#dijaminsampai
#tatikincare
#ephyra
#glowglowing
#JSD
#Kcolly
#mollymissv
#SKKM
#azanisserum
#susukambing
#tatimurah
#semuamurah
#beli2freepostage
#Jelita
#jelitapro #jelitapro #jelitamurah #jelitamurahoryginal #jelitamurah #jelitaoryginal #jelitamurahoryginal #jelitamurah #jelitapro #jelitapro #jelitapro #jelitapro #jelitapro #jelita #jelita #jelitapro #jelitapro #jelitapro
pinklady.dropship.lemonex

APA KEBAIKAN JELITA [✔] Membakar lemak berlebihan dalam badan
[✔] Merawat jerawat & mencantikkan kulit
[✔] Melancarkan pembuangan air besar untuk menyingkirkan racun-racun di dalam badan
[✔] Melancarkan perjalanan haid
[✔] Menghilangkan bau badan
[✔] Menyejukan badan
[✔] Mengurangkan selera makan
[✔] Menghilangkan kelesuan, lemah lemah serta lenguh lenguh seleruh badan
[✔] Menyempitkan Miss V [✔] Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
[✔] Menghilangkan lenguh-lenguh sendi
[✔] Mencegah & mengubati kencing manis
[✔] Mencegah & mengubati darah tinggi
[✔] Memulihkan tenaga dalaman
[✔] Menjadikan awet muda

#dijaminsampai
#tatikincare
#ephyra
#glowglowing
#JSD
#Kcolly
#mollymissv
#SKKM
#azanisserum
#susukambing
#tatimurah
#semuamurah
#beli2freepostage
#Jelita
#jelitapro #jelitapro #jelitamurah #jelitamurahoryginal #jelitamurah #jelitaoryginal #jelitamurahoryginal #jelitamurah #jelitapro #jelitapro #jelitapro #jelitapro #jelitapro #jelita #jelita #jelitapro #jelitapro #jelitapro

💬 0Normal

Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen
BIAR MURAH YG PENTING BERKESAN

Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen

💬 2Normal

Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen
BIAR MURAH YG PENTING BERKESAN

Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen

💬 0Normal

Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen
BIAR MURAH YG PENTING BERKESAN

Booster Whitening ni mencerahkan seawal kapsul ke3 tau tak? 😱😱 Tak percaya? Cuba dulu. Awak akan jatuh cinta 😭💕
.
Ramai tanya, putih kekal tak?? .
Putih kekal. 😍 Boleh stop kalau dah puas hati dgn perubahan kulit. (Yang penting kena pandai jaga la. Kalau hari2 berjemur gelap jugak)
.
Nak repeat?? Boleh. Sangat digalakkan! Lagi gebuss la awak. 💪 Nak cantik kena la konsisten.
.
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
1 BOTOL RM60
.
2 BOTOL RM120
.
POSTAGE RM8SM RM11SS 📬
.
BELI 5 BOTOL HARGA BORONG. RM275 TAK TERMASUK POS. JIMAT RM5 SETIAP BOTOL.
.
MEH PM KALAU BERMINAT. SAYA AKAN TERANGKAN. ATAU WHATSAPP TERUS 0178156380 😍😍😍
.
#aliffsyukriterlajaklaris #jomputih #supplementberkesan #bazaarpaknil #cantik #ootdmalaysia #datoserivida #aurawhite #kcolly #olicandy #dnars #auramen

💬 0Normal

0177826288
.
. *K-COLLY PINKISH SKIN* 
Crystal Tomato(Gluta semulajadi),Vitamin C,Coenzyme Q10,Peptide,L-Cysteine,Nutroxsun,Maltodextrin,Berry Extract.
•Flawless ,Glowing,Firming face and body
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
Tomato Putih
Bagaimana tomato putih boleh membantu mencerahkan kulit anda?
.
Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Dr Alain Khaiat, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid todak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh memutihkan kulit. ‪#‎kcollypinkishskin‬ ‪#‎kcolly‬ ‪#‎pinkishskin‬

CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN : - Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.
- Kemudian minum air masak / mineral.
- Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.

ISI KANDUNGAN : 250 GM / BOTOL

#tatiskincare #kcolly #kcollypinkishskin #kcollypinkish #dtrim #pureslim #pureslim7d #aurawhite #perlakingmurah
LEMONEX GC XFACTOR LIDA

0177826288
.
. *K-COLLY PINKISH SKIN*
Crystal Tomato(Gluta semulajadi),Vitamin C,Coenzyme Q10,Peptide,L-Cysteine,Nutroxsun,Maltodextrin,Berry Extract.
•Flawless ,Glowing,Firming face and body
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
Tomato Putih
Bagaimana tomato putih boleh membantu mencerahkan kulit anda?
.
Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Dr Alain Khaiat, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid todak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh memutihkan kulit. ‪#‎kcollypinkishskin‬ ‪#‎kcolly‬ ‪#‎pinkishskin‬

CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN : - Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.
- Kemudian minum air masak / mineral.
- Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.

ISI KANDUNGAN : 250 GM / BOTOL

#tatiskincare #kcolly #kcollypinkishskin #kcollypinkish #dtrim #pureslim #pureslim7d #aurawhite #perlakingmurah

💬 0Normal

0177826288
.
. ・・・
🍭HEIGHT UP🍭
.
RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! HEIGHT UP- Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 15cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL. 
Jom tambah ketinggian lagi dengan Height up. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . **Tips: Senaman khas 5/10minit wajib dilakukan tiap hari. .
Note- jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan Height Up.
.
Testimoni A) 162CM-167CM
Testimoni B)148CM-155CM
Testimoni C) 168CM-175CM .
Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100% TERBUKTI BERKESAN.

HEIGHT UP DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI.

#heightup #perlaking #kcolly #perlapotion #barbiedoll #vgrip #kcollyoriginal #surekencang #aurawhite #satinskinz #heightupmurah #heightuporiginal #dropshipwanted #dropshipper #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
LEMONEX GC XFACTOR LIDA

0177826288
.
. ・・・
🍭HEIGHT UP🍭
.
RAHSIA TAMBAH TINGGI TERBONGKAR!! HEIGHT UP- Khas untuk lelaki dan wanita yang ingin dapatkan ketinggian idaman. Dapat tambah tinggi sehingga 15cm uollsss!! JOM TAMBAH TINGGI LAGI PERSIS MODEL.
Jom tambah ketinggian lagi dengan Height up. 3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm. 3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . **Tips: Senaman khas 5/10minit wajib dilakukan tiap hari. .
Note- jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan Height Up.
.
Testimoni A) 162CM-167CM
Testimoni B)148CM-155CM
Testimoni C) 168CM-175CM .
Tahniah kepada pengguna yang berdisiplin,Kini Penampilannya lebih Berkeyakinan!!!! Kenapa orang boleh,kenapa tidak kita?? Teruskan KONSISTEN dan dapatkan KETINGGIAN idaman anda!! KETINGGIAN BERTAMBAH 2----->15cm. 100% TERBUKTI BERKESAN.

HEIGHT UP DAPAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA YANG BERUMUR 10-35 TAHUN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI.

#heightup #perlaking #kcolly #perlapotion #barbiedoll #vgrip #kcollyoriginal #surekencang #aurawhite #satinskinz #heightupmurah #heightuporiginal #dropshipwanted #dropshipper #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan

💬 0Normal

RM90
POS RM8 SM / RM12 SS
------------------------------------------------
❤ KCOLLY PINKISH SKIN❤
.
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
.
.
250gm per botol
💯 original berserta QR code
.
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-398 0067
.
.
.
#kcolly #kcolly17 #kcollymurah #kcollyborong #kcollypinkish #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollyfocusbooster #kcollyfocuswhitebooster #kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17collagen
KCOLLY•LIDA•BABIES BLINK•DYXY

RM90
POS RM8 SM / RM12 SS
------------------------------------------------
❤ KCOLLY PINKISH SKIN❤
.
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
.
.
250gm per botol
💯 original berserta QR code
.
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-398 0067
.
.
.
#kcolly #kcolly17 #kcollymurah #kcollyborong #kcollypinkish #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollyfocusbooster #kcollyfocuswhitebooster #kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17collagen

💬 0Normal

Rise & Shine🌸 anda dah miliki Coreaskin by K-Colly foundation? Cuba la harini anda pasti teruja dgn effek khas nya.
.
.
===============
CARA PENGGUNAAN
===============
.
Ambil span dan sapu ke wajah secara menaik, secara lansung wajah terus berubah nampak lebih tegang dan meNAIK 🔼 juga Flawless !!! 😍
.
.
.MEMPERKENALKAN ❗️❗️❗️
K-COLLY COREASKIN SPF 50+\PA+++
.

Cepat! BACA SEHINGGA HABIS .
.
SAYA tak sangka dan tak tahu ada Foundation yang boleh buat wajah jadi LEBIH MUDA dari usia sebenar ,,
.
FOUNDATION PERTAMA YANG MEMBUATKAN WAJAH LEBIH MUDA DAN FLAWLESS LOOK.
.
.
✔8in1 K-COLLY COREASKIN FOUNDATION SPF 50++ ✅Efek pencerah ✅ Perlindungan dari UV
SPF50+ UVA
✅ Efek mendinginkan ✅ Tahan Keringat (sampai 12 jam)
✅ Make Up tahan lama ✅ Kesempurnaan Kulit ✅ Tona Lebih sekatan ✅ Wajah lebih awet muda
.
8in1 ✔️For whitening + pore cover + Moisturising + Sunscreen + Water Resistant + Firming + Anti Aging.With the application of Korean Technology technique that perform the vitamenesssence into foundation appear in Coreaskin. This 100% talc free foundation provides you the breathing pore and fresh look. .
☎SILA WHATSAPP KAMI TERUS: 
berminat+NAK+BELI di +60168926612

#kcolly #coreaskin #koreantechnology #foundation #makeup #promotion #introducing #beauty #Vshape #whitening #shoutout #viral #bbcrea #Repost
Mawar Honey💖

Rise & Shine🌸 anda dah miliki Coreaskin by K-Colly foundation? Cuba la harini anda pasti teruja dgn effek khas nya.
.
.
===============
CARA PENGGUNAAN
===============
.
Ambil span dan sapu ke wajah secara menaik, secara lansung wajah terus berubah nampak lebih tegang dan meNAIK 🔼 juga Flawless !!! 😍
.
.
.MEMPERKENALKAN ❗️❗️❗️
K-COLLY COREASKIN SPF 50+\PA+++
.

Cepat! BACA SEHINGGA HABIS .
.
SAYA tak sangka dan tak tahu ada Foundation yang boleh buat wajah jadi LEBIH MUDA dari usia sebenar ,,
.
FOUNDATION PERTAMA YANG MEMBUATKAN WAJAH LEBIH MUDA DAN FLAWLESS LOOK.
.
.
✔8in1 K-COLLY COREASKIN FOUNDATION SPF 50++ ✅Efek pencerah ✅ Perlindungan dari UV
SPF50+ UVA
✅ Efek mendinginkan ✅ Tahan Keringat (sampai 12 jam)
✅ Make Up tahan lama ✅ Kesempurnaan Kulit ✅ Tona Lebih sekatan ✅ Wajah lebih awet muda
.
8in1 ✔️For whitening + pore cover + Moisturising + Sunscreen + Water Resistant + Firming + Anti Aging.With the application of Korean Technology technique that perform the vitamenesssence into foundation appear in Coreaskin. This 100% talc free foundation provides you the breathing pore and fresh look. .
☎SILA WHATSAPP KAMI TERUS:
berminat+NAK+BELI di +60168926612

#kcolly #coreaskin #koreantechnology #foundation #makeup #promotion #introducing #beauty #Vshape #whitening #shoutout #viral #bbcrea #Repost

💬 0Normal

next