#kcollysweet17

images and videos

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah 
#kcolly 
#kcollyborong 
#kcolly17 
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah 
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal 
#kcollyrm89 
#originalkcolly
#dyrazbeaute
#dyrazbeautetrustedseller

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#dyrazbeaute

💬 0Normal

Kcolly murah giler kentang
Promosi half dari harga asal
.
.
Diskaunnnnn sehingga
Bukan rm10
Bukan rm20
Bukan rm30
.
.
.
Wah gile byk diskaun kann?
.
.
Haa sambung diskaun
Bukan rm40
Bukan rm50
Bukan rm60 jugakkk 😅
Bukan rm70
.
.
ZURA BAGI DISKAUN RM80 😍😍😍
.
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan  #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster #Regrann
jannalawwa_okaya murah

Kcolly murah giler kentang
Promosi half dari harga asal
.
.
Diskaunnnnn sehingga
Bukan rm10
Bukan rm20
Bukan rm30
.
.
.
Wah gile byk diskaun kann?
.
.
Haa sambung diskaun
Bukan rm40
Bukan rm50
Bukan rm60 jugakkk 😅
Bukan rm70
.
.
ZURA BAGI DISKAUN RM80 😍😍😍
.
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster #Regrann

💬 0Normal

RM90
POS RM8 SM / RM12 SS
------------------------------------------------
❤ KCOLLY PINKISH SKIN❤
.
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
.
.
250gm per botol
💯 original berserta QR code
.
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-398 0067
.
.
.
#kcolly #kcolly17 #kcollymurah #kcollyborong #kcollypinkish #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollyfocusbooster #kcollyfocuswhitebooster #kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17collagen
KCOLLY•LIDA•BABIES BLINK•DYXY

RM90
POS RM8 SM / RM12 SS
------------------------------------------------
❤ KCOLLY PINKISH SKIN❤
.
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
.
.
250gm per botol
💯 original berserta QR code
.
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-398 0067
.
.
.
#kcolly #kcolly17 #kcollymurah #kcollyborong #kcollypinkish #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollyfocusbooster #kcollyfocuswhitebooster #kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17collagen

💬 0Normal

@prillylatuconsina Hi ualllsss.... Rugi kalau korang take consume KColly sweet 17 ni... Kalau korang nk tahu kolagen bukan sahaja dapat merawat kulit kita sahaja tetapi ianya juga dapat merawat kuku,Gigi,tulang,rambut Dan sebagainya... Banyak testimoni dah berjaya... Anda bila lagi??? Jom order sekarang... 0168926612

#kcolly #kcollypromo #kcolly17 #kcollyindonesia #kcollymurah #promokcolly #kcollysweet17 #kcollyindonesia #inspiringbeauty #whiteningsupplement #prillylatuconsina #kcollymalaysia
Mawar Honey💖

@prillylatuconsina Hi ualllsss.... Rugi kalau korang take consume KColly sweet 17 ni... Kalau korang nk tahu kolagen bukan sahaja dapat merawat kulit kita sahaja tetapi ianya juga dapat merawat kuku,Gigi,tulang,rambut Dan sebagainya... Banyak testimoni dah berjaya... Anda bila lagi??? Jom order sekarang... 0168926612

#kcolly #kcollypromo #kcolly17 #kcollyindonesia #kcollymurah #promokcolly #kcollysweet17 #kcollyindonesia #inspiringbeauty #whiteningsupplement #prillylatuconsina #kcollymalaysia

💬 0Normal

RM90
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
*K-COLLY PINKISH SKIN* 
Crystal Tomato(Gluta semulajadi),Vitamin C,Coenzyme Q10,Peptide,L-Cysteine,Nutroxsun,Maltodextrin,Berry Extract.
•Flawless ,Glowing,Firming face and body
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
Tomato Putih
Bagaimana tomato putih boleh membantu mencerahkan kulit anda?
.
Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Dr Alain Khaiat, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid todak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh memutihkan kulit. #kcollypinkishskin #kcolly #pinkishskin

CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN : - Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.
- Kemudian minum air masak / mineral.
- Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.

ISI KANDUNGAN : 250 GM / BOTOL
.
#kcolly #kcollymurah #kcollysweet17 #kcollymalaysia #kcolly17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollyoriginal #kcollysweet17malaysia #glutacapsmurah #glutacaps500mgplus #glutacaps #glutacapsoriginal #dianzvitamincne
#kcollypinkishskin #kcollycombo #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollypinkish #kcollypinkishmurah #kcollypinkishoriginal
Irney Idris

RM90
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
*K-COLLY PINKISH SKIN*
Crystal Tomato(Gluta semulajadi),Vitamin C,Coenzyme Q10,Peptide,L-Cysteine,Nutroxsun,Maltodextrin,Berry Extract.
•Flawless ,Glowing,Firming face and body
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
Tomato Putih
Bagaimana tomato putih boleh membantu mencerahkan kulit anda?
.
Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Dr Alain Khaiat, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid todak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh memutihkan kulit. #kcollypinkishskin #kcolly #pinkishskin

CARA PENGAMBILAN DI SARANKAN : - Kemam 1-2 scoop serbuk K-Colly Pinkish Skin dan biarkan ia melarut.
- Kemudian minum air masak / mineral.
- Amalkan 1x sebelum sarapan dan 1x malam sebelum tidur.

ISI KANDUNGAN : 250 GM / BOTOL
.
#kcolly #kcollymurah #kcollysweet17 #kcollymalaysia #kcolly17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollyoriginal #kcollysweet17malaysia #glutacapsmurah #glutacaps500mgplus #glutacaps #glutacapsoriginal #dianzvitamincne
#kcollypinkishskin #kcollycombo #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollypinkish #kcollypinkishmurah #kcollypinkishoriginal

💬 0Normal

RM184
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Siapa nak combo dua2 ni? Murah2 je saya jual.
.
Apa beza dua ni? 
Kcolly sweet 17 (Kiri) lebih kepada merawat masalah dalaman seperti kulit, kuku, penghadaman Dan lain2 masalah dalaman
.
Kcolly white booster pula fokus kepada pencerahan kulit
.
Jangan risau!! Keduanya boleh diambil serentak!! Ready stock!
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollywhitebooster #kcollycombo #kcollycombomurah #kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah #kcollysweet17murah #kcollyori #focuswhitebooster #focuswhite #heightup  #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollymurah #satinskinz  #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #kcollypinkishskinmurah  #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah
Irney Idris

RM184
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Siapa nak combo dua2 ni? Murah2 je saya jual.
.
Apa beza dua ni?
Kcolly sweet 17 (Kiri) lebih kepada merawat masalah dalaman seperti kulit, kuku, penghadaman Dan lain2 masalah dalaman
.
Kcolly white booster pula fokus kepada pencerahan kulit
.
Jangan risau!! Keduanya boleh diambil serentak!! Ready stock!
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollywhitebooster #kcollycombo #kcollycombomurah #kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah #kcollysweet17murah #kcollyori #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollymurah #satinskinz #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #kcollypinkishskinmurah #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah

💬 0Normal

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER
.
KANDUNGAN:
L-Glutathione 500mg Plus
Pearl powder
Sakura extract
Tremella Fuciformis
Coenzyme Q10
Vitamin C
.
GEBU YG ANJAL REMAJA SERTA SIHAT PUTIH MERONA .
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yg membantu anda merasai perubahan kulit yg nyata berbeza.
.
8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER : 
1- memutihkan seluruh tubuh bdn 
2- awet muda & lebih bertenaga
3- melembapkan kulit 
4- menghilangkan jerawat 
5-membantu menghilangkan jeragat 
6-menghilangkan parut 
7-melawaskan pembuangan air besar 
8- mencerah & memerahkan melanin kulit yg hitam
.
CARA PENGAMBILAN:
🔹Amalkan 2 kapsul setiap mlm sebelum tidur beserta segelas air suam.
🔹Atau amal 1 kapsul pg setengah jam sebelum sarapan & 1 kapsul mlm sebelum mkn mlm.
🔹Banyakkan minum air bersih sepnjg hari
.
PENYIMPANAN:
Simpan di tempat yg kering di bwh suhu 30°c.
Lindungi dr cahaya & kelembapan!
.
60 KAPSUL/botol
Tahan selama 1-2 bulan pengambilan!
.
.
#kcolly #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz  #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious  #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskin  #babiesblink #nanolightenercream
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal  #focuswhitebooster #ruangrezekihanania #lokalah #beautyproducts #beautycare
Irney Idris

RM100
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER
.
KANDUNGAN:
L-Glutathione 500mg Plus
Pearl powder
Sakura extract
Tremella Fuciformis
Coenzyme Q10
Vitamin C
.
GEBU YG ANJAL REMAJA SERTA SIHAT PUTIH MERONA .
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yg membantu anda merasai perubahan kulit yg nyata berbeza.
.
8 Kelebihan UTAMA FOCUS WHITE BOOSTER :
1- memutihkan seluruh tubuh bdn
2- awet muda & lebih bertenaga
3- melembapkan kulit
4- menghilangkan jerawat
5-membantu menghilangkan jeragat
6-menghilangkan parut
7-melawaskan pembuangan air besar
8- mencerah & memerahkan melanin kulit yg hitam
.
CARA PENGAMBILAN:
🔹Amalkan 2 kapsul setiap mlm sebelum tidur beserta segelas air suam.
🔹Atau amal 1 kapsul pg setengah jam sebelum sarapan & 1 kapsul mlm sebelum mkn mlm.
🔹Banyakkan minum air bersih sepnjg hari
.
PENYIMPANAN:
Simpan di tempat yg kering di bwh suhu 30°c.
Lindungi dr cahaya & kelembapan!
.
60 KAPSUL/botol
Tahan selama 1-2 bulan pengambilan!
.
.
#kcolly #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious #azanisscarserum #bustupexpress #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkishskin #babiesblink #nanolightenercream
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal #focuswhitebooster #ruangrezekihanania #lokalah #beautyproducts #beautycare

💬 1Normal

RM96
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY
.
JOM DPTKN SEKARANG KCOLLY YG TERLAJAK HABIS NI...NK PUTIH2 BAGAI GUNALAH KCOLLY... Kebaikan dan Kelebihan K-Colly  Sweet 17 Korean Whitening Collagen Yang Murah Ini: - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu-ibu yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit dan telapak kaki
- Mengecilkan pori-pori kulit kesan daripada kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja serta wanita mengandung.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
#kcolly #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz  #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious  #azanisscarserum #bustupexpress #sweetcandcup #zofeabeautysecret  #babiesblink #nanolightenercream
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal  #focuswhitebooster #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #beautyproducts #beautycare
Irney Idris

RM96
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K-COLLY
.
JOM DPTKN SEKARANG KCOLLY YG TERLAJAK HABIS NI...NK PUTIH2 BAGAI GUNALAH KCOLLY... Kebaikan dan Kelebihan K-Colly Sweet 17 Korean Whitening Collagen Yang Murah Ini: - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu-ibu yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit dan telapak kaki
- Mengecilkan pori-pori kulit kesan daripada kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja serta wanita mengandung.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
#kcolly #focuswhitebooster #focuswhite #heightup #kcollysweet17 #kcollycombo #combokcolly #kcollyoriginal #kcollyboostermurah #kcollyfocuswhitebooster #kcollymurah #satinskinz #kcollybooster #satinskinzpremium #ephyrapremium #olicandy #beautysecretshalicious #azanisscarserum #bustupexpress #sweetcandcup #zofeabeautysecret #babiesblink #nanolightenercream
#kcollyfocuswhiteboosteroriginal #focuswhitebooster #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #beautyproducts #beautycare

💬 0Normal

Seorang isteri bertanya kepada suaminya melalui aplikasi Whatsapp cara ingin menyiang sotong. Apa yang suami ini balas pasti akan membuatkan anda tersengih-sengih. 😆

#kelakar #husbandsporting #sosweet #comel #shaazwhiteningbooster #boosterwhitening #boosterwhiteningkl #kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #neelofaperfume #kedaimurah
Teeha Beauty House

Seorang isteri bertanya kepada suaminya melalui aplikasi Whatsapp cara ingin menyiang sotong. Apa yang suami ini balas pasti akan membuatkan anda tersengih-sengih. 😆

#kelakar #husbandsporting #sosweet #comel #shaazwhiteningbooster #boosterwhitening #boosterwhiteningkl #kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #neelofaperfume #kedaimurah

💬 0Normal

Seorang isteri bertanya kepada suaminya melalui aplikasi Whatsapp cara ingin menyiang sotong. Apa yang suami ini balas pasti akan membuatkan anda tersengih-sengih. 😆

#kelakar #husbandsporting #sosweet #comel #shaazwhiteningbooster #boosterwhitening #boosterwhiteningkl #kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #neelofaperfume #kedaimurah
Teeha Beauty House

Seorang isteri bertanya kepada suaminya melalui aplikasi Whatsapp cara ingin menyiang sotong. Apa yang suami ini balas pasti akan membuatkan anda tersengih-sengih. 😆

#kelakar #husbandsporting #sosweet #comel #shaazwhiteningbooster #boosterwhitening #boosterwhiteningkl #kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #neelofaperfume #kedaimurah

💬 1Normal

Seorang isteri bertanya kepada suaminya melalui aplikasi Whatsapp cara ingin menyiang sotong. Apa yang suami ini balas pasti akan membuatkan anda tersengih-sengih. 😆

#kelakar #husbandsporting #sosweet #comel #shaazwhiteningbooster #boosterwhitening #boosterwhiteningkl #kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #neelofaperfume #kedaimurah
Teeha Beauty House

Seorang isteri bertanya kepada suaminya melalui aplikasi Whatsapp cara ingin menyiang sotong. Apa yang suami ini balas pasti akan membuatkan anda tersengih-sengih. 😆

#kelakar #husbandsporting #sosweet #comel #shaazwhiteningbooster #boosterwhitening #boosterwhiteningkl #kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #neelofaperfume #kedaimurah

💬 0Normal

Kcolly ready stock bertingkek tingkek
.
.
🚗Fast delivery
💯Ori
🔥Trusted seller since 2015 😘
.
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan  #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster #Regrann
jannalawwa_okaya murah

Kcolly ready stock bertingkek tingkek
.
.
🚗Fast delivery
💯Ori
🔥Trusted seller since 2015 😘
.
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster #Regrann

💬 0Normal

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Kcolly Sweet 17 RM90
⏩Kcolly Focus White Booster RM95
⏩D-Collagen RM100
⏩Chew-Chew Pinkish RM55
⏩Bella Glow RM103
⏩BVRC RM33
⏩Yuume Rosehip RM90
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#KcollySweet17 #KcollySweet17Murah #KcollyCollagen #KcollyCollagenMurah #Kcolly #KcollyMurah #KcollyFocusWhiteBooster #KcollyFocusWhiteBoosterMurah #FocusWhiteBooster #FocusWhiteBoosterMurah #DCollagen #DCollagenMurah #ChewChewPinkish #ChewChewPinkishMurah #ChewPinkish #DollysPinky #DollysPinkyMurah #BellaGlow #BellaGlowMurah #BellaGlowSecretWhiteningCollagen #BellaGlowSWC #BVRC #BVRCMurah #BVRCAdvance #BVRCollagen #BVRCollagenMurah #Glutacaps #MoederMilk #PerlakingMurah #Perlaking
DMS360 GLOWINGSPEED WG EPHYRA

GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Kcolly Sweet 17 RM90
⏩Kcolly Focus White Booster RM95
⏩D-Collagen RM100
⏩Chew-Chew Pinkish RM55
⏩Bella Glow RM103
⏩BVRC RM33
⏩Yuume Rosehip RM90
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#KcollySweet17 #KcollySweet17Murah #KcollyCollagen #KcollyCollagenMurah #Kcolly #KcollyMurah #KcollyFocusWhiteBooster #KcollyFocusWhiteBoosterMurah #FocusWhiteBooster #FocusWhiteBoosterMurah #DCollagen #DCollagenMurah #ChewChewPinkish #ChewChewPinkishMurah #ChewPinkish #DollysPinky #DollysPinkyMurah #BellaGlow #BellaGlowMurah #BellaGlowSecretWhiteningCollagen #BellaGlowSWC #BVRC #BVRCMurah #BVRCAdvance #BVRCollagen #BVRCollagenMurah #Glutacaps #MoederMilk #PerlakingMurah #Perlaking

💬 0Normal

❤K-COLLY SWEET 17❤

COLLAGEN NANO PERTAMA SATU-SATUNYA YANG BERADA DI PASARAN MALAYSIA. 🌸  Formula KOREA berteknologi Nano, membentuk molekul terkecil untuk penyerapan optimum badan, kesan seawal 3 hari! 🌸  Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat,tona kulit tidak sekata dan kusam. 🌸  Mencantik, menghalus dan melicinkan kulit, selain pencerahan secara semulajadi serta meningkatkan kelembapan kulit 10 kalilebih cepat dan
 berkesan. 🌸  Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan berseri. 🌸 Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut. 🌸  Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi. 🌸  Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain. 🌸 Turut membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda. 💯ORIGINAL!

#kcollysweet17 #kcolly #kcollyoriginal #kcollypinkish #kcollynano #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #produkkecantikan #kcollymurah #visitmyig #visitmyigmy #kosmetikonline #sayajualonline #jombelionline #jombeli #produkkulit #jannanick #supplement #jomgebu  #raya2017 #flawless #shmp #shmpraya #kosmetikmurah #produkkesihatan #produkwanitaterkini
skincare supplement etc

❤K-COLLY SWEET 17❤

COLLAGEN NANO PERTAMA SATU-SATUNYA YANG BERADA DI PASARAN MALAYSIA. 🌸 Formula KOREA berteknologi Nano, membentuk molekul terkecil untuk penyerapan optimum badan, kesan seawal 3 hari! 🌸 Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat,tona kulit tidak sekata dan kusam. 🌸 Mencantik, menghalus dan melicinkan kulit, selain pencerahan secara semulajadi serta meningkatkan kelembapan kulit 10 kalilebih cepat dan
berkesan. 🌸 Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan berseri. 🌸 Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut. 🌸 Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi. 🌸 Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain. 🌸 Turut membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda. 💯ORIGINAL!

#kcollysweet17 #kcolly #kcollyoriginal #kcollypinkish #kcollynano #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #produkkecantikan #kcollymurah #visitmyig #visitmyigmy #kosmetikonline #sayajualonline #jombelionline #jombeli #produkkulit #jannanick #supplement #jomgebu #raya2017 #flawless #shmp #shmpraya #kosmetikmurah #produkkesihatan #produkwanitaterkini

💬 0Normal

WhatsApp 017-6991606
GLUTA PANCEA ! Sesuai bagi yg kulit gelap dan SUSAH NAK PUTIH atau yg dah cuba injection ataupun gluta lain tp kurang menampat hati ! 
BUKAN JE PUTIH saja tp "SUPER PUTIH ", yang luar biasa , kulit pun bersih

Lulus FDA DAN GMP INTERNATIONAL DAN THAILAND

KEBAIKAN :
1. Mengurangi lingkaran hitam pada bawah mata , hilangkan eyebag . 
2. Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan baby face, wajah pink merona ! MENGHALUSKAN KULIT. Say goodbye to jerawat bruntusan. 
3. Memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek jg kulit 2 tones
4. Merawat jerawat DEGIL sehingga wajah BEBAS JERAWAT. 
5. MENUTUP PORI2 besar di seluruh wajah.
6. Mengatasi jerawat di bagian belakang badan , bahagian dada , lengan dan lain lain bahagian . 
7. Memutihkan bahagian lipatan
8. Memutihkan SECARA MENYELURUH dalam 7 hari, cukup 1 KAPSUL DALAM 1 HARI! 
9. Halang penuaan 
10. Melindungi kulit yg terkena sunburn atau rosak seban sinar matahari.

Jgn risau ya gluta panacea selamat dan halal utk di makan..Semua dr bhn2 yg semulajadi dan selamat..Ada kelulusan GMP + FDA.. Gluta panacea, yg nak putih flawless pinkish xyah sibuk2 nak inject sana sini, try consume gluta panacea ni, hasil nya mmg cnferm memuaskan ., testimoni mmg brlambak2 dkt Thailand,Malaysia dan indonesia.
Gluta panacea ni khas utk sesiapa yg mempunyai masalah lingkaran gelap di bawah mata, sehingga menjadikan lingkaran mata kelihatan fresh.. and ofcoz utk menghaluskan kulit, memudarkan bekas2 jerawat, luka, flek2 dan tona kulit yg tidak sekata
Memutihkan bhgian gelap di celah peha, ketiak, siku
Memutihkan secara menyeluruh seawal 3 hari  CARA PENGAMBILAN GLUTA PANACEA :
makan 1 kali sebelum tidur. Untuk hasil cepat dan maksimal gunakan 2 kali sehari sebelum tidur dan setelah bangun pagi.
#glutapancea #glutapanaceamurah #glutacapsmurah #glutacapsoriginal #glutapanceaoriginal #glutalapunzel #bazaarpaknil #igshopmurah  #produkkecantikan #glutapanacea
#glutapanceamurah
#glutapanaceamalaysia #glutacaps  #secretplusmalaysia #glutapancea #glutapanceamalaysia #mervecosmetics #bellezaadvance #halalproducts #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #glutacaps #glutafrozen #glutalachel
DYXY BC CREAM FOUNDATION 👍👍👍

WhatsApp 017-6991606
GLUTA PANCEA ! Sesuai bagi yg kulit gelap dan SUSAH NAK PUTIH atau yg dah cuba injection ataupun gluta lain tp kurang menampat hati !
BUKAN JE PUTIH saja tp "SUPER PUTIH ", yang luar biasa , kulit pun bersih

Lulus FDA DAN GMP INTERNATIONAL DAN THAILAND

KEBAIKAN :
1. Mengurangi lingkaran hitam pada bawah mata , hilangkan eyebag .
2. Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan baby face, wajah pink merona ! MENGHALUSKAN KULIT. Say goodbye to jerawat bruntusan.
3. Memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek jg kulit 2 tones
4. Merawat jerawat DEGIL sehingga wajah BEBAS JERAWAT.
5. MENUTUP PORI2 besar di seluruh wajah.
6. Mengatasi jerawat di bagian belakang badan , bahagian dada , lengan dan lain lain bahagian .
7. Memutihkan bahagian lipatan
8. Memutihkan SECARA MENYELURUH dalam 7 hari, cukup 1 KAPSUL DALAM 1 HARI!
9. Halang penuaan
10. Melindungi kulit yg terkena sunburn atau rosak seban sinar matahari.

Jgn risau ya gluta panacea selamat dan halal utk di makan..Semua dr bhn2 yg semulajadi dan selamat..Ada kelulusan GMP + FDA.. Gluta panacea, yg nak putih flawless pinkish xyah sibuk2 nak inject sana sini, try consume gluta panacea ni, hasil nya mmg cnferm memuaskan ., testimoni mmg brlambak2 dkt Thailand,Malaysia dan indonesia.
Gluta panacea ni khas utk sesiapa yg mempunyai masalah lingkaran gelap di bawah mata, sehingga menjadikan lingkaran mata kelihatan fresh.. and ofcoz utk menghaluskan kulit, memudarkan bekas2 jerawat, luka, flek2 dan tona kulit yg tidak sekata
Memutihkan bhgian gelap di celah peha, ketiak, siku
Memutihkan secara menyeluruh seawal 3 hari CARA PENGAMBILAN GLUTA PANACEA :
makan 1 kali sebelum tidur. Untuk hasil cepat dan maksimal gunakan 2 kali sehari sebelum tidur dan setelah bangun pagi.
#glutapancea #glutapanaceamurah #glutacapsmurah #glutacapsoriginal #glutapanceaoriginal #glutalapunzel #bazaarpaknil #igshopmurah #produkkecantikan #glutapanacea
#glutapanceamurah
#glutapanaceamalaysia #glutacaps #secretplusmalaysia #glutapancea #glutapanceamalaysia #mervecosmetics #bellezaadvance #halalproducts #kcollysweet17 #kcollypinkishskin #glutacaps #glutafrozen #glutalachel

💬 1Normal

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah 
#kcolly 
#kcollyborong 
#kcolly17 
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah 
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal 
#kcollyrm89 
#originalkcolly
#dyrazbeaute
#dyrazbeautetrustedseller

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#dyrazbeaute

💬 0Normal

🌿🌸KCOLLY FOCUS WHITE BOOSTER🌸🌿
.
Setiap pembelian akan menerima #kcollyibuputihmutiara🎁
.
✅👍🏻KEBAIKAN/KHASIAT K-COLLY 
FOCUS WHITE BOOSTER.
.
Mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan
Tampil lebih awet muda & cergas bertenaga
Menganjal, melembap juga menghaluskan kulit
Menghilangkan jerawat dan parut
Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan
 halus dan jeragat
Mendetox dan melawaskan pembuangan air besar
Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
🍶⏰ CARA PENGAMBILAN K-COLLY 
FOCUS WHITE BOOSTER.
.
Amalkan 2 kapsul setiap malam sebelum tidur 
beserta segelas air suam. 
Atau amal 1 kapsul pagi setengah jam sebelum 
sarapan dan 1 kapsul malam sebelum 
makan malam.
Banyakkan minum air bersih sepanjang hari. ✈ FREE POSTAGE
✔ ALL READY STOCK
👌 DIJAMIN 100% ORIGINAL
💌 WHATSAPP +60195007987 (NANA)  #kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyfocusbooster #kcollyfocuswhitebooster #kcollyfocuswhiteboostermurah #focusbooster #focusboosterkcolly #focuswhitebooster #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollypinkish #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare  #kdollbeautyskincaremurah  #maxxslim #sabunbumebime #sabunbumebimemurah  #sabunbumebimemalaysia #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymattelipstik #dyxycosmetics
DYXY COSMETICS IFLAWLESS

🌿🌸KCOLLY FOCUS WHITE BOOSTER🌸🌿
.
Setiap pembelian akan menerima #kcollyibuputihmutiara🎁
.
✅👍🏻KEBAIKAN/KHASIAT K-COLLY
FOCUS WHITE BOOSTER.
.
Mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan
Tampil lebih awet muda & cergas bertenaga
Menganjal, melembap juga menghaluskan kulit
Menghilangkan jerawat dan parut
Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan
halus dan jeragat
Mendetox dan melawaskan pembuangan air besar
Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
🍶⏰ CARA PENGAMBILAN K-COLLY
FOCUS WHITE BOOSTER.
.
Amalkan 2 kapsul setiap malam sebelum tidur
beserta segelas air suam.
Atau amal 1 kapsul pagi setengah jam sebelum
sarapan dan 1 kapsul malam sebelum
makan malam.
Banyakkan minum air bersih sepanjang hari. ✈ FREE POSTAGE
✔ ALL READY STOCK
👌 DIJAMIN 100% ORIGINAL
💌 WHATSAPP +60195007987 (NANA) #kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyfocusbooster #kcollyfocuswhitebooster #kcollyfocuswhiteboostermurah #focusbooster #focusboosterkcolly #focuswhitebooster #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollypinkish #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautyskincaremurah #maxxslim #sabunbumebime #sabunbumebimemurah #sabunbumebimemalaysia #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymattelipstik #dyxycosmetics

💬 0Normal

・・・
COMBO KCOLLY SWEET17 + KCOLLY FOCUS WHITE BOOSTER
RM180 SM | RM185 SS
FREE POSTAGE
---------------------------
🌷Kcolly Sweet17 x 1jar = RM95
🌷Kcolly Booster x 1botol = RM95
🌸SET KCOLLY COMBO 1 = RM180 SAHAJA
.
 Buy More Save More😘
💃🏻💃🏻💃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻💃🏻💃🏻
===================
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
=================== .
.
Set combo yang ni pun ramai suka. Bila supplement best dan hasilnya ofkos lah vavoommzz kan uolls, mesti akan repeat orders punylah lepas try set combo letops ni. #veryrecommended untuk yang nak whitening booster. Cerah semulajadi dan anjalkan kulit. Nak putih boleh nak kulit flawless boleh, bagus jugak untuk dalaman tau kcolly ni. Haaa jangan tak tau dik non kcolly ni 1000x 1 tau. Curlasss gitteww. .
_

KELEBIHAN KCOLLY WHITE BOOSTER :
✅Mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan
✅Tampil lebih awet muda & cergas bertenaga
✅Menganjal, melembap juga menghaluskan kulit
✅Menghilangkan jerawat dan parut
✅Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan halus dan jeragat
✅Mendetox dan melawaskan pembuangan air besar
✅Sesuai untuk lelaki dan wanita

_____________________________

#kcollybooster #kcollywhitebooster #kcollykorean #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollyfocuswhiteboostermurah #combokcollymurah  #bazaaronline #instalike #kcollysweet17murah #kcollymurahoriginal #kcollypinkishskinmurah #sayajualkcolly  #instashopmalaysia #dailyroutine #like4like #onlineshopmalaysia #sayajualmurah #sayajual #fastselling #happyshopping #hargamurah #visitmyig #igshop #setcombolaris #setkombomurah
KCOLLY. AURAWHITE

・・・
COMBO KCOLLY SWEET17 + KCOLLY FOCUS WHITE BOOSTER
RM180 SM | RM185 SS
FREE POSTAGE
---------------------------
🌷Kcolly Sweet17 x 1jar = RM95
🌷Kcolly Booster x 1botol = RM95
🌸SET KCOLLY COMBO 1 = RM180 SAHAJA
.
Buy More Save More😘
💃🏻💃🏻💃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻💃🏻💃🏻
===================
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
📲Whatsapp 0175345347
=================== .
.
Set combo yang ni pun ramai suka. Bila supplement best dan hasilnya ofkos lah vavoommzz kan uolls, mesti akan repeat orders punylah lepas try set combo letops ni. #veryrecommended untuk yang nak whitening booster. Cerah semulajadi dan anjalkan kulit. Nak putih boleh nak kulit flawless boleh, bagus jugak untuk dalaman tau kcolly ni. Haaa jangan tak tau dik non kcolly ni 1000x 1 tau. Curlasss gitteww. .
_

KELEBIHAN KCOLLY WHITE BOOSTER :
✅Mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan
✅Tampil lebih awet muda & cergas bertenaga
✅Menganjal, melembap juga menghaluskan kulit
✅Menghilangkan jerawat dan parut
✅Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan halus dan jeragat
✅Mendetox dan melawaskan pembuangan air besar
✅Sesuai untuk lelaki dan wanita

_____________________________

#kcollybooster #kcollywhitebooster #kcollykorean #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollyfocuswhiteboostermurah #combokcollymurah #bazaaronline #instalike #kcollysweet17murah #kcollymurahoriginal #kcollypinkishskinmurah #sayajualkcolly #instashopmalaysia #dailyroutine #like4like #onlineshopmalaysia #sayajualmurah #sayajual #fastselling #happyshopping #hargamurah #visitmyig #igshop #setcombolaris #setkombomurah

💬 0Normal

Stok landed📢📢
.
Kcolly
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
#kcolly #kcollymurah #kcollykoreancollagen #kcollysweet17 #kcollyoriginal
💋LEMONEX💋DYXY COSMETIC💋

Stok landed📢📢
.
Kcolly
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
#kcolly #kcollymurah #kcollykoreancollagen #kcollysweet17 #kcollyoriginal

💬 0Normal

Ada sesiapa dah pernah try consume Kcolly Pinkish? Yang ni pun best seller tau. Ingredients utamanya tomato putih. Tomato putih ni dipercayai mampu mempercepatkan proses pencerahan dan putih lebih merah jambu gituu.
.

Ada yang terkezutt bile dapat kcolly pinkish. Awatt lah kecik sangat botolnya ni sis oiii 😂 Yer memang cemtu tapi kecil-kecil jangan pandang sebelah mata. Ni lagi dasyat dari yang lain tauu. .

KCOLLY PINKISH :
✔Anti penuaan
✔Mencerahkan kulit
✔Merawat masalah kulit
✔Menguatkan akar rambur
✔Berseri dan pinkish
✔Sihat dalaman luaran
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM95 (SM) | RM100 (SS)

Whatsapp 017-7009858

_________

#kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkish #pinkishskin #kcollyporcelinskin #kcollyoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah #beautycollagen #beautyjunkie #jomsihat #hariharigebugebas
PRODUK TERBAEKK HOT SELLING!

Ada sesiapa dah pernah try consume Kcolly Pinkish? Yang ni pun best seller tau. Ingredients utamanya tomato putih. Tomato putih ni dipercayai mampu mempercepatkan proses pencerahan dan putih lebih merah jambu gituu.
.

Ada yang terkezutt bile dapat kcolly pinkish. Awatt lah kecik sangat botolnya ni sis oiii 😂 Yer memang cemtu tapi kecil-kecil jangan pandang sebelah mata. Ni lagi dasyat dari yang lain tauu. .

KCOLLY PINKISH :
✔Anti penuaan
✔Mencerahkan kulit
✔Merawat masalah kulit
✔Menguatkan akar rambur
✔Berseri dan pinkish
✔Sihat dalaman luaran
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM95 (SM) | RM100 (SS)

Whatsapp 017-7009858

_________

#kcolly #kcollysweet17 #kcollypinkish #pinkishskin #kcollyporcelinskin #kcollyoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah #beautycollagen #beautyjunkie #jomsihat #hariharigebugebas

💬 0Normal

next