#korsetmunafie

images and videos

Munafie High Waist Flatten Tummy & Hips Lifting Panty

Ready stock
Poslaju 2-5 days

Warna diberi secara rawak/random color

Price 👇
Semenanjung:-
Rm15.00 (1pcs)
Rm20.00 (2pcs)
Rm25.00(3pcs)

Sabah/Sarawak:-
Rm20.00 (1pcs)
Rm25.00 (2pcs)
Rm30.00 (3pcs)

Size: free size (up to 100kg)

#munafiepantymurah #munafiemalaysiamurah #pantymurah #pantymunafiemurah #munafiemurah #munafiehighwaistmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmurahmalaysia #girdlemalaysia #girdlemurahmalaysia #korsetmunafie #korsetmunafiemalaysia #pantymunafie #munafiemalaysia #pantymalaysia #pantymunafiemalaysia
Bengkung Korset Girdle RM20

Munafie High Waist Flatten Tummy & Hips Lifting Panty

Ready stock
Poslaju 2-5 days

Warna diberi secara rawak/random color

Price 👇
Semenanjung:-
Rm15.00 (1pcs)
Rm20.00 (2pcs)
Rm25.00(3pcs)

Sabah/Sarawak:-
Rm20.00 (1pcs)
Rm25.00 (2pcs)
Rm30.00 (3pcs)

Size: free size (up to 100kg)

#munafiepantymurah #munafiemalaysiamurah #pantymurah #pantymunafiemurah #munafiemurah #munafiehighwaistmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmurahmalaysia #girdlemalaysia #girdlemurahmalaysia #korsetmunafie #korsetmunafiemalaysia #pantymunafie #munafiemalaysia #pantymalaysia #pantymunafiemalaysia

💬 0Normal

Munafie High Waist Flatten Tummy & Hips Lifting Panty

Ready stock
Poslaju 2-5 days

Warna diberi secara rawak/random color

Price 👇
Semenanjung:-
Rm15.00 (1pcs)
Rm20.00 (2pcs)
Rm25.00(3pcs)

Sabah/Sarawak:-
Rm20.00 (1pcs)
Rm25.00 (2pcs)
Rm30.00 (3pcs)

Size: free size (up to 100kg)

#munafiepantymurah #munafiemalaysiamurah #pantymurah #pantymunafiemurah #munafiemurah #munafiehighwaistmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmurahmalaysia #girdlemalaysia #girdlemurahmalaysia #korsetmunafie #korsetmunafiemalaysia #pantymunafie #munafiemalaysia #pantymalaysia #pantymunafiemalaysia
Bengkung Korset Girdle RM20

Munafie High Waist Flatten Tummy & Hips Lifting Panty

Ready stock
Poslaju 2-5 days

Warna diberi secara rawak/random color

Price 👇
Semenanjung:-
Rm15.00 (1pcs)
Rm20.00 (2pcs)
Rm25.00(3pcs)

Sabah/Sarawak:-
Rm20.00 (1pcs)
Rm25.00 (2pcs)
Rm30.00 (3pcs)

Size: free size (up to 100kg)

#munafiepantymurah #munafiemalaysiamurah #pantymurah #pantymunafiemurah #munafiemurah #munafiehighwaistmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmurahmalaysia #girdlemalaysia #girdlemurahmalaysia #korsetmunafie #korsetmunafiemalaysia #pantymunafie #munafiemalaysia #pantymalaysia #pantymunafiemalaysia

💬 0Normal

Munafie High Waist Flatten Tummy & Hips Lifting Panty

Ready stock
Poslaju 2-5 days

Warna diberi secara rawak/random color

Price 👇
Semenanjung:-
Rm15.00 (1pcs)
Rm20.00 (2pcs)
Rm25.00(3pcs)

Sabah/Sarawak:-
Rm20.00 (1pcs)
Rm25.00 (2pcs)
Rm30.00 (3pcs)

Size: free size (up to 100kg)

#munafiepantymurah #munafiemalaysiamurah #pantymurah #pantymunafiemurah #munafiemurah #munafiehighwaistmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmurahmalaysia #girdlemalaysia #girdlemurahmalaysia #korsetmunafie #korsetmunafiemalaysia #pantymunafie #munafiemalaysia #pantymalaysia #pantymunafiemalaysia
Bengkung Korset Girdle RM20

Munafie High Waist Flatten Tummy & Hips Lifting Panty

Ready stock
Poslaju 2-5 days

Warna diberi secara rawak/random color

Price 👇
Semenanjung:-
Rm15.00 (1pcs)
Rm20.00 (2pcs)
Rm25.00(3pcs)

Sabah/Sarawak:-
Rm20.00 (1pcs)
Rm25.00 (2pcs)
Rm30.00 (3pcs)

Size: free size (up to 100kg)

#munafiepantymurah #munafiemalaysiamurah #pantymurah #pantymunafiemurah #munafiemurah #munafiehighwaistmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmurahmalaysia #girdlemalaysia #girdlemurahmalaysia #korsetmunafie #korsetmunafiemalaysia #pantymunafie #munafiemalaysia #pantymalaysia #pantymunafiemalaysia

💬 0Normal

MUNAFIE ORI JAPAN
Rp. 55.000

Ready warna : cream, coklat .

BBM : D6BAD60A
WA : 085745860005

Manfaat Korset Munafie Slimming Pants Original :
★Melangsingkan perut buncit
★Membantu mengencangkan pinggang dan pinggul
★Mengangkat pantat
★Mampu membakar lemak
★Melancarkan peredaran darah dan metabolisme
★Membentuk lekuk tubuh

Kelebihan MUNAFIE Slimming Pants asli :
Nyaman dipakai, Tidak bikin gerah, Membuat langsing, Harga terjangkau, Fit di badan, Ukuran all size, Elastis, dan  Mudah pemakaianya

Munafie tersedia dalam ukuran All Size dan Fit di Badan. Seberapapun size dan  berat badan Sista, Munafie Slimming Pants tetap bisa kamu gunakan karena karetnya sangat elastis namun tidak molor dan lembut. Kain lembut tidak kasar dan bikin gerah dipakai. Yang perlu Sista, produk Celana Korset Munafie ini sangat laris banget di pasaran dan lagi Booming di Jepang sana. So, kalau kamu tidak mau ketinggalan buruuan order yaah.. Limited Stock !
.
#munafie #korsetmunafie #munafiekorset #munafieoriginaljapan #korset #pelangsing #gemuk #lemak #pelangsingalami #ffl #like4like #flf💕 #flf #ffl #lff💕 #ff #yy #pelangsing #tipsdiet #fff😊 #olshopmalang #olshoppandaan #olahshopsurabaya #olshopbojonegoro #olshoppurwosari #olshoppasuruan
BioGold 65k Kosmetik Purwosari

MUNAFIE ORI JAPAN
Rp. 55.000

Ready warna : cream, coklat .

BBM : D6BAD60A
WA : 085745860005

Manfaat Korset Munafie Slimming Pants Original :
★Melangsingkan perut buncit
★Membantu mengencangkan pinggang dan pinggul
★Mengangkat pantat
★Mampu membakar lemak
★Melancarkan peredaran darah dan metabolisme
★Membentuk lekuk tubuh

Kelebihan MUNAFIE Slimming Pants asli :
Nyaman dipakai, Tidak bikin gerah, Membuat langsing, Harga terjangkau, Fit di badan, Ukuran all size, Elastis, dan Mudah pemakaianya

Munafie tersedia dalam ukuran All Size dan Fit di Badan. Seberapapun size dan  berat badan Sista, Munafie Slimming Pants tetap bisa kamu gunakan karena karetnya sangat elastis namun tidak molor dan lembut. Kain lembut tidak kasar dan bikin gerah dipakai. Yang perlu Sista, produk Celana Korset Munafie ini sangat laris banget di pasaran dan lagi Booming di Jepang sana. So, kalau kamu tidak mau ketinggalan buruuan order yaah.. Limited Stock !
.
#munafie #korsetmunafie #munafiekorset #munafieoriginaljapan #korset #pelangsing #gemuk #lemak #pelangsingalami #ffl #like4like #flf💕 #flf #ffl #lff💕 #ff #yy #pelangsing #tipsdiet #fff😊 #olshopmalang #olshoppandaan #olahshopsurabaya #olshopbojonegoro #olshoppurwosari #olshoppasuruan

💬 1Normal

Awak ada masalah perut boroi? Haa, wajib cuba D'QUEEN CORSET nii

Dalam masa 3 hari, awak akan nampak perubahan perut boroi tu

Rm 80 je

Tak perlu makan ubat kurus pun tapi dengan corset ni berat badan pun boleh turun

Whatsapp +6019 344 4248
KURUS | SLIM | BODY CUTTING

Awak ada masalah perut boroi? Haa, wajib cuba D'QUEEN CORSET nii

Dalam masa 3 hari, awak akan nampak perubahan perut boroi tu

Rm 80 je

Tak perlu makan ubat kurus pun tapi dengan corset ni berat badan pun boleh turun

Whatsapp +6019 344 4248

💬 1Normal

D'QUEEN ZIP CORSET
.
✔ Material latex
✔ Mempunyai zip dan hook
✔ Mempunyai 6 tetulang besi
.
Rm 95 exc postage
.
Whatsapp +6019 344 4248
KURUS | SLIM | BODY CUTTING

D'QUEEN ZIP CORSET
.
✔ Material latex
✔ Mempunyai zip dan hook
✔ Mempunyai 6 tetulang besi
.
Rm 95 exc postage
.
Whatsapp +6019 344 4248

💬 1Normal

Tak perlu makan ubat kurus pun boleh kurus?

Haa. Yela. Dengan D'QUEEN CORSET berat badan awak pun boleh turun tau

Bukan pinggang je ramping. Gitu. Nak tau rahsianya, whatsapp CikVia cecepat +6019 344 4248
KURUS | SLIM | BODY CUTTING

Tak perlu makan ubat kurus pun boleh kurus?

Haa. Yela. Dengan D'QUEEN CORSET berat badan awak pun boleh turun tau

Bukan pinggang je ramping. Gitu. Nak tau rahsianya, whatsapp CikVia cecepat +6019 344 4248

💬 1Normal

BEST SELLER 
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO:  regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler: 
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut. 
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink
Munafie Indonesia

BEST SELLER
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO: regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler:
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut.
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink

💬 1Normal

MUNAFIE BRA SET

Satu set terdiri dari 1 bra + 1 celana dalam.
kegunaannya juga sama dengan munafie slim pant
- Mengangkat payudara
- Menjadikan payudara terlihat penuh dan lebih berisi
- mengangkat pantat & mengencangkan pinggul

Ready Warna : coklat
Size ready : XL/XLL
.
Harga 80.000

Pesan : 081554642845
t.me/kiosimut_Ummusalmanzahro

#munafiemurah #munafiebraset #munafiebrasetmurah #slim #munafieslim #korset #korsetmunafie #korsetmurah #korsetmunafiemurah #celanadalammunafie #bramunafie #munafiebra #munafiecelanadalam
Ummu Salman Zahro

MUNAFIE BRA SET

Satu set terdiri dari 1 bra + 1 celana dalam.
kegunaannya juga sama dengan munafie slim pant
- Mengangkat payudara
- Menjadikan payudara terlihat penuh dan lebih berisi
- mengangkat pantat & mengencangkan pinggul

Ready Warna : coklat
Size ready : XL/XLL
.
Harga 80.000

Pesan : 081554642845
t.me/kiosimut_Ummusalmanzahro

#munafiemurah #munafiebraset #munafiebrasetmurah #slim #munafieslim #korset #korsetmunafie #korsetmurah #korsetmunafiemurah #celanadalammunafie #bramunafie #munafiebra #munafiecelanadalam

💬 0Normal

#latepost
-
Beberapa yg sempat terscreen shot.. :(
Gk ada waktu say.. Waktunya banyakan buat chat, terima order, packing dan kirim!!
-
-
-
Langsung WA aja yaa spy lbh fast respon.. 0877.50.900.489
---------------------------------------
#bshoriginal #bodyslimherbal #bodyslimherbalalami #bshasli #bshaman #bshbpom #jualbshasli #jualbshaslisurabaya #pelangsing #pelangsingaman #obatpelangsing #obatdiet #obatdietbpom #obatdietalami #korsetmunafie #korsetasli #munafieoriginal #penurunberatbadan #penghilanglemak #dietaman #tipsdiet #lotionbsh #teabsh
BSH Pelangsing Original

#latepost
-
Beberapa yg sempat terscreen shot.. :(
Gk ada waktu say.. Waktunya banyakan buat chat, terima order, packing dan kirim!!
-
-
-
Langsung WA aja yaa spy lbh fast respon.. 0877.50.900.489
---------------------------------------
#bshoriginal #bodyslimherbal #bodyslimherbalalami #bshasli #bshaman #bshbpom #jualbshasli #jualbshaslisurabaya #pelangsing #pelangsingaman #obatpelangsing #obatdiet #obatdietbpom #obatdietalami #korsetmunafie #korsetasli #munafieoriginal #penurunberatbadan #penghilanglemak #dietaman #tipsdiet #lotionbsh #teabsh

💬 0Normal

next