#korsetperut

images and videos

Cukup tak PREMIUM BEAUTIFUL banyak ni?
.

MANA CUKUP!!!! 20 sets sebulan pun tak cukup tau.. Seminggu TDC punch berpuluh-puluh sets PB.. Ni our mentor CDM Shaliza Aziz pun punch lagi almost 30 set PB 3 minggu ni.. Semua dh bertuan yea.
.

Premium Beautiful ni high demand tau.. nowadays ramai dh wanita pilih PB sbg alternative utk.. . .
.
.
✅ Langsing & kemas bentuk badan dgn PB
✅ Berpantang bengkung moden dgn PB
✅ Back Support utk Sakit tulang belakang dgn PB
✅Fibroid/Cyst dgn PB
✅Banyak.. Banyak .. Banyak lagi benefit PB ni.
.
.

Korang yg ada PB ni akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari utk kesihatan & kecantikan badan.. So yg dh ada Tahniah Azza ucapkan.. Yang belum ada cepat2 grab.. Sekarang pun dh ramai pakai PB ambil peluang generate income.. Bagaimana? 
Jom sembang tepi pakai PB boleh dapat 2 gaji sebulan.. Best! Best! Best!

#GuruSekolah #corsetwithfir #2gajisebulan #CikguSekolah #generateincome
#Premiumbeautifultopagent  #sideincome #teamwork #mompreneur #instaniaga #onlinebusiness #businessopportunity  #joinmyteam #makemoney #freecoaching #freetraining #exbanker  #youcanduit #ipohperak #jakarta #medan #gurusekolah #jururawat #kalimantan #sekolahrendah #jururawatmalaysia #cikgusejarah #cikgupendalaman #cikgusarawak #cikgusabahn
PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT

Cukup tak PREMIUM BEAUTIFUL banyak ni?
.

MANA CUKUP!!!! 20 sets sebulan pun tak cukup tau.. Seminggu TDC punch berpuluh-puluh sets PB.. Ni our mentor CDM Shaliza Aziz pun punch lagi almost 30 set PB 3 minggu ni.. Semua dh bertuan yea.
.

Premium Beautiful ni high demand tau.. nowadays ramai dh wanita pilih PB sbg alternative utk.. . .
.
.
✅ Langsing & kemas bentuk badan dgn PB
✅ Berpantang bengkung moden dgn PB
✅ Back Support utk Sakit tulang belakang dgn PB
✅Fibroid/Cyst dgn PB
✅Banyak.. Banyak .. Banyak lagi benefit PB ni.
.
.

Korang yg ada PB ni akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang hari utk kesihatan & kecantikan badan.. So yg dh ada Tahniah Azza ucapkan.. Yang belum ada cepat2 grab.. Sekarang pun dh ramai pakai PB ambil peluang generate income.. Bagaimana?
Jom sembang tepi pakai PB boleh dapat 2 gaji sebulan.. Best! Best! Best!

#GuruSekolah #corsetwithfir #2gajisebulan #CikguSekolah #generateincome
#Premiumbeautifultopagent #sideincome #teamwork #mompreneur #instaniaga #onlinebusiness #businessopportunity #joinmyteam #makemoney #freecoaching #freetraining #exbanker #youcanduit #ipohperak #jakarta #medan #gurusekolah #jururawat #kalimantan #sekolahrendah #jururawatmalaysia #cikgusejarah #cikgupendalaman #cikgusarawak #cikgusabahn

💬 1Normal

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532
JAMU • BENGKUNG • CORSET

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532

💬 1Normal

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532
JAMU • BENGKUNG • CORSET

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532

💬 1Normal

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532
JAMU • BENGKUNG • CORSET

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532

💬 1Normal

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532
JAMU • BENGKUNG • CORSET

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532

💬 1Normal

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532
JAMU • BENGKUNG • CORSET

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532

💬 1Normal

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532
JAMU • BENGKUNG • CORSET

Korset ULTRA SLIM

Harga pengenalan
RM59.00 Sahaja

Warna : Black, Purple, Biege

Saiz : M - 5XL

Material : Nylon & spandex 📱For order whatsapp : 0174922532

💬 1Normal

Miss Belt Only 65rb di @victum.os KUALITAS ORIGINAL RASAKAN KEKUATAN MENGIKAT PINGGANG KITA BENER2 KUAT DAN PEREKAT TIDAK BERGERAK BERGESER MENJADI LONGGAR

https://wwwyoutubecom/watch?v=22X5_flsKgQ
READY UKURAN
S-M,, dan L-xl

CEK LANGSUNG DI ⏩ ⏩ @victum.os
ORDER DI ⏩ ⏩ @victum.os
.Contact:
📱WA : 087750368157
📱LINE : ar_linda
📱Bbm : 55336e7e
💳 BCA / BRI

89% Polyester, 11% Spandex
Imported
Miss Belt allows you to get the look of a perfect waistline in seconds
Dual compression technology firmly supports your back and slims your waist and abdomen for an instant hourglass shape
Helps you appear thinner instantly so you feel more firm and tone
Soft and flexible with slim profile to conceal easily under clothing
Adjustable design allows for a custom fit and added 
NB antara brg dan foto dan judul kadang ada perbedaan dan hal ini wajar
krn produksi dr pabrik disesuaikan produksi terakhir
#missbelt #missbeltmurah #korset #korsetmurah #naturalbamboo #topslimfitting #topslimmingfitting #korsetpelangsing #korsetperut #pelangsing #pelangsingampuh #obatpelangsing #bshherbal #monalisa #monalisaslimmingsuit #slimmingsuit #pemutih #pemutihwajah #kosmetikmurah #kosmetiksurabaya  #pemutih #penggemuk #perawatanbadan #perawan #pilvirgin #creamwajah #penghilangbekasluka
Aneka kosmetik

Miss Belt Only 65rb di @victum.os KUALITAS ORIGINAL RASAKAN KEKUATAN MENGIKAT PINGGANG KITA BENER2 KUAT DAN PEREKAT TIDAK BERGERAK BERGESER MENJADI LONGGAR

https://wwwyoutubecom/watch?v=22X5_flsKgQ
READY UKURAN
S-M,, dan L-xl

CEK LANGSUNG DI ⏩ ⏩ @victum.os
ORDER DI ⏩ ⏩ @victum.os
.Contact:
📱WA : 087750368157
📱LINE : ar_linda
📱Bbm : 55336e7e
💳 BCA / BRI

89% Polyester, 11% Spandex
Imported
Miss Belt allows you to get the look of a perfect waistline in seconds
Dual compression technology firmly supports your back and slims your waist and abdomen for an instant hourglass shape
Helps you appear thinner instantly so you feel more firm and tone
Soft and flexible with slim profile to conceal easily under clothing
Adjustable design allows for a custom fit and added
NB antara brg dan foto dan judul kadang ada perbedaan dan hal ini wajar
krn produksi dr pabrik disesuaikan produksi terakhir
#missbelt #missbeltmurah #korset #korsetmurah #naturalbamboo #topslimfitting #topslimmingfitting #korsetpelangsing #korsetperut #pelangsing #pelangsingampuh #obatpelangsing #bshherbal #monalisa #monalisaslimmingsuit #slimmingsuit #pemutih #pemutihwajah #kosmetikmurah #kosmetiksurabaya #pemutih #penggemuk #perawatanbadan #perawan #pilvirgin #creamwajah #penghilangbekasluka

💬 0Normal

Miss Belt Only 65rb di @victum.os KUALITAS ORIGINAL RASAKAN KEKUATAN MENGIKAT PINGGANG KITA BENER2 KUAT DAN PEREKAT TIDAK BERGERAK BERGESER MENJADI LONGGAR

https://wwwyoutubecom/watch?v=22X5_flsKgQ
READY UKURAN
S-M,, dan L-xl

CEK LANGSUNG DI ⏩ ⏩ @victum.os
ORDER DI ⏩ ⏩ @victum.os
.Contact:
📱WA : 087750368157
📱LINE : ar_linda
📱Bbm : 55336e7e
💳 BCA / BRI

89% Polyester, 11% Spandex
Imported
Miss Belt allows you to get the look of a perfect waistline in seconds
Dual compression technology firmly supports your back and slims your waist and abdomen for an instant hourglass shape
Helps you appear thinner instantly so you feel more firm and tone
Soft and flexible with slim profile to conceal easily under clothing
Adjustable design allows for a custom fit and added 
NB antara brg dan foto dan judul kadang ada perbedaan dan hal ini wajar
krn produksi dr pabrik disesuaikan produksi terakhir
#missbelt #missbeltmurah #korset #korsetmurah #naturalbamboo #topslimfitting #topslimmingfitting #korsetpelangsing #korsetperut #pelangsing #pelangsingampuh #obatpelangsing #bshherbal #monalisa #monalisaslimmingsuit #slimmingsuit #pemutih #pemutihwajah #kosmetikmurah #kosmetiksurabaya  #pemutih #penggemuk #perawatanbadan #perawan #pilvirgin #creamwajah #penghilangbekasluka
Aneka kosmetik

Miss Belt Only 65rb di @victum.os KUALITAS ORIGINAL RASAKAN KEKUATAN MENGIKAT PINGGANG KITA BENER2 KUAT DAN PEREKAT TIDAK BERGERAK BERGESER MENJADI LONGGAR

https://wwwyoutubecom/watch?v=22X5_flsKgQ
READY UKURAN
S-M,, dan L-xl

CEK LANGSUNG DI ⏩ ⏩ @victum.os
ORDER DI ⏩ ⏩ @victum.os
.Contact:
📱WA : 087750368157
📱LINE : ar_linda
📱Bbm : 55336e7e
💳 BCA / BRI

89% Polyester, 11% Spandex
Imported
Miss Belt allows you to get the look of a perfect waistline in seconds
Dual compression technology firmly supports your back and slims your waist and abdomen for an instant hourglass shape
Helps you appear thinner instantly so you feel more firm and tone
Soft and flexible with slim profile to conceal easily under clothing
Adjustable design allows for a custom fit and added
NB antara brg dan foto dan judul kadang ada perbedaan dan hal ini wajar
krn produksi dr pabrik disesuaikan produksi terakhir
#missbelt #missbeltmurah #korset #korsetmurah #naturalbamboo #topslimfitting #topslimmingfitting #korsetpelangsing #korsetperut #pelangsing #pelangsingampuh #obatpelangsing #bshherbal #monalisa #monalisaslimmingsuit #slimmingsuit #pemutih #pemutihwajah #kosmetikmurah #kosmetiksurabaya #pemutih #penggemuk #perawatanbadan #perawan #pilvirgin #creamwajah #penghilangbekasluka

💬 0Normal

Tengah cari korset??? .
haaa Arissa korset sentiasaa ready stock + saizz sehinga 6XL !! 😉😉
.
Korset yang super selesa dan berbaloi..
.
TAK PERLU DIET , TAK PERLU EXERCISE ..kenapaa?? .
sebab bila pakai korset membantu mengemas dan membentukkan badan lebih ideal ..wow !! 😘
.
Rahsia nenek monyang, pakai korset semasa tidur dan seharian mampu
✔MEMANTAPKAN PAYUDARA
✔MENAIKKAN PUNGGUNG
✔MENGEMPISKAN PERUT
✔MEMBENTUKKAN BADAN
.
💯ORIGINAL !! 😉
.
saizzz sehingga 6XL !! .
pm 011-15786381
.
follow ig @korset_jamu_arissa 😊
.
#jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #korsetperut #korsetmurah #corset #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #weightloss #slim #kurus #murahmurah #onlineshopper #raya #ramping #photo #tipsdiet #diet #brunei_ig #brunei #ootdraya #ootdphilippines #ootd
Cantik Luar Cantik Dalam

Tengah cari korset??? .
haaa Arissa korset sentiasaa ready stock + saizz sehinga 6XL !! 😉😉
.
Korset yang super selesa dan berbaloi..
.
TAK PERLU DIET , TAK PERLU EXERCISE ..kenapaa?? .
sebab bila pakai korset membantu mengemas dan membentukkan badan lebih ideal ..wow !! 😘
.
Rahsia nenek monyang, pakai korset semasa tidur dan seharian mampu
✔MEMANTAPKAN PAYUDARA
✔MENAIKKAN PUNGGUNG
✔MENGEMPISKAN PERUT
✔MEMBENTUKKAN BADAN
.
💯ORIGINAL !! 😉
.
saizzz sehingga 6XL !! .
pm 011-15786381
.
follow ig @korset_jamu_arissa 😊
.
#jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #korsetperut #korsetmurah #corset #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #weightloss #slim #kurus #murahmurah #onlineshopper #raya #ramping #photo #tipsdiet #diet #brunei_ig #brunei #ootdraya #ootdphilippines #ootd

💬 0Normal

Ini lah dia kalau konsisten pakai Premium Beautiful. Terpaksa lah makin KECIL & ada SHAPE. Sebab tu selalu pesan jangan bagi almari yang pakai konsisten. Sebab nanti almari yang kecik 😂. Nak jimat beli Premium Beautiful? Ok kena beli sekarang. Promosi jumat tinggal beberapa hari je lagi. Cepat-cepat whatsapp 017-2824779 ok.  #confinementcare #setbersalin #setberpantang #corsetmalaysia #corsetwithfir #kurusdalampantang #nakkurus #kuruscepat #lossweightprogram #ibuberpantang #bakalpengantin #bridetobe #momtobe #hargapremiumbeautiful #premiumbeautifulmurah #corset #hotmom #postbabybody #postpregnancybody #breastfeedingfriendly #bffriendly #ibumenyusui
Faliha Nizar

Ini lah dia kalau konsisten pakai Premium Beautiful. Terpaksa lah makin KECIL & ada SHAPE. Sebab tu selalu pesan jangan bagi almari yang pakai konsisten. Sebab nanti almari yang kecik 😂. Nak jimat beli Premium Beautiful? Ok kena beli sekarang. Promosi jumat tinggal beberapa hari je lagi. Cepat-cepat whatsapp 017-2824779 ok. #confinementcare #setbersalin #setberpantang #corsetmalaysia #corsetwithfir #kurusdalampantang #nakkurus #kuruscepat #lossweightprogram #ibuberpantang #bakalpengantin #bridetobe #momtobe #hargapremiumbeautiful #premiumbeautifulmurah #corset #hotmom #postbabybody #postpregnancybody #breastfeedingfriendly #bffriendly #ibumenyusui

💬 1Normal
At Ipoh, Perak

BEST SELLER 
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO:  regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler: 
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut. 
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink
Munafie Indonesia

BEST SELLER
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO: regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler:
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut.
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink

💬 2Normal

BEST SELLER 
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO:  regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler: 
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut. 
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink
Munafie Indonesia

BEST SELLER
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO: regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler:
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut.
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink

💬 2Normal

Bentuk badan idaman setiap wanita😍😍😍
.
👍 PINGGANG RAMPING
👍 PERUT KEMPIS
👍 PUNGGUNG NAIK
👍 BADAN TAK MENGGELEBEH
👍 LEMAK BERLEBIHAN HILANG SEKELIP MATA

Bila anda pakai baju apa pun, nampak cantik kan😊 like a princess sofia gituuu😘 badan tegak memang sesuai dengan semua baju😍 So tiada istilah orang gempal tak boleh bergaya. Tidak sesekali okey😊
.
Order korset,
Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset
korset_by_anisazmi

Bentuk badan idaman setiap wanita😍😍😍
.
👍 PINGGANG RAMPING
👍 PERUT KEMPIS
👍 PUNGGUNG NAIK
👍 BADAN TAK MENGGELEBEH
👍 LEMAK BERLEBIHAN HILANG SEKELIP MATA

Bila anda pakai baju apa pun, nampak cantik kan😊 like a princess sofia gituuu😘 badan tegak memang sesuai dengan semua baju😍 So tiada istilah orang gempal tak boleh bergaya. Tidak sesekali okey😊
.
Order korset,
Anis-017 7832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

💬 0Normal

BEST SELLER 
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO:  regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler: 
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut. 
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink
Munafie Indonesia

BEST SELLER
MUNAFIE SLIMMING PANTS
ORIGINAL JAPAN 100%
Regular munafie -
HARGA PROMO: regular size 60rb/pcs
premium size besar 70rb/pcs

Munafie tersedia dalam 2 jenis:

1. Regular munafie - harga @ 60rb
Regular munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan antara 50-60kg kurang / lebih dengan bahan yang sangat berkualitas, adem dan sangat lembut. Ukuran regular munafie adalah ALL SIZE (maksimum hanya sampai ukuran L). Warna yang tersedia untuk tipe reguler:
Hitam, cokelat, cream dan abu-abu

2. Premium munafie - harga @ 70rb
Premium munafie dibuat untuk sista yang mempunyai rentang berat badan 50-80kg dengan bahan yang lebih tebal dari regular munafie, adem dan sangat lembut.
Ukuran premium munafie adalah ALL SIZE (maksimum mencapai ukuran L besar). Premium munafie tersedia dalam beberapa warna yaitu:
Hitam, abu-abu, nude, dark nude, red velvet dan pink

💬 1Normal

Faliha Nizar

💬 3Normal
At Ipoh, Perak

======================
KELEBIHAN KORSET SUPER RAMPING
======================
.
✓ Sangat selesa
✓ Mudah dipakai ( 3 minit siap )
✓ Tak sakit belakang
✓ Tahan lama
✓ Grip di bahagian perut
✓ Tak berlipat dibahagian perut
✓ Tak perlu tanggalkan korset utk buang air kecil
✓ Mengstabilkan metabolisma badan
✓ Tak naik atas ketika berjalan
✓ Tak panas!
.
.
saizzz sehingga 6XL !! .
100% ORIGINAL !!
pm 011-15786381
.
follow ig @korset_jamu_arissa 😊
.
#jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #korsetperut #korsetmurah #corset #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #lazada #kurus #murahmurah #onlineshopper #raya #ramping #bazarpaknil #cheap #photo #tipsdiet #diet #brunei_ig #brunei #jamu #selamatpagi
Cantik Luar Cantik Dalam

======================
KELEBIHAN KORSET SUPER RAMPING
======================
.
✓ Sangat selesa
✓ Mudah dipakai ( 3 minit siap )
✓ Tak sakit belakang
✓ Tahan lama
✓ Grip di bahagian perut
✓ Tak berlipat dibahagian perut
✓ Tak perlu tanggalkan korset utk buang air kecil
✓ Mengstabilkan metabolisma badan
✓ Tak naik atas ketika berjalan
✓ Tak panas!
.
.
saizzz sehingga 6XL !! .
100% ORIGINAL !!
pm 011-15786381
.
follow ig @korset_jamu_arissa 😊
.
#jomkurus #sayanakkurus #produkkurus #tipskurus #korset #korsetperut #korsetmurah #corset #ootdmalaysia #igersmalaya #igers #igermalaysia #malaysia #diet #tipsdiet #lazada #kurus #murahmurah #onlineshopper #raya #ramping #bazarpaknil #cheap #photo #tipsdiet #diet #brunei_ig #brunei #jamu #selamatpagi

💬 1Normal

Aduhhhhh segar mata sekejap 👁👁👁 demand PREMIUM BEAUTIFUL masyuuuk lagi... Semua dh bertuan.. Seminggu ni dh berpuluh-pukul set #premiumbeautiful our CDM @shalizaaziz punch.. Nampak tak demand org nk pasang badan.. Cantik2kan badan dgn PB tu banyak..
.
20 sets PB Corset pun tak cukup tau banyak ni sebulan.. Demand dari TDC seminggu berpuluh-puluh set PB ni bukan di Msia tapi hingga ke Indonesia . Sebab tuh kami nak recruit more agent under our team..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas FIT & FIRM.. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini be my biz partner PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.. Sambil pakai boleh generate income kepok2 sebulan .. Jom2 DM be my agent negeri sekarang.
.

Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit  #bengkungibu #cikgucikgi #cikgucikgu #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #cikgusejarah #korset #bengkungmama  #korsetperampingbadan #korsetkl  #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #cikgupendalaman #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang
PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT

Aduhhhhh segar mata sekejap 👁👁👁 demand PREMIUM BEAUTIFUL masyuuuk lagi... Semua dh bertuan.. Seminggu ni dh berpuluh-pukul set #premiumbeautiful our CDM @shalizaaziz punch.. Nampak tak demand org nk pasang badan.. Cantik2kan badan dgn PB tu banyak..
.
20 sets PB Corset pun tak cukup tau banyak ni sebulan.. Demand dari TDC seminggu berpuluh-puluh set PB ni bukan di Msia tapi hingga ke Indonesia . Sebab tuh kami nak recruit more agent under our team..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas FIT & FIRM.. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini be my biz partner PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.. Sambil pakai boleh generate income kepok2 sebulan .. Jom2 DM be my agent negeri sekarang.
.

Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #cikgucikgi #cikgucikgu #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #cikgusejarah #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #cikgupendalaman #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang

💬 4Normal

Follow ==>>> @superhotsale

Korset penyangga 2in1 tulang belakang / punggung & payudara

Hanya: 90rb - 200gram
(Belum Termasuk ongkos kirim , jne only)
.
CONTACT PERSON BISA DILIHAT DI PROFIL NYA: .
>>>>>>>>> @superhotsale <<<<<<<<<<<
.
Berfungsi untuk
*memperbaiki bentuk punggung anda supaya tidak terlihat bongkok,
*Mengangkat Payudara anda,sehingga anda bisa tampil lebih percaya diri.
*Back supporter 2in 1 didesign demi kenyamanan anda sehingga nyaman digunakan dan dengan model yang modis serta bahan yang berkualitas.
.
.
.
.
#korset #korsetpunggung #punggungbongkok #bongkok #penyanggatulang #penyanggatulagpunggung #pengencangdada
#penyanggabelakang #korsettulang #korsettulangbelakang #korsetdada #pelangsing #korsetperut #korsetpinggang
#kesehatan #alatkesehatan #kesehatantulang #alatmedis 
#pemutihkulit #toothpasteholder
#mejalaptoplipat #pelangsingmurah#jualanmurah #rakkosmetik#lemaripakaian
silahkansis

Follow ==>>> @superhotsale

Korset penyangga 2in1 tulang belakang / punggung & payudara

Hanya: 90rb - 200gram
(Belum Termasuk ongkos kirim , jne only)
.
CONTACT PERSON BISA DILIHAT DI PROFIL NYA: .
>>>>>>>>> @superhotsale <<<<<<<<<<<
.
Berfungsi untuk
*memperbaiki bentuk punggung anda supaya tidak terlihat bongkok,
*Mengangkat Payudara anda,sehingga anda bisa tampil lebih percaya diri.
*Back supporter 2in 1 didesign demi kenyamanan anda sehingga nyaman digunakan dan dengan model yang modis serta bahan yang berkualitas.
.
.
.
.
#korset #korsetpunggung #punggungbongkok #bongkok #penyanggatulang #penyanggatulagpunggung #pengencangdada
#penyanggabelakang #korsettulang #korsettulangbelakang #korsetdada #pelangsing #korsetperut #korsetpinggang
#kesehatan #alatkesehatan #kesehatantulang #alatmedis
#pemutihkulit #toothpasteholder
#mejalaptoplipat #pelangsingmurah#jualanmurah #rakkosmetik#lemaripakaian

💬 0Normal

Follow ==>>> @superhotsale

HOT SHAPER BELT POWER - HOT BELT POWER

Hanya: 60.000 (400 gr)
(Belum Termasuk ongkos kirim, jne only)

YUK, SILAKAN ORDER KE @superhotsale "CONTACT PERSON BISA DILIHAT DI PROFIL NYA" @superhotsale
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ REVOLUSI TERBARU DARI HOT SHAPER WAIST BIASA 
Produk Terbaru dari Hot Shapers, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam.  COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur  Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. .
 Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL  Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat. 
Kualitas Produk sangat baik dan tidak mengecewakan. 
Produk Lengkap dengan Dus Aslinya

#hotshaper #hotshapers #hotsharper #hotshaperpants #hotshaperbelt #hotshapersbelt #hotshapersuit #hotshapersmurah #hotshaperswaist #korsetperut  #korsetpelangsing #korsetkim #alatolahraga #alatpelangsing #celanakorset #saunasuit #saunawrap #korset #jualkorset
silahkansis

Follow ==>>> @superhotsale

HOT SHAPER BELT POWER - HOT BELT POWER

Hanya: 60.000 (400 gr)
(Belum Termasuk ongkos kirim, jne only)

YUK, SILAKAN ORDER KE @superhotsale "CONTACT PERSON BISA DILIHAT DI PROFIL NYA" @superhotsale
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ REVOLUSI TERBARU DARI HOT SHAPER WAIST BIASA
Produk Terbaru dari Hot Shapers, mengecilkan dan melangsingkan perut dengan bahan andalannya neotex yang dapat membuat tubuh berkeringat lebih cepat sehingga membakar lemak bagian perut lebih efektif pada saat senam. COCOK UNTUK PRIA & WANITA UTK MENGECILKAN PERUT BUNCIT digunakan untuk Bagian Bawah Perut Yang seringkali Luput sehingga lemak menumpuk dibawah dan menyebabkan banyak tonjolan dan perut tidak indah lagi, Korset ini membantu Para wanita agar Bisa mempunyai Perut Yang Ramping ,Menegakkan Tulang Punggung juga menghancurkan cellulite terutama perut yang kendur Mempunyai kemampuan tdk gampang lepas karena ada keretan Produk terbaru hot shapers ini merupakan produk andalan yang langsung mendapat penjualan terbanyak hanya dalam kurun waktu 3 bulan pertama. .
Terdiri dari 3 ukuran yaitu : M, L , XL Instruksi : Disarankan untuk mencuci setelah setiap kali digunakan, terutama setelah berolahraga dan basah oleh keringat.
Kualitas Produk sangat baik dan tidak mengecewakan.
Produk Lengkap dengan Dus Aslinya

#hotshaper #hotshapers #hotsharper #hotshaperpants #hotshaperbelt #hotshapersbelt #hotshapersuit #hotshapersmurah #hotshaperswaist #korsetperut #korsetpelangsing #korsetkim #alatolahraga #alatpelangsing #celanakorset #saunasuit #saunawrap #korset #jualkorset

💬 0Normal

Follow ==>>> @superhotsale

Hot sharper pants

Hanya: 80.000 ( 300 gr)
(Belum Termasuk ongkos kirim, jne only)

YUK, SILAKAN ORDER KE @superhotsale "CONTACT PERSON BISA DILIHAT DI PROFIL NYA" @superhotsale
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Terdiri dr double bagian celana serat kuning yg khusus dibuat untuk menghancurkan lemak2 sekitar paha dan perut
membuat langsing segera
Uk: m, l, xl, xxl, xxxl 
#hotsharperbelt
#hotsharper
#hotsharpermurah
#alatolahraga #pilates #matrasyoga #bajusenam #bajuolahraga
#sayajualprodukslimming #irongym
#pelangsing #dietsehat #pelangsingalami #korsetpaha #korsetperut
silahkansis

Follow ==>>> @superhotsale

Hot sharper pants

Hanya: 80.000 ( 300 gr)
(Belum Termasuk ongkos kirim, jne only)

YUK, SILAKAN ORDER KE @superhotsale "CONTACT PERSON BISA DILIHAT DI PROFIL NYA" @superhotsale
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Terdiri dr double bagian celana serat kuning yg khusus dibuat untuk menghancurkan lemak2 sekitar paha dan perut
membuat langsing segera
Uk: m, l, xl, xxl, xxxl
#hotsharperbelt
#hotsharper
#hotsharpermurah
#alatolahraga #pilates #matrasyoga #bajusenam #bajuolahraga
#sayajualprodukslimming #irongym
#pelangsing #dietsehat #pelangsingalami #korsetpaha #korsetperut

💬 0Normal

Aduhhhhh segar mata sekejap 👁👁👁 demand PREMIUM BEAUTIFUL masyuuuk lagi... Semua dh bertuan.. Seminggu ni dh berpuluh-pukul set #premiumbeautiful our CDM @shalizaaziz punch.. Nampak tak demand org nk pasang badan.. Cantik2kan badan dgn PB tu banyak..
.
20 sets PB Corset pun tak cukup tau banyak ni sebulan.. Demand dari TDC seminggu berpuluh-puluh set PB ni bukan di Msia tapi hingga ke Indonesia . Sebab tuh kami nak recruit more agent under our team..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas FIT & FIRM.. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini be my biz partner PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.. Sambil pakai boleh generate income kepok2 sebulan .. Jom2 DM be my agent negeri sekarang.
.

Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit  #bengkungibu #cikgucikgi #cikgucikgu #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #cikgusejarah #korset #bengkungmama  #korsetperampingbadan #korsetkl  #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #cikgupendalaman #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang
PREMIUM BEAUTIFUL KUALA LUMPUR

Aduhhhhh segar mata sekejap 👁👁👁 demand PREMIUM BEAUTIFUL masyuuuk lagi... Semua dh bertuan.. Seminggu ni dh berpuluh-pukul set #premiumbeautiful our CDM @shalizaaziz punch.. Nampak tak demand org nk pasang badan.. Cantik2kan badan dgn PB tu banyak..
.
20 sets PB Corset pun tak cukup tau banyak ni sebulan.. Demand dari TDC seminggu berpuluh-puluh set PB ni bukan di Msia tapi hingga ke Indonesia . Sebab tuh kami nak recruit more agent under our team..
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas FIT & FIRM.. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini be my biz partner PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.. Sambil pakai boleh generate income kepok2 sebulan .. Jom2 DM be my agent negeri sekarang.
.

Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #cikgucikgi #cikgucikgu #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #cikgusejarah #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #cikgupendalaman #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang

💬 1Normal

👆ALDO Scilva top Handle multi color bag ( 5 colors ) 
Gred: original factory over run stock ( mcm fos stock ) -- scarf included -- brand dust bag included with tag -- pack with bubble wrapping

Price : RM125.00
FREE POSTAGE (Malaysia Only)

To Order :
📸snapshot / screenshot picture
📲+6012 2550 781

#korset #korsetperut #korsetmurah  #korsetpelangsing #handbag #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #plussizecorset #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #bersalin #berpantang #majlis #majliskahwin #clutch #majlispetunangan #majlistunang #majlisaqiqah  #aerobik #yoga #zumba #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #nakdiet #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris
📲+6012 2550 781

👆ALDO Scilva top Handle multi color bag ( 5 colors )
Gred: original factory over run stock ( mcm fos stock ) -- scarf included -- brand dust bag included with tag -- pack with bubble wrapping

Price : RM125.00
FREE POSTAGE (Malaysia Only)

To Order :
📸snapshot / screenshot picture
📲+6012 2550 781

#korset #korsetperut #korsetmurah #korsetpelangsing #handbag #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #plussizecorset #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #bersalin #berpantang #majlis #majliskahwin #clutch #majlispetunangan #majlistunang #majlisaqiqah #aerobik #yoga #zumba #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #nakdiet #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris

💬 0Normal

👆Carlo rino handle detail bag with pouch ( free watch + bangle ) 
GredAAA
-- pouch color coulf be different -- watch random color -- bangle one color only

Price : RM125.00
Free postage (Malaysia Only)

To Order :
📸snapshot / screenshot picture
📲+6012 2550 781

#korset #korsetperut #korsetmurah #bagmurah #korsetpelangsing #handbag #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #bersalin #berpantang #majlis #majliskahwin #clutch #majlispetunangan #majlistunang #majlisaqiqah  #aerobik #yoga #zumba #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #nakdiet #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris
📲+6012 2550 781

👆Carlo rino handle detail bag with pouch ( free watch + bangle )
GredAAA
-- pouch color coulf be different -- watch random color -- bangle one color only

Price : RM125.00
Free postage (Malaysia Only)

To Order :
📸snapshot / screenshot picture
📲+6012 2550 781

#korset #korsetperut #korsetmurah #bagmurah #korsetpelangsing #handbag #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #bersalin #berpantang #majlis #majliskahwin #clutch #majlispetunangan #majlistunang #majlisaqiqah #aerobik #yoga #zumba #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #nakdiet #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris

💬 0Normal

next