#mekapmurah

images and videos

My daily make up routine 
Himalaya purifying neem wash + bee venom moisturiser + secret domas foundation
Eyebrow : mn 2 in 1 eyebrow (black)
Lip balm : aloe vera balm
Eyeliner : maybelline
Blusher : tak perlu sebab foundation tu bila berpeluh otomatik pink2 ori kat pipi
Concealer : secret domas foundation
.
Pssst trust me muka saya dulu breakout teruk. Nanti saya share sebelum dan selepas. Konfem uols tak nak tengok. Even my husband pun cakap "its not u in that picture". .
#secretdomasfoundation_official #secretdomasfoundation #secretdomas #beevenommalaysia #beevenom #beevenommoisturizer #beevenommoisturiser #mekapsimple #mekapmurah #letscantik #makinberpeluhmakincantik #makinberpeluhmakinglowing #foundationcantik #foundationmalaysia #foundationmurah #sayajual #foundationviral
iamsitinorazlini

My daily make up routine
Himalaya purifying neem wash + bee venom moisturiser + secret domas foundation
Eyebrow : mn 2 in 1 eyebrow (black)
Lip balm : aloe vera balm
Eyeliner : maybelline
Blusher : tak perlu sebab foundation tu bila berpeluh otomatik pink2 ori kat pipi
Concealer : secret domas foundation
.
Pssst trust me muka saya dulu breakout teruk. Nanti saya share sebelum dan selepas. Konfem uols tak nak tengok. Even my husband pun cakap "its not u in that picture". .
#secretdomasfoundation_official #secretdomasfoundation #secretdomas #beevenommalaysia #beevenom #beevenommoisturizer #beevenommoisturiser #mekapsimple #mekapmurah #letscantik #makinberpeluhmakincantik #makinberpeluhmakinglowing #foundationcantik #foundationmalaysia #foundationmurah #sayajual #foundationviral

💬 3Normal

Assalamualaikum...ada MUA di sini yang nak guna FD April Skin ? Free jer
.
.
Yaya cari 2 orang jer tau. 2 orang MUA terpilih , yaya akan PM 😘😍
.
.
Pergi ke fb Yaya Pimenova untuk menebus
.
.
#AprilSkinFD
#koreanlook 
#mekapmurah #mekap #mekapmurahmalaysia #mekapartis #barangmekap #whitening #makeuplover #whiteningset #beauty #cantik #koreanlook #koreanmakeup #dollymakeup #princessofdoll #aprilskin #kcolly #kcollymurah #YayaCendanaOfficial
#CharmeurCosmetics
#NordinEnterprise
#NorRosFamily
#Charmeur
💝 MakeUpLover

Assalamualaikum...ada MUA di sini yang nak guna FD April Skin ? Free jer
.
.
Yaya cari 2 orang jer tau. 2 orang MUA terpilih , yaya akan PM 😘😍
.
.
Pergi ke fb Yaya Pimenova untuk menebus
.
.
#AprilSkinFD
#koreanlook
#mekapmurah #mekap #mekapmurahmalaysia #mekapartis #barangmekap #whitening #makeuplover #whiteningset #beauty #cantik #koreanlook #koreanmakeup #dollymakeup #princessofdoll #aprilskin #kcolly #kcollymurah #YayaCendanaOfficial
#CharmeurCosmetics
#NordinEnterprise
#NorRosFamily
#Charmeur

💬 0Normal

Choppppp!!! Sape suke bila lps mandi bau bdn dia wangi jer sehari suntuk???...
.
Haaa ni nak habaq ni!! Set Mandian ni ada shower gel, body lotion and body scrub dari Sweet-V berbau PEACH 🍑🍑🍑
.
Fuhhhhh bau dia wangi sesangat xtau nak habaq lagu mana 😄😄😄
Lagi best bila bau dia tu melekat jer kat bdn korang tauuu ❤️❤️❤️
Meh lerrr cuba 1 set ni murah jerrr
.
Harga RM35(1set - 3item)
Postage rm20 sm/rm25 ss
.
Order : www.wasap.my/60192229823
Odbo Sivanna SensesLesSens

Choppppp!!! Sape suke bila lps mandi bau bdn dia wangi jer sehari suntuk???...
.
Haaa ni nak habaq ni!! Set Mandian ni ada shower gel, body lotion and body scrub dari Sweet-V berbau PEACH 🍑🍑🍑
.
Fuhhhhh bau dia wangi sesangat xtau nak habaq lagu mana 😄😄😄
Lagi best bila bau dia tu melekat jer kat bdn korang tauuu ❤️❤️❤️
Meh lerrr cuba 1 set ni murah jerrr
.
Harga RM35(1set - 3item)
Postage rm20 sm/rm25 ss
.
Order : www.wasap.my/60192229823

💬 1Normal

💜 #dollyshappyfeedback 💜
.
Thank you for shopping with us darling !!
____________________________________________
Order whatsapp only :-
📲 010-7868901 (Ann)
📲 010-7868901 (Ann)
📲 010-7868901 (Ann)
____________________________________________
.
.
#lingeriemalaysia #lingeriemurah #juallingerie #bajumurahmalaysia #bajukoreamurah #bajutidurmalaysia #bajutidurmurah #noradanish #sariyanti #bajuseksi #kosmetikmurahmalaysia #aaisyahdhiarana #bajubabymurah #mekapmurah #makcikpuaka #dramamalaysia #plussizemalaysia #bajutidurplussize #lofattah #shmp #hsc #fattahamin #neelofa #pyjamasmalaysia #bajutidurcomelmurah
💏 PLUSSIZE LINGERIE XL - 6XL

💜 #dollyshappyfeedback 💜
.
Thank you for shopping with us darling !!
____________________________________________
Order whatsapp only :-
📲 010-7868901 (Ann)
📲 010-7868901 (Ann)
📲 010-7868901 (Ann)
____________________________________________
.
.
#lingeriemalaysia #lingeriemurah #juallingerie #bajumurahmalaysia #bajukoreamurah #bajutidurmalaysia #bajutidurmurah #noradanish #sariyanti #bajuseksi #kosmetikmurahmalaysia #aaisyahdhiarana #bajubabymurah #mekapmurah #makcikpuaka #dramamalaysia #plussizemalaysia #bajutidurplussize #lofattah #shmp #hsc #fattahamin #neelofa #pyjamasmalaysia #bajutidurcomelmurah

💬 0Normal

Amoura Lipsmatte By Amoura cosmetics
.

PAKAI HARI-HARI LIPSTICK...BIBIR TAK KERING DAN TAK HITAM!!!
.
BETUL KE ? 😱😱😱..
.
Rugi tau tak jumpa dulu lipstick macamni dulu..
.
Sekali calit dah cantik!!!
.
Best pakai tau..
Tekstur Amoura ni sangat2 lah ringan
Tak rasa mcm pakai lipstick, sedar-2 dah cantik haa gitew,
Lipsmatte Amoura ni bebas kimia tau korang
.
Komen < NAK ORDER >
.
Nak tahu detail,
Terus tekan link ni 😘 www.wasap.my/60135015404/nakorder lipstick
.
#LipstikViral2017 #LipsmatteMurah #lipstikmurahmalaysia #LipstikClique #CliqueCosmetics #CliqueCosmeticsMalaysia #AmouraLipsMatte #AmouraLipstickMalaysia #AmouraCosmetics #OmbrettoEyeshadow #AmouraOmbrettoEyeshadow #LipstikAmoura
#MekapMurah #MekapMurahMalaysia
#LipsmatteMurahMalaysia
Aina Kosmetik Murah

Amoura Lipsmatte By Amoura cosmetics
.

PAKAI HARI-HARI LIPSTICK...BIBIR TAK KERING DAN TAK HITAM!!!
.
BETUL KE ? 😱😱😱..
.
Rugi tau tak jumpa dulu lipstick macamni dulu..
.
Sekali calit dah cantik!!!
.
Best pakai tau..
Tekstur Amoura ni sangat2 lah ringan
Tak rasa mcm pakai lipstick, sedar-2 dah cantik haa gitew,
Lipsmatte Amoura ni bebas kimia tau korang
.
Komen < NAK ORDER >
.
Nak tahu detail,
Terus tekan link ni 😘 www.wasap.my/60135015404/nakorder lipstick
.
#LipstikViral2017 #LipsmatteMurah #lipstikmurahmalaysia #LipstikClique #CliqueCosmetics #CliqueCosmeticsMalaysia #AmouraLipsMatte #AmouraLipstickMalaysia #AmouraCosmetics #OmbrettoEyeshadow #AmouraOmbrettoEyeshadow #LipstikAmoura
#MekapMurah #MekapMurahMalaysia
#LipsmatteMurahMalaysia

💬 0Normal

Amoura Lipsmatte By Amoura cosmetics
.

PAKAI HARI-HARI LIPSTICK...BIBIR TAK KERING DAN TAK HITAM!!!
.
BETUL KE ? 😱😱😱..
.
Rugi tau tak jumpa dulu lipstick macamni dulu..
.
Sekali calit dah cantik!!!
.
Best pakai tau..
Tekstur Amoura ni sangat2 lah ringan
Tak rasa mcm pakai lipstick, sedar-2 dah cantik haa gitew,
Lipsmatte Amoura ni bebas kimia tau korang
.
Komen < NAK ORDER >
.
Nak tahu detail,
Terus tekan link ni 😘 www.wasap.my/60135015404/nakorder lipstick
.
#LipstikViral2017 #LipsmatteMurah #lipstikmurahmalaysia #LipstikClique #CliqueCosmetics #CliqueCosmeticsMalaysia #AmouraLipsMatte #AmouraLipstickMalaysia #AmouraCosmetics #OmbrettoEyeshadow #AmouraOmbrettoEyeshadow #LipstikAmoura
#MekapMurah #MekapMurahMalaysia
#LipsmatteMurahMalaysia
Aina Kosmetik Murah

Amoura Lipsmatte By Amoura cosmetics
.

PAKAI HARI-HARI LIPSTICK...BIBIR TAK KERING DAN TAK HITAM!!!
.
BETUL KE ? 😱😱😱..
.
Rugi tau tak jumpa dulu lipstick macamni dulu..
.
Sekali calit dah cantik!!!
.
Best pakai tau..
Tekstur Amoura ni sangat2 lah ringan
Tak rasa mcm pakai lipstick, sedar-2 dah cantik haa gitew,
Lipsmatte Amoura ni bebas kimia tau korang
.
Komen < NAK ORDER >
.
Nak tahu detail,
Terus tekan link ni 😘 www.wasap.my/60135015404/nakorder lipstick
.
#LipstikViral2017 #LipsmatteMurah #lipstikmurahmalaysia #LipstikClique #CliqueCosmetics #CliqueCosmeticsMalaysia #AmouraLipsMatte #AmouraLipstickMalaysia #AmouraCosmetics #OmbrettoEyeshadow #AmouraOmbrettoEyeshadow #LipstikAmoura
#MekapMurah #MekapMurahMalaysia
#LipsmatteMurahMalaysia

💬 0Normal

Amoura Lipsmatte By Amoura cosmetics
.

PAKAI HARI-HARI LIPSTICK...BIBIR TAK KERING DAN TAK HITAM!!!
.
BETUL KE ? 😱😱😱..
.
Rugi tau tak jumpa dulu lipstick macamni dulu..
.
Sekali calit dah cantik!!!
.
Best pakai tau..
Tekstur Amoura ni sangat2 lah ringan
Tak rasa mcm pakai lipstick, sedar-2 dah cantik haa gitew,
Lipsmatte Amoura ni bebas kimia tau korang
.
Komen < NAK ORDER >
.
Nak tahu detail,
Terus tekan link ni 😘 www.wasap.my/60135015404/nakorder lipstick
.
#LipstikViral2017 #LipsmatteMurah #lipstikmurahmalaysia #LipstikClique #CliqueCosmetics #CliqueCosmeticsMalaysia #AmouraLipsMatte #AmouraLipstickMalaysia #AmouraCosmetics #OmbrettoEyeshadow #AmouraOmbrettoEyeshadow #LipstikAmoura
#MekapMurah #MekapMurahMalaysia
#LipsmatteMurahMalaysia
Aina Kosmetik Murah

Amoura Lipsmatte By Amoura cosmetics
.

PAKAI HARI-HARI LIPSTICK...BIBIR TAK KERING DAN TAK HITAM!!!
.
BETUL KE ? 😱😱😱..
.
Rugi tau tak jumpa dulu lipstick macamni dulu..
.
Sekali calit dah cantik!!!
.
Best pakai tau..
Tekstur Amoura ni sangat2 lah ringan
Tak rasa mcm pakai lipstick, sedar-2 dah cantik haa gitew,
Lipsmatte Amoura ni bebas kimia tau korang
.
Komen < NAK ORDER >
.
Nak tahu detail,
Terus tekan link ni 😘 www.wasap.my/60135015404/nakorder lipstick
.
#LipstikViral2017 #LipsmatteMurah #lipstikmurahmalaysia #LipstikClique #CliqueCosmetics #CliqueCosmeticsMalaysia #AmouraLipsMatte #AmouraLipstickMalaysia #AmouraCosmetics #OmbrettoEyeshadow #AmouraOmbrettoEyeshadow #LipstikAmoura
#MekapMurah #MekapMurahMalaysia
#LipsmatteMurahMalaysia

💬 0Normal

Sebelum tido jgn lupa pakai serum dlu.. nk kulit glowing kan mmg kena pkai serum..yg bestnye serum Melacep ni blh pudarkan jeragat taw dan cerahkan kulit sekaligus..mmg terbaik teknologi korea ni..sbb tu skin org korea cantik2 sbb mereka byk pkai serum.. Wsp sy if ada masalah jeragat 
Fiera
0182500849
Independent Beauty Consultant 
#MaryKay #MaryKayLovers #PeluangKerjaya #OrganicSkincare #loffattah #Cantik #BisnesOnline #Nars #Glowing #antipenuaan #igersmalaysia #SkincareTerbaik #KosmetikMurah #Kosmetik #Skincare #InstantShawl #SkincareClass #Shawl #TutorialMakeup #Pobling #mekapmurah #Bawal #MakeUpArtis #Lipstick #SayaJualKosmetik #TrendyHijabista #Remover #SayaJualOnline #Flawless
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

Sebelum tido jgn lupa pakai serum dlu.. nk kulit glowing kan mmg kena pkai serum..yg bestnye serum Melacep ni blh pudarkan jeragat taw dan cerahkan kulit sekaligus..mmg terbaik teknologi korea ni..sbb tu skin org korea cantik2 sbb mereka byk pkai serum.. Wsp sy if ada masalah jeragat
Fiera
0182500849
Independent Beauty Consultant
#MaryKay #MaryKayLovers #PeluangKerjaya #OrganicSkincare #loffattah #Cantik #BisnesOnline #Nars #Glowing #antipenuaan #igersmalaysia #SkincareTerbaik #KosmetikMurah #Kosmetik #Skincare #InstantShawl #SkincareClass #Shawl #TutorialMakeup #Pobling #mekapmurah #Bawal #MakeUpArtis #Lipstick #SayaJualKosmetik #TrendyHijabista #Remover #SayaJualOnline #Flawless

💬 0Normal

We also got readystock for y'all 😙 ! .
.

Clueless x1
Bumble x1 .

Rm 33 each, purchase 3 liquid lipstick, FREE POSTAGE! .

p/s: buy using Shoppee apps to get discount on postage! Only rm6 😋 .

#majesticxreadystock
________________________________________________

Postage fees: 
Sm - Rm 8
Ss - Rm 12
_________________________________________________ 💯 Original Authentic
🛫 Shipping directly from United State
_________________________________________________ 
How to order;

1⃣ Screenshot picture of interested products

2⃣ 📲Direct Massage (DM) / 📩 marshmellow.yogurt@gmail.com / 👆 Click link on bio to WhatsApp . . . .

#colourpopmurah #colourpoppreordermurah #colorpopmurah #colorpoppreordermurah #colourpopreadystock #colourpopmalaysiamurah #colourpoporiginal #terlajakmurah #colourpophargastudent #colourpopauthenticmurah #colourpopmalaysiacheap #like4like #mekapmurah #mekaporimurah #makeupmurah #authenticcolourpop #malaysiacolourpopmurah #mekapmampumilik #muakualalumpur #muaselangor #muaseremban #beauty #prettyfacewithskills #majesticcolourpop
Cheapest Colourpop Here!

We also got readystock for y'all 😙 ! .
.

Clueless x1
Bumble x1 .

Rm 33 each, purchase 3 liquid lipstick, FREE POSTAGE! .

p/s: buy using Shoppee apps to get discount on postage! Only rm6 😋 .

#majesticxreadystock
________________________________________________

Postage fees:
Sm - Rm 8
Ss - Rm 12
_________________________________________________ 💯 Original Authentic
🛫 Shipping directly from United State
_________________________________________________
How to order;

1⃣ Screenshot picture of interested products

2⃣ 📲Direct Massage (DM) / 📩 marshmellow.yogurt@gmail.com / 👆 Click link on bio to WhatsApp . . . .

#colourpopmurah #colourpoppreordermurah #colorpopmurah #colorpoppreordermurah #colourpopreadystock #colourpopmalaysiamurah #colourpoporiginal #terlajakmurah #colourpophargastudent #colourpopauthenticmurah #colourpopmalaysiacheap #like4like #mekapmurah #mekaporimurah #makeupmurah #authenticcolourpop #malaysiacolourpopmurah #mekapmampumilik #muakualalumpur #muaselangor #muaseremban #beauty #prettyfacewithskills #majesticcolourpop

💬 0Normal

💋DYXY LIPSTICK💋

Harga : RM45 Sem / RM50 SS

Moist matte lipstick

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
#dyxycosmetic #myzarafamily #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxyfoundationcream #mekapmurah #makeuptutorial
PRODUCT KOREA

💋DYXY LIPSTICK💋

Harga : RM45 Sem / RM50 SS

Moist matte lipstick

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
#dyxycosmetic #myzarafamily #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxyfoundationcream #mekapmurah #makeuptutorial

💬 0Normal

💋DYXY LIPSTICK💋

Harga : RM45 Sem / RM50 SS

Moist matte lipstick

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
#dyxycosmetic #myzarafamily #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxyfoundationcream #mekapmurah #makeuptutorial
PRODUCT KOREA

💋DYXY LIPSTICK💋

Harga : RM45 Sem / RM50 SS

Moist matte lipstick

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
#dyxycosmetic #myzarafamily #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxyfoundationcream #mekapmurah #makeuptutorial

💬 0Normal

💋DYXY LIPSTICK💋

Harga : RM45 Sem / RM50 SS

Moist matte lipstick

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
#dyxycosmetic #myzarafamily #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxyfoundationcream #mekapmurah #makeuptutorial
PRODUCT KOREA

💋DYXY LIPSTICK💋

Harga : RM45 Sem / RM50 SS

Moist matte lipstick

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
#dyxycosmetic #myzarafamily #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxyfoundationcream #mekapmurah #makeuptutorial

💬 0Normal

Wonderful Naked heat.. 💕earth colour edition Eyeshadow yg letops cantik ni✨available Rm24shj ..promo kawkaw murah eyeshadow pigmnt n good quality ni jom grabb murah sahaja ..harga pasaran Rm35 sy jualNaked heat #setmekapmurah #mekapmurahmalaysia #eyeshadowmurah #makeupmurah , set cosmetic dyxy nmcm2 lgi.. jom dapatkan sebelum sold out✨ boleh dijadikan hantaran #wedding gift #birthday gift too ..whtsp sis utk ptanyaan pembelian fatin 0192327062 #kosmetikborong sale #setmekap #travel #mekapmurah #contouring #mekapbajet #makeupmurahmalaysia  #instafamous #makeupmurahmeriaj  trustedseller #instamakeup #assalamualaikum #likeforlike #igdaily  #alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062 fatin
Quality Makeup& Kosmetik Murah

Wonderful Naked heat.. 💕earth colour edition Eyeshadow yg letops cantik ni✨available Rm24shj ..promo kawkaw murah eyeshadow pigmnt n good quality ni jom grabb murah sahaja ..harga pasaran Rm35 sy jualNaked heat #setmekapmurah #mekapmurahmalaysia #eyeshadowmurah #makeupmurah , set cosmetic dyxy nmcm2 lgi.. jom dapatkan sebelum sold out✨ boleh dijadikan hantaran #wedding gift #birthday gift too ..whtsp sis utk ptanyaan pembelian fatin 0192327062 #kosmetikborong sale #setmekap #travel #mekapmurah #contouring #mekapbajet #makeupmurahmalaysia #instafamous #makeupmurahmeriaj trustedseller #instamakeup #assalamualaikum #likeforlike #igdaily #alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062 fatin

💬 24Normal

Ringlight with fan✌️️Lampu makeup ni bgis n hrga mampu milik Rm33 sahaja🎈sis Jual bpatutan sahaja tp quality baik,cantik sgt lighting leh ejas 2x kecerahan ..sy juaal murah . Mua pun rmai beli #miniringlight #fanringlight #ringlightmurah ni .. sis jual juga #berusmekapmurah item #kosmetikborong  #kosmetikmurahmalaysia #berusmurah #glitter #eyeshadow n many more..bminat whatapps fatin  0192327062 mcm2 ada #muakl ..mua semalaysia pun ada ramai pakai ..sis jual juga #kosmetikmurahmalaysia #lipmatte 🎈  #setmekapmurah ..jom dapatkan sebelum  sold out✨  #kosmetikborong sale #setmekap #travel #mekapmurah  #contouring  #contour #liveupdate #berusmakeup & item utk  #makeupnikah #makeuptutorial #mua #instafamous #berusmekapmurah ig  trustedseller  #likeforlike #igdaily  #alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062 fatin
Quality Makeup& Kosmetik Murah

Ringlight with fan✌️️Lampu makeup ni bgis n hrga mampu milik Rm33 sahaja🎈sis Jual bpatutan sahaja tp quality baik,cantik sgt lighting leh ejas 2x kecerahan ..sy juaal murah . Mua pun rmai beli #miniringlight #fanringlight #ringlightmurah ni .. sis jual juga #berusmekapmurah item #kosmetikborong #kosmetikmurahmalaysia #berusmurah #glitter #eyeshadow n many more..bminat whatapps fatin 0192327062 mcm2 ada #muakl ..mua semalaysia pun ada ramai pakai ..sis jual juga #kosmetikmurahmalaysia #lipmatte 🎈 #setmekapmurah ..jom dapatkan sebelum sold out✨ #kosmetikborong sale #setmekap #travel #mekapmurah #contouring #contour #liveupdate #berusmakeup & item utk #makeupnikah #makeuptutorial #mua #instafamous #berusmekapmurah ig trustedseller #likeforlike #igdaily #alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062 fatin

💬 1Normal

Dah mcm produk overseas!
.
Kualiti pun mcm overseas brand.
.
Mmg Terbaik!
.
WA K Lina sekarang nnt tak boleh tido dok termimpi #LANEW luminous serum foundation pulak 😅
.
www.wasap.my/60146245937
.
#lanew
#serum 
#foundation 
#mekapmurah 
#onlineshopping 
#onlinestore 
#belanjaonline 
#bazaar 
#bazaarpaknilmurah 
#bazarpaknilprodukkecantikkan
cantik_mewangi

Dah mcm produk overseas!
.
Kualiti pun mcm overseas brand.
.
Mmg Terbaik!
.
WA K Lina sekarang nnt tak boleh tido dok termimpi #LANEW luminous serum foundation pulak 😅
.
www.wasap.my/60146245937
.
#lanew
#serum
#foundation
#mekapmurah
#onlineshopping
#onlinestore
#belanjaonline
#bazaar
#bazaarpaknilmurah
#bazarpaknilprodukkecantikkan

💬 3Normal

Love 💕Kkw lip set.. All in 1 hanya Rm19 anda akn dapat 4pcs warna trendy..very good quality n cantik ,sis jual yg good quality sje tp still murah ..harga pasaran rm35 😆sy jual #lipstikmurah #lipmatte #setmekapmurah  #mekapmurah berusmakeup ,set dyxy mcm2 lgi.. jom dapatkan sebelum sold out✨ boleh dijadikan hantaran #wedding gift #nikah #birthday gift too ..whtsp sis utk ptanyaan pembelian fatin 0192327062 #kosmetikborong sale #setmekap #travel #mekapmurah #contour #mekapbajet #instafamous #makeupmurahmalaysia  #makeupnikah trustedseller #assalamualaikum #likeforlike #photography #igdaily  #alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062
Quality Makeup& Kosmetik Murah

Love 💕Kkw lip set.. All in 1 hanya Rm19 anda akn dapat 4pcs warna trendy..very good quality n cantik ,sis jual yg good quality sje tp still murah ..harga pasaran rm35 😆sy jual #lipstikmurah #lipmatte #setmekapmurah #mekapmurah berusmakeup ,set dyxy mcm2 lgi.. jom dapatkan sebelum sold out✨ boleh dijadikan hantaran #wedding gift #nikah #birthday gift too ..whtsp sis utk ptanyaan pembelian fatin 0192327062 #kosmetikborong sale #setmekap #travel #mekapmurah #contour #mekapbajet #instafamous #makeupmurahmalaysia #makeupnikah trustedseller #assalamualaikum #likeforlike #photography #igdaily #alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062

💬 24Normal

💞 IOPE AIR CUSHION XP
Rm16 x 1pcs
Borong Rm12 (min.5 pcs)
Harga tak termasuk pos
www.wasap.my/60199892385 atau
www.wasap.my/60179474090

IOPE AIR 1 BOX +  FREE REFILL

Kelebihan IOPE👍👍
✔agen pemutih
✔tahan 12jam sehari
✔SPF50 / Sunblock cover / anti UV😍
✔anti wrinkle ( anti kedutan)
✔efek glowing pd kulit dgn sekali sapuan😘😘
✔tahan sebulan (jika kerap guna)
✔tekstur padat (tak melekat pd tudung)
✔tak bercapuk (cela dilindung sepenuhnya)
✔all in one (foundation, concealer, powder)

#kosmetikmurah #mekapmurah #kosmetikkelantan #bedakiope #bedakiopemurah #iopebedak #iopeaircushion #iopeaircushionxp  #iopeaircushionmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmurah #kosmetiktermurah #kosmetikborongkelantan #produkkecantikantermurah
I Flawless Aijuice Dossier

💞 IOPE AIR CUSHION XP
Rm16 x 1pcs
Borong Rm12 (min.5 pcs)
Harga tak termasuk pos
www.wasap.my/60199892385 atau
www.wasap.my/60179474090

IOPE AIR 1 BOX + FREE REFILL

Kelebihan IOPE👍👍
✔agen pemutih
✔tahan 12jam sehari
✔SPF50 / Sunblock cover / anti UV😍
✔anti wrinkle ( anti kedutan)
✔efek glowing pd kulit dgn sekali sapuan😘😘
✔tahan sebulan (jika kerap guna)
✔tekstur padat (tak melekat pd tudung)
✔tak bercapuk (cela dilindung sepenuhnya)
✔all in one (foundation, concealer, powder)

#kosmetikmurah #mekapmurah #kosmetikkelantan #bedakiope #bedakiopemurah #iopebedak #iopeaircushion #iopeaircushionxp #iopeaircushionmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmurah #kosmetiktermurah #kosmetikborongkelantan #produkkecantikantermurah

💬 0Normal

Klau nk tutup parut jerawat ke, jeragat ke, kemerahan ke, tona x sekata ke, eye bag mcam mata panda ke and snang cite smua flaws lah, blh try pkai concealer ni ok. Mmg terbaik lah 👍🏻😘 #mekapmurah #mekapborong #kissbeauty #anastasia #benefitcosmetics #honeybeevenom #mn #iope #mac #kylie #rosetyara #supra #naked #nyx #odbo #hudacosmetics #kabukibrush #makeupbrushkabuki #kabukiset #kabukisetmalaysia #bahamamama #hotmamashading #proconcealer #concealer
MEKAP 60 SEN

Klau nk tutup parut jerawat ke, jeragat ke, kemerahan ke, tona x sekata ke, eye bag mcam mata panda ke and snang cite smua flaws lah, blh try pkai concealer ni ok. Mmg terbaik lah 👍🏻😘 #mekapmurah #mekapborong #kissbeauty #anastasia #benefitcosmetics #honeybeevenom #mn #iope #mac #kylie #rosetyara #supra #naked #nyx #odbo #hudacosmetics #kabukibrush #makeupbrushkabuki #kabukiset #kabukisetmalaysia #bahamamama #hotmamashading #proconcealer #concealer

💬 0Normal

Klau nk tutup parut jerawat ke, jeragat ke, kemerahan ke, tona x sekata ke, eye bag mcam mata panda ke and snang cite smua flaws lah, blh try pkai concealer ni ok. Mmg terbaik lah 👍🏻😘 #mekapmurah #mekapborong #kissbeauty #anastasia #benefitcosmetics #honeybeevenom #mn #iope #mac #kylie #rosetyara #supra #naked #nyx #odbo #hudacosmetics #kabukibrush #makeupbrushkabuki #kabukiset #kabukisetmalaysia #bahamamama #hotmamashading #proconcealer #concealer
MEKAP 60 SEN

Klau nk tutup parut jerawat ke, jeragat ke, kemerahan ke, tona x sekata ke, eye bag mcam mata panda ke and snang cite smua flaws lah, blh try pkai concealer ni ok. Mmg terbaik lah 👍🏻😘 #mekapmurah #mekapborong #kissbeauty #anastasia #benefitcosmetics #honeybeevenom #mn #iope #mac #kylie #rosetyara #supra #naked #nyx #odbo #hudacosmetics #kabukibrush #makeupbrushkabuki #kabukiset #kabukisetmalaysia #bahamamama #hotmamashading #proconcealer #concealer

💬 0Normal

💑TARTE PALETTE 01💑 (front casing ) 
RM 25 exclude postage
.
.
.
💖DM /Whatsapp sy utk order💖
0139340994📲📲📲
.
. 
Screenshot gambar item♥

Postage: Rm 8(SM)/Rm12 (SS)

#mekapmurah #dyxyonline #hudabeauty #naked
#mekapmurahmalaysia
#mekapnikah #jualmekapmurah #igersmalaysia #happylife #glitter #dyxy #morphie #sephora #odbo #laneige #lipstikmurah #eyeshadow #cute #kosmetikmurah #blushermurah #aprilskin #morphiegirl #makeuptutorial #selfie #maybelline#mua#instamakeup #eyebrowbrush #eyeshadowpalette
👸DYXY ORIGINAL SELLER🙌

💑TARTE PALETTE 01💑 (front casing )
RM 25 exclude postage
.
.
.
💖DM /Whatsapp sy utk order💖
0139340994📲📲📲
.
.
Screenshot gambar item♥

Postage: Rm 8(SM)/Rm12 (SS)

#mekapmurah #dyxyonline #hudabeauty #naked
#mekapmurahmalaysia
#mekapnikah #jualmekapmurah #igersmalaysia #happylife #glitter #dyxy #morphie #sephora #odbo #laneige #lipstikmurah #eyeshadow #cute #kosmetikmurah #blushermurah #aprilskin #morphiegirl #makeuptutorial #selfie #maybelline#mua#instamakeup #eyebrowbrush #eyeshadowpalette

💬 0Normal

next