#semimatte

images and videos

Our founder with magique lipmatte code 12 and mix with imagic lipstick semi matte code ruby woo 💋💄 whats your favorite ladies? 💋💄 #lipstick #matte #semimatte #makeup #allimagiquemakeup #makeuplover #makeupjunkie #makeupart
iMagique Make Up

Our founder with magique lipmatte code 12 and mix with imagic lipstick semi matte code ruby woo 💋💄 whats your favorite ladies? 💋💄 #lipstick #matte #semimatte #makeup #allimagiquemakeup #makeuplover #makeupjunkie #makeupart

💬 2Normal
At The KL Journal

Yup guys, only 2 days left to enjoy this special discount.
.
Pick your favourite shades now at www.simplysiti.com.my.
.
#simplysiti #itsallaboutyou #halal #cosmetics #lipsticks #matte #moist #semimatte #makeup
SimplySiti-It's All About You

Yup guys, only 2 days left to enjoy this special discount.
.
Pick your favourite shades now at www.simplysiti.com.my.
.
#simplysiti #itsallaboutyou #halal #cosmetics #lipsticks #matte #moist #semimatte #makeup

💬 4Normal

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick 💄

Sedikit info berkenaan gel semi matte lipstick 💄tekstur gel yang sangat selesa & warna yang tahan lama.
💄tidak mengeringkan bibir walaupun pakai dalam masa yang lama (teknologi mikosfera gel) 💄sesuai untuk bibir yg sensitif kerana adanya formula gel ringan

Saya pengguna tegar gel semi matte lipstick, walaupun pakai dalam masa yang lama, ia x mengeringkan bibir & tak mengalami kulit bibir mengelupas. Yahooo!!! Nak try pakai lipstick secara percuma? Ye... free je uolls.. whatsapp @ dm sy ke 012.627.8461

Jgn malu jgn segan ok!! 😊

Love, 
Syuhadah
Independent Beauty Consultant

#lipstickmarykay #matte #semimatte
#mklipstick #gelsemimatte #tamannusantarajb #marykaybbu
#marykaygelangpatah #marykayjohorbahru #marykaypontian
#hotelier #cantik #lipstickparty
Nur Syuhadah Sulaiman

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick 💄

Sedikit info berkenaan gel semi matte lipstick 💄tekstur gel yang sangat selesa & warna yang tahan lama.
💄tidak mengeringkan bibir walaupun pakai dalam masa yang lama (teknologi mikosfera gel) 💄sesuai untuk bibir yg sensitif kerana adanya formula gel ringan

Saya pengguna tegar gel semi matte lipstick, walaupun pakai dalam masa yang lama, ia x mengeringkan bibir & tak mengalami kulit bibir mengelupas. Yahooo!!! Nak try pakai lipstick secara percuma? Ye... free je uolls.. whatsapp @ dm sy ke 012.627.8461

Jgn malu jgn segan ok!! 😊

Love,
Syuhadah
Independent Beauty Consultant

#lipstickmarykay #matte #semimatte
#mklipstick #gelsemimatte #tamannusantarajb #marykaybbu
#marykaygelangpatah #marykayjohorbahru #marykaypontian
#hotelier #cantik #lipstickparty

💬 1Normal

Golden Rose Perfect Finish Liquid Foundation
•Give natural, soft and smooth looking skin
•Lightweight, non-oily texture provides and easily spreadable flawless application •Offer silky soft touch with semi matte finish and medium coverage
•Paraben free
•Made in 🇹🇷Turkey
•Halal 🕌Certified

Price RM 50
Whatsapp 0165534894

#goldenrose #goldenrosemalaysia #goldenrosecosmetics #sayajualkosmetik #makeupmurah #halalcosmetics #semimatte #makeupmurah #malaysia #foundation #turkey
Golden Rose Malaysia

Golden Rose Perfect Finish Liquid Foundation
•Give natural, soft and smooth looking skin
•Lightweight, non-oily texture provides and easily spreadable flawless application •Offer silky soft touch with semi matte finish and medium coverage
•Paraben free
•Made in 🇹🇷Turkey
•Halal 🕌Certified

Price RM 50
Whatsapp 0165534894

#goldenrose #goldenrosemalaysia #goldenrosecosmetics #sayajualkosmetik #makeupmurah #halalcosmetics #semimatte #makeupmurah #malaysia #foundation #turkey

💬 0Normal

ลิปในตำนานมาแล้วจ้า 
พร้อมส่ง📦เบอร์ 07 สีส้มอิฐงามมาก 😍.
.
ราคาแท่งละ 220฿ ปกติ 345฿.
ค่าส่งKerry 50฿ /ลงทะเบียน35฿ /EMS55฿ .
👉Line @bakeme.love 👈
Elegant Impressionist Semi - Matte Lipstick 
เอลิแกนซ์ อิมเพรสชั่นนิสต์ เซมิ - แมท ลิปสติก
ปริมาณ 3.5 g. 
มีสินค้าพร้อมส่งค่ะ
#ของแท้ 100%‼️‼️ #ของใหม่ #ยังไม่แกะกล่องน๊า มือ1 
#lipmatte 
ลิปสติกเนื้อกึ่งด้าน ให้สัมผัสเนียนนุ่ม ชุ่มชื้น พร้อมคงสีสวย ชัดและติดทนนาน 
วิธีใช้ : ใช้เพิ่มสีสันบริเวณริมฝีปาก #Beautycottage #semimatte
นมจิตรลดา - วิตามินซีGPO100฿

ลิปในตำนานมาแล้วจ้า
พร้อมส่ง📦เบอร์ 07 สีส้มอิฐงามมาก 😍.
.
ราคาแท่งละ 220฿ ปกติ 345฿.
ค่าส่งKerry 50฿ /ลงทะเบียน35฿ /EMS55฿ .
👉Line @bakeme.love 👈
Elegant Impressionist Semi - Matte Lipstick
เอลิแกนซ์ อิมเพรสชั่นนิสต์ เซมิ - แมท ลิปสติก
ปริมาณ 3.5 g.
มีสินค้าพร้อมส่งค่ะ
#ของแท้ 100%‼️‼️ #ของใหม#ยังไม่แกะกล่องน๊า มือ1
#lipmatte
ลิปสติกเนื้อกึ่งด้าน ให้สัมผัสเนียนนุ่ม ชุ่มชื้น พร้อมคงสีสวย ชัดและติดทนนาน
วิธีใช้ : ใช้เพิ่มสีสันบริเวณริมฝีปาก #Beautycottage #semimatte

💬 0Normal

Velvet Revolution Lipstick

EXPOSED

RM 49 (No GST) 👄Heal your chapped lips! 👄No more dry lips! 👄Very light & smooth texture!

A semi matte texture infused with ARGAN OIL that helps the lips to stay moisturized when applied.
VELVET REVOLUTION LIPSTICK is available in 5 stunning colors.

1. Exposed
2. Stripped
3. Bewitching 
4. Bitter Sweet
5. Cerise

#lipstick #lipstik #makeup #SemiMatte #lipsemimatte #arganoil #smoothlipstick #velvet #bibircantik #gorgeouslips #heallips #chappedlips #lipscare #shoppingonline #kedaionline #online
Jom Tambah Income W Sugarbelle

Velvet Revolution Lipstick

EXPOSED

RM 49 (No GST) 👄Heal your chapped lips! 👄No more dry lips! 👄Very light & smooth texture!

A semi matte texture infused with ARGAN OIL that helps the lips to stay moisturized when applied.
VELVET REVOLUTION LIPSTICK is available in 5 stunning colors.

1. Exposed
2. Stripped
3. Bewitching
4. Bitter Sweet
5. Cerise

#lipstick #lipstik #makeup #SemiMatte #lipsemimatte #arganoil #smoothlipstick #velvet #bibircantik #gorgeouslips #heallips #chappedlips #lipscare #shoppingonline #kedaionline #online

💬 0Normal

Unhas Quentinhas Feitas agora da Minha Cliente 👉 @jenyffermarques  #azulmistico #AvonMark #SemiMatte
#JussyManicure #AgendejáseuHorário 
#ArraseDeUnhasLindas
Jussiara Alves

Unhas Quentinhas Feitas agora da Minha Cliente 👉 @jenyffermarques #azulmistico #AvonMark #SemiMatte
#JussyManicure #AgendejáseuHorário
#ArraseDeUnhasLindas

💬 0X-Pro II

It's what your kiss has been craving!!! I have SAMPLES!!! Comment or message me! 💋💋💋
#kisses #craving #semimatte #shopmarykaywithvictoria #mkfacebyvictoria #haveyoujoinedmygroupyet #marykay
Victoria Clarkson

It's what your kiss has been craving!!! I have SAMPLES!!! Comment or message me! 💋💋💋
#kisses #craving #semimatte #shopmarykaywithvictoria #mkfacebyvictoria #haveyoujoinedmygroupyet #marykay

💬 0Normal

Who LOVES 💄💄💄?! Who LOVES Semi Matte 💄?!?! 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 Wanna sample?! YAYYYY, you do?! I have PLENTY!!! Comment or message me!!! 😘❤️💄💋
#lipstick #semimatte #wannasample #yesplease #shopmarykaywithvictoria #mkfacesbyvictoria 
#haveyoujoinedmygroupyet #marykay
Victoria Clarkson

Who LOVES 💄💄💄?! Who LOVES Semi Matte 💄?!?! 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 Wanna sample?! YAYYYY, you do?! I have PLENTY!!! Comment or message me!!! 😘❤️💄💋
#lipstick #semimatte #wannasample #yesplease #shopmarykaywithvictoria #mkfacesbyvictoria
#haveyoujoinedmygroupyet #marykay

💬 0Normal

#SON_GẤC_MOSY_LOVE ĐÃ ĐẾN VÀ QUYẾN RŨ THÀNH CÔNG HÀNG NGÀN CÔ NÀNG SIÊU KHÓ TÍNH TẠI VIỆT NAM BỞI: 🎉CHẤT SON #SEMIMATTE ( Son bán lì). Đây là chất son có độ lì vừa phải đặc biệt đáp ứng trọn vẹn tiêu chí không làm #KHÔ_MÔI, #LỘ_VÂN_MÔI của chị em chúng ta 😀 🎉 Son chiết xuất 100% từ tự nhiên. KHÔNG CHỨA CHÌ, CHẤT ĐỘC HẠI an toàn với tất cả mọi người kể cả các mẹ #bỉmsữa 
TẶNG NGAY SON DƯỠNG TRỊ THÂM MÔI KHI MUA SON MOSY LOVE

Lh ngay: 01687.848.520
MỘC NHIÊN

#SON_GẤC_MOSY_LOVE ĐÃ ĐẾN VÀ QUYẾN RŨ THÀNH CÔNG HÀNG NGÀN CÔ NÀNG SIÊU KHÓ TÍNH TẠI VIỆT NAM BỞI: 🎉CHẤT SON #SEMIMATTE ( Son bán lì). Đây là chất son có độ lì vừa phải đặc biệt đáp ứng trọn vẹn tiêu chí không làm #KHÔ_MÔI, #LỘ_VÂN_MÔI của chị em chúng ta 😀 🎉 Son chiết xuất 100% từ tự nhiên. KHÔNG CHỨA CHÌ, CHẤT ĐỘC HẠI an toàn với tất cả mọi người kể cả các mẹ #bỉmsữa
TẶNG NGAY SON DƯỠNG TRỊ THÂM MÔI KHI MUA SON MOSY LOVE

Lh ngay: 01687.848.520

💬 0Normal

" lawa, tak nampak kering..😍😍"
Kata husband..gituuh..
Ni lah die..semi matte gel lipstik..code: always apricot
Die pink2 cket peach2 cket..tp iolls pakai more to pink..
Suke texture die..smooth jer bile pakai..xkering kontang..tapi still ade effect matte tu..means xcepat ilang & xlekat kat cawan bila da lama pki..hikhik..panjang kan explaination die..ha pelagi moh ler beli satu..walaa..💋😘
.
💘💘💘
#semimattegellipstick #marykaylipstick #semimatte #smooth #alwaysapricot #lovethetexture #marykaylife
Syafiqah Ashikin Sarmon

" lawa, tak nampak kering..😍😍"
Kata husband..gituuh..
Ni lah die..semi matte gel lipstik..code: always apricot
Die pink2 cket peach2 cket..tp iolls pakai more to pink..
Suke texture die..smooth jer bile pakai..xkering kontang..tapi still ade effect matte tu..means xcepat ilang & xlekat kat cawan bila da lama pki..hikhik..panjang kan explaination die..ha pelagi moh ler beli satu..walaa..💋😘
.
💘💘💘
#semimattegellipstick #marykaylipstick #semimatte #smooth #alwaysapricot #lovethetexture #marykaylife

💬 0Normal

Gel Semi Matte Lipstick memang best. Ringan je kat bibir. Sape yang malas nak touch up banyak kali tu elok la ada 2,3 batang lipstick ni dalam beg. Memang puas hati. Warnanya pun menawan jer bila berada kat atas bibir korang tu. 
Walaupun tahan lama ia masih tidak mengeringkan bibir korang. Haaaa ni la yang korang cari kan? Warna gincu yang tahan lama tanpa membuatkan bibir kering berkuping. Minyak Bunga Matahari dan Ester Jojoba membantu bibir menjadi lebih sihat tau 😘😘 Eh eh.... Lipstick Mary Kay ni bukan sekadar lipstick biasa biasa tau. Ia ada vitamin C dan E dimana dapat melindungi bibir drpd menjadi gelap atau lebam serta melindungi warna lipstick daripada teroksida. Vitamin C dan E mengandungi antioksidan yang tinggi 😱😱😱 Teknologi gel membolehkan sapuannya licin pada bibir dan teknologi soft fokus membolehkan bibir nampak lebih seksi dan penuh. Ouch 😍😍😍 Bulan ni ada promo best sangat. Beli lipstick dapat pakej mata lentik. Nak tau apa jom kita sembang sembang 📞☎📲 0179550471

Lets Beauty Talk. 
http://Wasap.my/60179550471  #BeautyConsultantPerak #BeautyConsultantKualaTerengganu
#TahanLamaTapiTakKeringBibir
#Berpelembab
#MakanPunWarnaMasihTerangLagi
#TeknologiGelSenangNakSapuKatBibir
#marykayindependentbeautyconsultant #marykay #MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKayKualaTerengganu #Lipstick #LipstickBerhantu #SemiMatte #Matte #GelLipstickSemiMatte #Terbaik #LipstickTanpaPlumbum #LipstickBervitamin #LipstickBerpelembab  #Lipstick #GincuBibir #PilihYangBerkualiti #SemiMatteGelLipstick
N.A.M_STORE

Gel Semi Matte Lipstick memang best. Ringan je kat bibir. Sape yang malas nak touch up banyak kali tu elok la ada 2,3 batang lipstick ni dalam beg. Memang puas hati. Warnanya pun menawan jer bila berada kat atas bibir korang tu.
Walaupun tahan lama ia masih tidak mengeringkan bibir korang. Haaaa ni la yang korang cari kan? Warna gincu yang tahan lama tanpa membuatkan bibir kering berkuping. Minyak Bunga Matahari dan Ester Jojoba membantu bibir menjadi lebih sihat tau 😘😘 Eh eh.... Lipstick Mary Kay ni bukan sekadar lipstick biasa biasa tau. Ia ada vitamin C dan E dimana dapat melindungi bibir drpd menjadi gelap atau lebam serta melindungi warna lipstick daripada teroksida. Vitamin C dan E mengandungi antioksidan yang tinggi 😱😱😱 Teknologi gel membolehkan sapuannya licin pada bibir dan teknologi soft fokus membolehkan bibir nampak lebih seksi dan penuh. Ouch 😍😍😍 Bulan ni ada promo best sangat. Beli lipstick dapat pakej mata lentik. Nak tau apa jom kita sembang sembang 📞☎📲 0179550471

Lets Beauty Talk.
http://Wasap.my/60179550471 #BeautyConsultantPerak #BeautyConsultantKualaTerengganu
#TahanLamaTapiTakKeringBibir
#Berpelembab
#MakanPunWarnaMasihTerangLagi
#TeknologiGelSenangNakSapuKatBibir
#marykayindependentbeautyconsultant #marykay #MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKayKualaTerengganu #Lipstick #LipstickBerhantu #SemiMatte #Matte #GelLipstickSemiMatte #Terbaik #LipstickTanpaPlumbum #LipstickBervitamin #LipstickBerpelembab #Lipstick #GincuBibir #PilihYangBerkualiti #SemiMatteGelLipstick

💬 0Normal

Choices... choices... #Matte vs. #SemiMatte ?
Both are processed responsibly. 
Get yours now.
+62819707083
#crocodile #porosus #leatherbag  #leatherjacket #luxury #fashiondesigner
P Leather

Choices... choices... #Matte vs. #SemiMatte ?
Both are processed responsibly.
Get yours now.
+62819707083
#crocodile #porosus #leatherbag #leatherjacket #luxury #fashiondesigner

💬 0Normal
At Badung, Bali, Indonesia

It's practically the weekend. Stock up on @mdmflow at the Slapp Shop. 💋🙅🏼🙅🏾🙅🏻🙅🏽💋
Slapp.

It's practically the weekend. Stock up on @mdmflow at the Slapp Shop. 💋🙅🏼🙅🏾🙅🏻🙅🏽💋

💬 3Normal
At London, United Kingdom

Bits, Please! 💄Lipstick ออร์แกนิก 
ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ปลอดภัย ไม่ก่อให้เกิดอาการแพ้ เนื้อครีมกึ่งแมทเกลี่ยง่ายมากก อยากให้ลองง ไม่ตกร่องหรือเป็นแผ่น เพิ่มความชุ่มชื่นให้กับริมฝีปาก คือดีย์ มีให้เลือกถึง 8 สีเล้ยยยย

Price: 390 บาท (free reg/ ems +20)
📍พระจอมเกล้าฯลาดกระบัง นัดรับได้น้า
Line: @ovo1510m (มี @ ด้านหน้า)
#bitsplease #organic #crueltyfree #lipstick #semimatte #พร้อมส่ง
Bits, Please!

Bits, Please! 💄Lipstick ออร์แกนิก
ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี ปลอดภัย ไม่ก่อให้เกิดอาการแพ้ เนื้อครีมกึ่งแมทเกลี่ยง่ายมากก อยากให้ลองง ไม่ตกร่องหรือเป็นแผ่น เพิ่มความชุ่มชื่นให้กับริมฝีปาก คือดีย์ มีให้เลือกถึง 8 สีเล้ยยยย

Price: 390 บาท (free reg/ ems +20)
📍พระจอมเกล้าฯลาดกระบัง นัดรับได้น้า
Line: @ovo1510m (มี @ ด้านหน้า)
#bitsplease #organic #crueltyfree #lipstick #semimatte #พร้อมส่ง

💬 0Normal

We know how much you love our lipsticks so here's a 15% off offer for all our Simply Elegant lipsticks. Hurry as offer lasts for 3 DAYS ONLY!!
.

Log on to www.simplysiti.com.my now!
.

#simplysiti #itsallaboutyou #lipsticks #matte #semimatte #moist #beauty #sale #discounts
SimplySiti-It's All About You

We know how much you love our lipsticks so here's a 15% off offer for all our Simply Elegant lipsticks. Hurry as offer lasts for 3 DAYS ONLY!!
.

Log on to www.simplysiti.com.my now!
.

#simplysiti #itsallaboutyou #lipsticks #matte #semimatte #moist #beauty #sale #discounts

💬 2Normal

Assalamualaikum dan hai semua 🙋 nie nak tanya, dah ada skinvigorate brush ke belum? Perlu ke skinvigorate brush nie? Yes sngatlah perlu! .
.
Sbb mencuci guna tangan tak bersih sngat tau! Tgk luaran je bersih tapi pori dekat bahagian dalam tersumbat. .
Kalau kita remove make up pakai tangan, belum tentu bersih. Kalau awak semua perasan, kadang-kadang kita dah pun remove make up, eh tapi rasa muka still ada kesan-kesan make up tu.. kesan foundation still ada.. kadang-kadang tu.. lap muka dengan tisu atau kapas bersama toner/freshener/softener, haaaaa memang kesan foundation still kat situ!
.
.
Sah-sahlaaa tu kulit kita TAK BERSIH! Lepas tu? Termendap lah dalam kulit kekotoran.
.
.
🌼Lepas tu? Berkumpul dan berjemaah laaa all the dirts & impurities dalam kulit... lama-lama kulit awak pun semakin berminyak.. menyebabkan terjadinya jerawat,jeragat, blackheads, whitehead! Euwww! Mesti tak suka kan? Lepas tue, salahkan skin care muka tak elok2. Tapi sebenarnya,  cara cucian muka tue yg tak bersih!😱😱😱
.
Jadi, apa lagi grab lah skrg! Cepat2 whatsapp Nad skrg ye! 😘
.
Yg berminat boleh cepat2 whatsapp/DM je nad ye 😘 Nak bertanya tentang produk2 mary kay pon boleh. Tak ada masalah. Yg nak try produk2 Mary Kay, boleh set appointment dgn Nad. Kita jumpa ok 😘
.
Lots of love,.
.
👩 Nadhirah .
📞+6013-5981809
💄 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.

#marykay #marykaypekan #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaychini #pekanpahang #skincarepekanpahang #makeuppekanpahang #makeuppekan #hantaranmurah #vscocam #kulitlawa #lipstickmarykay #semimatte #semimattegellipstick #foundation #foundationmarykay
Nurul Nadhirah Roziaizan

Assalamualaikum dan hai semua 🙋 nie nak tanya, dah ada skinvigorate brush ke belum? Perlu ke skinvigorate brush nie? Yes sngatlah perlu! .
.
Sbb mencuci guna tangan tak bersih sngat tau! Tgk luaran je bersih tapi pori dekat bahagian dalam tersumbat. .
Kalau kita remove make up pakai tangan, belum tentu bersih. Kalau awak semua perasan, kadang-kadang kita dah pun remove make up, eh tapi rasa muka still ada kesan-kesan make up tu.. kesan foundation still ada.. kadang-kadang tu.. lap muka dengan tisu atau kapas bersama toner/freshener/softener, haaaaa memang kesan foundation still kat situ!
.
.
Sah-sahlaaa tu kulit kita TAK BERSIH! Lepas tu? Termendap lah dalam kulit kekotoran.
.
.
🌼Lepas tu? Berkumpul dan berjemaah laaa all the dirts & impurities dalam kulit... lama-lama kulit awak pun semakin berminyak.. menyebabkan terjadinya jerawat,jeragat, blackheads, whitehead! Euwww! Mesti tak suka kan? Lepas tue, salahkan skin care muka tak elok2. Tapi sebenarnya, cara cucian muka tue yg tak bersih!😱😱😱
.
Jadi, apa lagi grab lah skrg! Cepat2 whatsapp Nad skrg ye! 😘
.
Yg berminat boleh cepat2 whatsapp/DM je nad ye 😘 Nak bertanya tentang produk2 mary kay pon boleh. Tak ada masalah. Yg nak try produk2 Mary Kay, boleh set appointment dgn Nad. Kita jumpa ok 😘
.
Lots of love,.
.
👩 Nadhirah .
📞+6013-5981809
💄 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.

#marykay #marykaypekan #marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaychini #pekanpahang #skincarepekanpahang #makeuppekanpahang #makeuppekan #hantaranmurah #vscocam #kulitlawa #lipstickmarykay #semimatte #semimattegellipstick #foundation #foundationmarykay

💬 0Normal

#sapporohairboutique #hairboutique #top #sapporohair #kpro #mediumhold #semimatte #stylingcream #teen #moldingpaste #fibras #pasta #kpro #pomada #cabelos #homem #hair #cabelos #hairhealth  #hair #cabelosaudável #top #luxo #luxury 📞(11)4613-6866/6867
📞(11)3735-2773
📞(11)4777/0003 📞(12)3411-0486
📞(11)3735-1020/2859
www.sapporo.com.br
💇💇🏼‍♂️👱🏻‍♀️💅🏻💄👄👦🏻👧🏼👶🏽🇧🇷
Sapporohair_official

#sapporohairboutique #hairboutique #top #sapporohair #kpro #mediumhold #semimatte #stylingcream #teen #moldingpaste #fibras #pasta #kpro #pomada #cabelos #homem #hair #cabelos #hairhealth #hair #cabelosaudável #top #luxo #luxury 📞(11)4613-6866/6867
📞(11)3735-2773
📞(11)4777/0003 📞(12)3411-0486
📞(11)3735-1020/2859
www.sapporo.com.br
💇💇🏼‍♂️👱🏻‍♀️💅🏻💄👄👦🏻👧🏼👶🏽🇧🇷

💬 1Normal

Wake up to new make up!!!!! Labiales semi-matte Mary Kay!! Quien dijo color!! 💋💋💋💋💋💋#labiales #semimatte #marykay #mujeres #makeup #cuidadodelapiel #comonosgusta
Bresca Taveras (god First)

Wake up to new make up!!!!! Labiales semi-matte Mary Kay!! Quien dijo color!! 💋💋💋💋💋💋#labiales #semimatte #marykay #mujeres #makeup #cuidadodelapiel #comonosgusta

💬 0Normal

MAKEUP REMOVER
.
SANGAT MUDAH CEPAT DAN BERSIH MENANGGALKAN MAKEUP .
SAMA ADA SOLEKAN NIPIS ATAU TEBAL SANGAT BERSIH!
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#makeupremover #remover #pembersihmakeup #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral
Sheezara Online Shop

MAKEUP REMOVER
.
SANGAT MUDAH CEPAT DAN BERSIH MENANGGALKAN MAKEUP .
SAMA ADA SOLEKAN NIPIS ATAU TEBAL SANGAT BERSIH!
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#makeupremover #remover #pembersihmakeup #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral

💬 0Normal

MAKEUP REMOVER
.
SANGAT MUDAH CEPAT DAN BERSIH MENANGGALKAN MAKEUP .
SAMA ADA SOLEKAN NIPIS ATAU TEBAL SANGAT BERSIH!
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#makeupremover #remover #pembersihmakeup #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral
Sheezara Online Shop

MAKEUP REMOVER
.
SANGAT MUDAH CEPAT DAN BERSIH MENANGGALKAN MAKEUP .
SAMA ADA SOLEKAN NIPIS ATAU TEBAL SANGAT BERSIH!
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#makeupremover #remover #pembersihmakeup #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral

💬 0Normal

MAKEUP REMOVER
.
SANGAT MUDAH CEPAT DAN BERSIH MENANGGALKAN MAKEUP .
SAMA ADA SOLEKAN NIPIS ATAU TEBAL SANGAT BERSIH!
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#makeupremover #remover #pembersihmakeup #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral
Sheezara Online Shop

MAKEUP REMOVER
.
SANGAT MUDAH CEPAT DAN BERSIH MENANGGALKAN MAKEUP .
SAMA ADA SOLEKAN NIPIS ATAU TEBAL SANGAT BERSIH!
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#makeupremover #remover #pembersihmakeup #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral

💬 0Normal

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral
Sheezara Online Shop

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral

💬 1Normal

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral
Sheezara Online Shop

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral

💬 0Normal

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral
Sheezara Online Shop

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral

💬 0Normal

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral
Sheezara Online Shop

LONG LASTING GEL SEMI MATTE LIPSTICKS
.
PELBAGAI WARNA
.
TAHAN SEPANJANG HARI
.
WARNA YANG SUPER MENARIK DAN TIDAK MENGANDUNGI BAHAN MERBAHAYA
.
WHATSAPP 013-7193408
.
#lipsticks #lipstik #lipstikmalaysia #makeupmalaysia #makeup #beauty #semimatte #mattelipstick #fatiyalatiff #natashaelyzza #viral

💬 0Normal

🌺 MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK 🌺
.
Promo..Promo..Promo.. 📢📢
.
Beli 3⃣ Lipstick PERCUMA 1⃣ Mascara Mary Kay..
.
Ada 8⃣ warna hebat!
.
💋 BASHFUL YOU.
💋 RICH TRUFFLE.
💋 ALWAYS APRICOT.
💋 MAUVE MOMENT.
💋 POWERFUL PINK.
💋 POPPY PLEASE.
💋 MIDNIGHT RED.
💋 CRUSHED BERRY.
.
💄 Formula gel yang ringan..
💄 Teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama..
💄 Kesan fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata..
💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir..
💄 Didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah..
.
Berminat dengan Lipstick Mary Kay???
.
Ingin mencuba🙋🙋🙋
.
Mary Kay Beauty Consultant
IEQA | 017-265 1924
.
#marykay #marykaymalaysia #maydreamcometrue #beautiful #skincare #makeup #foundation #sayanakcantik #sayajualonline #sayajual #raya2017 #facial #beautyconsultant #letscantik #jomcantik #beauty #lipstick #sideincome #murahrezeki #kualalumpur #selangor #malaysia #seremban #semimatte #semimattelipstick #roketinstamethod
💋 MARY KAY BEAUTY CONSULTANT 💋

🌺 MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK 🌺
.
Promo..Promo..Promo.. 📢📢
.
Beli 3⃣ Lipstick PERCUMA 1⃣ Mascara Mary Kay..
.
Ada 8⃣ warna hebat!
.
💋 BASHFUL YOU.
💋 RICH TRUFFLE.
💋 ALWAYS APRICOT.
💋 MAUVE MOMENT.
💋 POWERFUL PINK.
💋 POPPY PLEASE.
💋 MIDNIGHT RED.
💋 CRUSHED BERRY.
.
💄 Formula gel yang ringan..
💄 Teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama..
💄 Kesan fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata..
💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir..
💄 Didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah..
.
Berminat dengan Lipstick Mary Kay???
.
Ingin mencuba🙋🙋🙋
.
Mary Kay Beauty Consultant
IEQA | 017-265 1924
.
#marykay #marykaymalaysia #maydreamcometrue #beautiful #skincare #makeup #foundation #sayanakcantik #sayajualonline #sayajual #raya2017 #facial #beautyconsultant #letscantik #jomcantik #beauty #lipstick #sideincome #murahrezeki #kualalumpur #selangor #malaysia #seremban #semimatte #semimattelipstick #roketinstamethod

💬 16Normal

next