DATO' DRK ™

@datodrk_official

ALHAMDULILLAH.tqvm☎️017 -921 1450/013-9151831..fb:kamalruzaman nordin FB PAGE:Drk KOSMETIK youtube:kamalruzaman nordin twitter:kamalruzaman nordin

http://www.drkkosmetik.com/

Images and videos by DATO' DRK ™

merah sangat lah mak ngahhhhh... merecikkkkk... epal merah freee utk follower bertuah saya give away iphone 7 free musim ke 4... nak tak???❤️

merah sangat lah mak ngahhhhh... merecikkkkk... epal merah freee utk follower bertuah saya give away iphone 7 free musim ke 4... nak tak???❤️

💬 147Normal

siapa suka makan ketam????❤️❤️❤️ bini tercinta masak...sedappp❤️❤️

siapa suka makan ketam????❤️❤️❤️ bini tercinta masak...sedappp❤️❤️

💬 40Normal

drn masak utk kito... salmon... ketam... sayur......sedapppp❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻

drn masak utk kito... salmon... ketam... sayur......sedapppp❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻

💬 34Normal

bukan senang nak senang..... bukan susah nak susah... all yours... you work hard... i give iphone 7  freeeee to you.... you are lazy.... other people get iphone 7freeee from me... ❤️❤️❤️❤️

bukan senang nak senang..... bukan susah nak susah... all yours... you work hard... i give iphone 7 freeeee to you.... you are lazy.... other people get iphone 7freeee from me... ❤️❤️❤️❤️

💬 45Normal

wake up.. keep fighting .. never  ever give up... stop dreaming..... stop complaining ....... work for it with patient.... never listen to negative people .....at the end of the day....IPHONE 7 FREEE BELONG TO YOU‼️‼️‼️‼️‼️

wake up.. keep fighting .. never ever give up... stop dreaming..... stop complaining ....... work for it with patient.... never listen to negative people .....at the end of the day....IPHONE 7 FREEE BELONG TO YOU‼️‼️‼️‼️‼️

💬 42Normal

happy dia @ikhmal_sw ... saya like komen dia😂😂😂❤️❤️😍😍🙏🙏🙏🙏😀😀😀😀😀😀

happy dia @ikhmal_sw ... saya like komen dia😂😂😂❤️❤️😍😍🙏🙏🙏🙏😀😀😀😀😀😀

💬 39Normal

luahan hati pemenang iphone 7 freee musim ke 2 dulu @adawiyah_ali  dari Terengganu... 😍😍 the more we give.. the more we get🙏🙏🙏👍🏻👍🏻👍🏻

luahan hati pemenang iphone 7 freee musim ke 2 dulu @adawiyah_ali dari Terengganu... 😍😍 the more we give.. the more we get🙏🙏🙏👍🏻👍🏻👍🏻

💬 30Normal

semua komen anda... saya baca satu persatu... bila tak busy.. saya reply semua komen anda... bila time busy sangat.. saya like semua komen anda.... coz one thing.... i love you all... i am nothing without all of you❤️❤️👍🏻🙏🙏🙏🙏

semua komen anda... saya baca satu persatu... bila tak busy.. saya reply semua komen anda... bila time busy sangat.. saya like semua komen anda.... coz one thing.... i love you all... i am nothing without all of you❤️❤️👍🏻🙏🙏🙏🙏

💬 52Normal

luahan hati pemenang iphone 7 free musim ke 3 yang lepas @luqsbeauty  @drkkosmetikmurohsokmo ❤️

luahan hati pemenang iphone 7 free musim ke 3 yang lepas @luqsbeauty @drkkosmetikmurohsokmo ❤️

💬 43Normal

pemenang iphone 7 free musim ke 3 yang lepas @luqsbeauty  dari TERENGGANU❤️

pemenang iphone 7 free musim ke 3 yang lepas @luqsbeauty dari TERENGGANU❤️

💬 44Normal

pemenang iphone 7 freee musim ke 3 @luqsbeauty  dari TERENGGANU❤️

pemenang iphone 7 freee musim ke 3 @luqsbeauty dari TERENGGANU❤️

💬 34Normal

pemenang iphone 7 freee musim ke 2 @adawiyah_ali  dari TERENGGANU❤️

pemenang iphone 7 freee musim ke 2 @adawiyah_ali dari TERENGGANU❤️

💬 34Normal

pemenang iphone 7 freee musim pertama @jee.jaslan dari KELANTAN

pemenang iphone 7 freee musim pertama @jee.jaslan dari KELANTAN

💬 31Normal

harta bertimbun timbun takde makna nya kalau hidup tak bahagia .... biar miskin tapi  hidup bahagia❤️❤️❤️❤️❤️💋 #familyman

harta bertimbun timbun takde makna nya kalau hidup tak bahagia .... biar miskin tapi hidup bahagia❤️❤️❤️❤️❤️💋 #familyman

💬 27Normal

basuh pinggan mangkuk.. cuci tandas.. kutip buah epal di australia.. hantar pamphlets .. hantar surat khabar.. kerja jual sayur di kedai sayur orang vietnam ... kutip tin minuman... jual baju bundle ......mintak sedekah ........kerja cari  duit sendiri nak kahwin 22tahun dulu.. tak sampai hati nak mintak dengan mak bapak sebab mereka miskin sangat sangat... susah sungguh hidup ku dulu😭

basuh pinggan mangkuk.. cuci tandas.. kutip buah epal di australia.. hantar pamphlets .. hantar surat khabar.. kerja jual sayur di kedai sayur orang vietnam ... kutip tin minuman... jual baju bundle ......mintak sedekah ........kerja cari duit sendiri nak kahwin 22tahun dulu.. tak sampai hati nak mintak dengan mak bapak sebab mereka miskin sangat sangat... susah sungguh hidup ku dulu😭

💬 39Normal

bina hidup  bersama dari miskin  hina dina 22 tahun dulu❤️

bina hidup bersama dari miskin hina dina 22 tahun dulu❤️

💬 35Normal

REZEKI DARI ALLAH TAK PERNAH SALAH ALAMAT TUANNYA... yang rajin berusaha dengan sabar ... pasti berjaya ... luahan hati pemenang contest repost rm300 dari saya @cikpenuhharapan_27

REZEKI DARI ALLAH TAK PERNAH SALAH ALAMAT TUANNYA... yang rajin berusaha dengan sabar ... pasti berjaya ... luahan hati pemenang contest repost rm300 dari saya @cikpenuhharapan_27

💬 39Normal

TAHNIAHHHHH‼️‼️‼️‼️‼️‼️ tuan punya ig ini @cikpenuhharapan_27  ialah orang yang last sekali repost sebelum saya kata STOPPPPP...tepat jam 8.30 tadi .......dengan ini secara rasminya dia telah menang  CONTEST REPOST INI DAN DIA LAYAK DAPAT DUIT FREEE RM300 dari saya ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

TAHNIAHHHHH‼️‼️‼️‼️‼️‼️ tuan punya ig ini @cikpenuhharapan_27 ialah orang yang last sekali repost sebelum saya kata STOPPPPP...tepat jam 8.30 tadi .......dengan ini secara rasminya dia telah menang CONTEST REPOST INI DAN DIA LAYAK DAPAT DUIT FREEE RM300 dari saya ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

💬 44Normal

STOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP... contest repost ni .. sudah tamat... saya sudah screen shot orang yang last repost ❤️❤️

STOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP... contest repost ni .. sudah tamat... saya sudah screen shot orang yang last repost ❤️❤️

💬 38Normal

dia sibuk study❤️❤️😂💋💋

dia sibuk study❤️❤️😂💋💋

💬 26Gingham

boleh contact team saya❤️

boleh contact team saya❤️

💬 12Normal

boleh contact team saya❤️

boleh contact team saya❤️

💬 16Normal

boleh contact  team saya❤️

boleh contact team saya❤️

💬 12Normal

set diet drk rm100

set diet drk rm100

💬 16Normal

ramai yang nak baby free tu❤️

ramai yang nak baby free tu❤️

💬 17Normal

dia nak baby free tu❤️

dia nak baby free tu❤️

💬 24Normal

cuba komen😂😂😂❤️

cuba komen😂😂😂❤️

💬 28Normal

semua urusan.. whasap nombor admin saya💕

semua urusan.. whasap nombor admin saya💕

💬 23Normal

FREEE💕💕

FREEE💕💕

💬 170Normal

nak tutup dah contest ni... siapa last sekali repost sebelum saya kata STOPPP... dapat duit FREE RM300 dari saya💕

nak tutup dah contest ni... siapa last sekali repost sebelum saya kata STOPPP... dapat duit FREE RM300 dari saya💕

💬 54Normal

krim jeragat gold terbaru drk rm150🌸🌸🌸

krim jeragat gold terbaru drk rm150🌸🌸🌸

💬 17Normal