#yogateam

images and videos

#Day22!! Sot flasim rreth Ashtanga Yoga, te njihemi ne pika te shkurta me ate qe jemi duke praktiku gjate kesaj sfide! Ashtanga Yoga është metoda më e fuqishme, e popullarizuar dhe e provuar në yoga. Kjo metodë përfshin sinkronizimin e frymëmarrjes me një varg pozicionesh njëra pa tjetrës që prodhojnë nxehtësi të fortë të brendshme si dhe djersë pastruese që nga ana tjetër detoksifikon muskujt dhe organet.
Ashtanga Vinyasa Yoga është stili i yoga-së i koduar dhe popullarizuar nga K. Pattabho Jois gjatë shekullit 20 dhe me së shpeshti promovohet si metodë e modernizuar e yoga-së klasike indiane. Ashtanga do të thotë tetë gjymtyrë ose degë, nga të cilat asana ose pozicioni fizik në yoga është vetëm një prej degëve, frymëmarrja është një degë tjetër. #ashtangayogachallenge #ashtanga #ashtangayoga #yogabenefits #yogaaroundtheworld #yogaaroundtheglobe #yogaposes #dailyyogapractice #yogachallengeaugust2017 #yogachallenge #yogaeverydamnday #yogainspiration #yogaoutdoor #beautifulyoga #ashtangavinyasa #ashtangayogi #yogateacher #yogamotivation #yogateam @suadayogaandfriends #30ashtangayogachallengekosova #yogini #yoginis #yoginisofinstagram #yogacommunity #prishtinë #kosovo #yoganeshqip #yogaandsunsets
Suada

#Day22!! Sot flasim rreth Ashtanga Yoga, te njihemi ne pika te shkurta me ate qe jemi duke praktiku gjate kesaj sfide! Ashtanga Yoga është metoda më e fuqishme, e popullarizuar dhe e provuar në yoga. Kjo metodë përfshin sinkronizimin e frymëmarrjes me një varg pozicionesh njëra pa tjetrës që prodhojnë nxehtësi të fortë të brendshme si dhe djersë pastruese që nga ana tjetër detoksifikon muskujt dhe organet.
Ashtanga Vinyasa Yoga është stili i yoga-së i koduar dhe popullarizuar nga K. Pattabho Jois gjatë shekullit 20 dhe me së shpeshti promovohet si metodë e modernizuar e yoga-së klasike indiane. Ashtanga do të thotë tetë gjymtyrë ose degë, nga të cilat asana ose pozicioni fizik në yoga është vetëm një prej degëve, frymëmarrja është një degë tjetër. #ashtangayogachallenge #ashtanga #ashtangayoga #yogabenefits #yogaaroundtheworld #yogaaroundtheglobe #yogaposes #dailyyogapractice #yogachallengeaugust2017 #yogachallenge #yogaeverydamnday #yogainspiration #yogaoutdoor #beautifulyoga #ashtangavinyasa #ashtangayogi #yogateacher #yogamotivation #yogateam @suadayogaandfriends #30ashtangayogachallengekosova #yogini #yoginis #yoginisofinstagram #yogacommunity #prishtinë #kosovo #yoganeshqip #yogaandsunsets

💬 1Perpetua
At Pristina

終於拿到完賽禮❤️
🍹滿滿充實的兩天行程👙⭐️🌞🍺 期待下次的旅行✈️
#roxybeach #rockfitness #running #sup #yogateam #lovelygirls #bikini #sunnyday #love❤️#wearethebest #20170812💕
Ally Wang

終於拿到完賽禮❤️
🍹滿滿充實的兩天行程👙⭐️🌞🍺 期待下次的旅行✈️
#roxybeach #rockfitness #running #sup #yogateam #lovelygirls #bikini #sunnyday #love❤️#wearethebest #20170812💕

💬 1Normal
At 福隆海水浴場

"I am merely a mirror in which you are looking at yourself." ~ J.Krishnamurti 💜🙏🏻
Ela Atalan

"I am merely a mirror in which you are looking at yourself." ~ J.Krishnamurti 💜🙏🏻

💬 1Normal
At Cihangir Yoga İstinye

When you experience every life breath with utmost intensity, without the distractions of thoughts and emotions, devoid of any psychological drama, you are liberated from the very process of birth and death. You are not only more alive, you are life itself. - Sadhguru Jaggi Vasudev.

Gentle practice of Hatha Yoga @yogahouse.ae at 4 pm on Mondays and Wednesdays. 
Also at 9am Tuesdays and Thursdays @ahappinesscenter

#asana #yogateam #yogachallenge #yoga #yogafam #yogalove #yogasana #yogapractice #yogaeverydamnday #yogaformen #yogainspirations #hatha #hathayoga #practice #primaryseries #theeightlimbedpath #justyoga #kataandasana #fityoga #flexibility #practicealliscoming #stopdropandpose #stopdropanddoyoga #stopdropandyoga #dristi #yogamen #yogaaddict #mensyoga #ashtangayoga #mandukamats
Karthik

When you experience every life breath with utmost intensity, without the distractions of thoughts and emotions, devoid of any psychological drama, you are liberated from the very process of birth and death. You are not only more alive, you are life itself. - Sadhguru Jaggi Vasudev.

Gentle practice of Hatha Yoga @yogahouse.ae at 4 pm on Mondays and Wednesdays.
Also at 9am Tuesdays and Thursdays @ahappinesscenter

#asana #yogateam #yogachallenge #yoga #yogafam #yogalove #yogasana #yogapractice #yogaeverydamnday #yogaformen #yogainspirations #hatha #hathayoga #practice #primaryseries #theeightlimbedpath #justyoga #kataandasana #fityoga #flexibility #practicealliscoming #stopdropandpose #stopdropanddoyoga #stopdropandyoga #dristi #yogamen #yogaaddict #mensyoga #ashtangayoga #mandukamats

💬 2Normal
At Business Bay

Тёплой вам недели, друзья!🔥✨ Расписание на неделю:
Пoнедельник 
08:00 Hot Classic 60 мин Наташа Курт
13:00 Hot Classic 60 мин Юра
19:30 Интервальная йога 90 мин Наташа Курт
20.00 Hot Classic 60 мин Даша 
Вторник 
08:00 Hot Power yoga 60 мин Юра
10:30 Hot Classic 60 мин Юра
19.30 Hot Classic 60 мин Шанти
20.00 Urban yoga 90 мин Даша 
Среда 
08:00 Интервальная йога 60 мин Наташа Курт
10:30 Hot Classic 60 мин Юра
19.30 Hot Power Yoga 90 мин Шанти
20.00 Hot Classic 90 мин Валерия
Четверг 
08:00 Hot Power Yoga 60 мин Юра
19.30 Hot Classic 60 мин Шанти
20.00 Urban yoga 90 мин Даша
Пятница 
8:00 Ноt Classic 60 мин Наташа Курт
13.00 Hot Classic 60 мин Даша
19:30 Hatha yoga 90 мин Михаил Поморов
Суббота 
09.30 Hot Classic 60 мин Шанти
11.00 Йога для позвоночника 90 мин Наташа Курт
Воскресенье 
11.00 Hot Power Yoga 90 мин Шанти
13.00 Hot Classic 90 мин Валерия 
14:30 Hatha yoga 90 мин Михаил Поморов
#urbanyoga 
#urbanyogaspb 
#yoga 
#yogaspb 
#yogaeveryday 
#hotyogastudio 
#hotyogastudiospb 
#hotyoga 
#yogateam 
#йога 
#йогаспб 
#горячаяйогаспб 
#йогакаждыйдень 
#urbanyoga_team 
#красота 
#instayoga 
#yogainspiration
URBAN YOGA

Тёплой вам недели, друзья!🔥✨ Расписание на неделю:
Пoнедельник
08:00 Hot Classic 60 мин Наташа Курт
13:00 Hot Classic 60 мин Юра
19:30 Интервальная йога 90 мин Наташа Курт
20.00 Hot Classic 60 мин Даша
Вторник
08:00 Hot Power yoga 60 мин Юра
10:30 Hot Classic 60 мин Юра
19.30 Hot Classic 60 мин Шанти
20.00 Urban yoga 90 мин Даша
Среда
08:00 Интервальная йога 60 мин Наташа Курт
10:30 Hot Classic 60 мин Юра
19.30 Hot Power Yoga 90 мин Шанти
20.00 Hot Classic 90 мин Валерия
Четверг
08:00 Hot Power Yoga 60 мин Юра
19.30 Hot Classic 60 мин Шанти
20.00 Urban yoga 90 мин Даша
Пятница
8:00 Ноt Classic 60 мин Наташа Курт
13.00 Hot Classic 60 мин Даша
19:30 Hatha yoga 90 мин Михаил Поморов
Суббота
09.30 Hot Classic 60 мин Шанти
11.00 Йога для позвоночника 90 мин Наташа Курт
Воскресенье
11.00 Hot Power Yoga 90 мин Шанти
13.00 Hot Classic 90 мин Валерия
14:30 Hatha yoga 90 мин Михаил Поморов
#urbanyoga
#urbanyogaspb
#yoga
#yogaspb
#yogaeveryday
#hotyogastudio
#hotyogastudiospb
#hotyoga
#yogateam
#йога
#йогаспб
#горячаяйогаспб
#йогакаждыйдень
#urbanyoga_team
#красота
#instayoga
#yogainspiration

💬 1Normal
At Hot Yoga Studio, Hotyogastudio, Горячая йога Санкт-Петербург

ขอบคุณ​มากๆค่ะ
18ชีวิตบนผืนแมทวันนี้.. 💪💪💪
#yoga #savasana 
#saraayoga #yogaeverywhere #yogaeverydamnday #yogapose #yogapractise #yogagram #yogaretreat #yogalife #yogaworld #yogainspiration #yogathailand #yogateam #yogawithsaraaom
'Sara✴

ขอบคุณ​มากๆค่ะ
18ชีวิตบนผืนแมทวันนี้.. 💪💪💪
#yoga #savasana
#saraayoga #yogaeverywhere #yogaeverydamnday #yogapose #yogapractise #yogagram #yogaretreat #yogalife #yogaworld #yogainspiration #yogathailand #yogateam #yogawithsaraaom

💬 0Gingham
At Yoga Mania Chiangmai

.
~~~Everytime I fold out my Yoga mat~~~
. 
Do you have dogs? If yes, do you also experience that your dogs tend to like the overall spirit of yoga? Do you think dogs have a sixth sence? Please share your thoughts below. 👇
. 
#dogsandyoga #yogaeverywhere #yogateam #dogslikeyoga #yogadogs #follow4follow
ayurvedaliv.se

.
~~~Everytime I fold out my Yoga mat~~~
.
Do you have dogs? If yes, do you also experience that your dogs tend to like the overall spirit of yoga? Do you think dogs have a sixth sence? Please share your thoughts below. 👇
.
#dogsandyoga #yogaeverywhere #yogateam #dogslikeyoga #yogadogs #follow4follow

💬 0Normal

Dirgahayu Indonesiaku 
Merdeka 🇮🇩🇮🇩🇮🇩
🎤 Sekali merdeka tetap merdeka
Selama hayat masih di kandung badan
Kita tetap setia tetap sedia
Mempertahankan Indonesia
Kita tetap setia tetap sedia
Membela negara kita

Smileeeee 📷📷📷
🏡 @susi_sungkono #sanggar 
Ourcoach @yatimawi

#yoga
#yogatime
#yogateacher
#yogateam 
#yogaeveryday 
#yogastrong 
#yogastrike 
#yogajakarta
#yogamom 
#yogacouple 
#yogachallenge 
#yogafriends 
#17agustus 
#merdeka 
#independenceday 
#indonesia 
#skinny 
#behealthy 
#bebright 
#pira26 
#namaste🙏
Pira Virgo 26

Dirgahayu Indonesiaku
Merdeka 🇮🇩🇮🇩🇮🇩
🎤 Sekali merdeka tetap merdeka
Selama hayat masih di kandung badan
Kita tetap setia tetap sedia
Mempertahankan Indonesia
Kita tetap setia tetap sedia
Membela negara kita

Smileeeee 📷📷📷
🏡 @susi_sungkono #sanggar
Ourcoach @yatimawi

#yoga
#yogatime
#yogateacher
#yogateam
#yogaeveryday
#yogastrong
#yogastrike
#yogajakarta
#yogamom
#yogacouple
#yogachallenge
#yogafriends
#17agustus
#merdeka
#independenceday
#indonesia
#skinny
#behealthy
#bebright
#pira26
#namaste🙏

💬 4Normal
At Jakarta, Indonesia

Mi corazón vibra en el amor hacia mi misma y a los demás, estoy abierta para dar amor y recibir amor. 💖 Mañana de yoga en Manjari Yoga House @yoga_athome con el mejor #yogateam 👊🏼 @bebliss_yoga @es_la_mami #mermaidpose #yogateacher #namaste
Maria Victoria Maldonado

Mi corazón vibra en el amor hacia mi misma y a los demás, estoy abierta para dar amor y recibir amor. 💖 Mañana de yoga en Manjari Yoga House @yoga_athome con el mejor #yogateam 👊🏼 @bebliss_yoga @es_la_mami #mermaidpose #yogateacher #namaste

💬 5Normal

Well what a serendipitous turn of events! A few beautiful projects in the pipeline rooted in giving back & joy.
⭐️
@mrsmasseys I could listen & laugh with you all day long. ⭐️
*** Yoga-Brunch here with me and the lady herself Sept 24th***
⭐️
An hour of @stralayoga and then true American diner brunch! Think pancakes with maple syrup, French toast or why not have a full English all made from local ingredients. ⭐️
A walk will follow and then pots of tea for our return. You will ❤️ it here.
⭐️
Pop it in the diary. 9.30am start. 10-15 spaces up for grabs.
⭐️
#theyogarebel #wellthybitch #mrsmassey #foodie #cafelife #glospotd #cotswolds
SJ

Well what a serendipitous turn of events! A few beautiful projects in the pipeline rooted in giving back & joy.
⭐️
@mrsmasseys I could listen & laugh with you all day long. ⭐️
*** Yoga-Brunch here with me and the lady herself Sept 24th***
⭐️
An hour of @stralayoga and then true American diner brunch! Think pancakes with maple syrup, French toast or why not have a full English all made from local ingredients. ⭐️
A walk will follow and then pots of tea for our return. You will ❤️ it here.
⭐️
Pop it in the diary. 9.30am start. 10-15 spaces up for grabs.
⭐️
#theyogarebel #wellthybitch #mrsmassey #foodie #cafelife #glospotd #cotswolds

💬 17Clarendon
At Mrs Massey's Delicious Diner

Быть учителем - это учить и постоянно учиться. Это призвание и это путь. 🙏🏻Спасибо, мой учитель! @tinatomal ❤️
Теория и практика пранаямы в чудесном уголке земли #done !
#inhalelove #exhalegratitude #bethelight #workshop
Olga Lee

Быть учителем - это учить и постоянно учиться. Это призвание и это путь. 🙏🏻Спасибо, мой учитель! @tinatomal ❤️
Теория и практика пранаямы в чудесном уголке земли #done !
#inhalelove #exhalegratitude #bethelight #workshop

💬 4Lo-fi
At Cirali Kemer

You have to be odd to be number ONE - Dr Seuss 6/Jen 9/Jen 12/Jen 4/Katie 5:30/Kari 7/Georgia #drseuss #yogaTEAM #yogaPRACTICE #yogaPOWER #yogaLOVE #yogaRIOT
yogaRIOT

You have to be odd to be number ONE - Dr Seuss 6/Jen 9/Jen 12/Jen 4/Katie 5:30/Kari 7/Georgia #drseuss #yogaTEAM #yogaPRACTICE #yogaPOWER #yogaLOVE #yogaRIOT

💬 0Moon
At Yoga Riot

"yoga teachers don't get angry". Funny things people say. Not at all true. Just that we have more tolerance to BS or any other kinda S you bring to the class room. I want you to understand that if you think you know so much then you should be able to practice on your own at your own pace following your own instructions. It is only because you don't have that discipline, confidence, knowledge, and commitment towards your practice that you end up showing up in a classroom. And that made clear, 
1. Classroom is a place to learn not a place to show off. 
2. Classroom is where you listen and not do your own stuff. 
3. Classroom is place where you practice discipline and not throw tantrums. 
4. Classroom is a place where you respect the teacher and not judge the teacher.
Your flexibility is immaterial to your teacher. We don't give trophy if you can touch your toes. We don't boost your ego. We are here to break it. We are not taught to pamper you, because we don't work in a spa. So please take it personally if your teacher doesn't care about you in the class. May be you are not listening. We don't waste our time, energy and experience on a cup which is already full.
Keep your ego at door steps along with your footwear. Remember, Ego hurts you more than your teacher.

#asana #yogateam #yogachallenge #yoga #yogafam #yogalove #yogasana #yogapractice #yogaeverydamnday #yogaformen #yogainspirations #hatha #hathayoga #practice #primaryseries #theeightlimbedpath #justyoga #kataandasana #fityoga #flexibility #practicealliscoming #stopdropandpose #stopdropanddoyoga #stopdropandyoga #dristi #yogamen #yogaaddict #mensyoga #ashtangayoga #mandukamats
Karthik

"yoga teachers don't get angry". Funny things people say. Not at all true. Just that we have more tolerance to BS or any other kinda S you bring to the class room. I want you to understand that if you think you know so much then you should be able to practice on your own at your own pace following your own instructions. It is only because you don't have that discipline, confidence, knowledge, and commitment towards your practice that you end up showing up in a classroom. And that made clear,
1. Classroom is a place to learn not a place to show off.
2. Classroom is where you listen and not do your own stuff.
3. Classroom is place where you practice discipline and not throw tantrums.
4. Classroom is a place where you respect the teacher and not judge the teacher.
Your flexibility is immaterial to your teacher. We don't give trophy if you can touch your toes. We don't boost your ego. We are here to break it. We are not taught to pamper you, because we don't work in a spa. So please take it personally if your teacher doesn't care about you in the class. May be you are not listening. We don't waste our time, energy and experience on a cup which is already full.
Keep your ego at door steps along with your footwear. Remember, Ego hurts you more than your teacher.

#asana #yogateam #yogachallenge #yoga #yogafam #yogalove #yogasana #yogapractice #yogaeverydamnday #yogaformen #yogainspirations #hatha #hathayoga #practice #primaryseries #theeightlimbedpath #justyoga #kataandasana #fityoga #flexibility #practicealliscoming #stopdropandpose #stopdropanddoyoga #stopdropandyoga #dristi #yogamen #yogaaddict #mensyoga #ashtangayoga #mandukamats

💬 9Normal

Та даам! 👏

И снова пятница! И долгожданная практика с Мишей Поморовым 🌞👏 Не откажите себе в таком удовольствии😉
 #urbanyoga 
#urbanyogaspb 
#yoga 
#yogaspb 
#yogaeveryday 
#hotyogastudio 
#hotyogastudiospb 
#hotyoga 
#yogateam 
#йога 
#йогаспб 
#горячаяйогаспб 
#йогакаждыйдень 
#urbanyoga_team 
#красота 
#instayoga 
#yogainspiration
URBAN YOGA

Та даам! 👏

И снова пятница! И долгожданная практика с Мишей Поморовым 🌞👏 Не откажите себе в таком удовольствии😉
#urbanyoga
#urbanyogaspb
#yoga
#yogaspb
#yogaeveryday
#hotyogastudio
#hotyogastudiospb
#hotyoga
#yogateam
#йога
#йогаспб
#горячаяйогаспб
#йогакаждыйдень
#urbanyoga_team
#красота
#instayoga
#yogainspiration

💬 1Normal

next